- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
-
- Konu Sahibi EvrimKuzey
- #1.161
ohh ohh maşallah jeni hepsini güle güle saglıkla kullansın bebeişin sende makinanı güle güle kullan hep en guzel anılarını çek inş.
bu arad sebamed çantalı nerden aldın kıs teeeeeeee oralardan geldin ist.da buldun valla.. bu arada alt açma minderlerinden ayıcıklı olanıda çok begendim bi zahmet nerden aldın onalrı?
dide yastik cok cici, buarada bende lansinohu surmeye basladim simdiden...
jennyy aldiklarin super, carsiyi indirmissin:)) sebamedin cantasini kaca aldin, setle birliktemiydi??bide zemindeki polar dikkatimi cekmedi degil, hemen hemen benziyor benimkine, icinde turuncuda var bak, bulmussun sonunda..
Buldum hayatım - eee fikirleri aldık senden hemen hallettim o kanape işini :)
Sebamedin setini alınca işte o sırt çantasını hediye veriyolar - o 4 ürün çantanın içinde + alt açma minderi var ince bişey ama güzel çok Fiyatı 58 di - sanırım 50 ye indiler nakitte - o sağlık ürünlerini aynı yerden aldığım için anlayamadım tam kaça geldiğini tane tane 3-5 lira inmiştir en fazla
yoktu canım öbürü maviydi..ben sevdim kıcık:mymeka: :mymeka: :mymeka:
ayrıca ne öleee mor morr başka rengi yokmuyduu heee
güzel günlerde emzir annesi sağlıklaaa inşallahhh :Saruboceq:
boş ver be..sağol iyi dileklerin içindidecim niye bozuyosun moralini sen anlamadım CADIARZU
buarada yastığın çok hoş güle güle kullanın bebişinle
canım benim yetişti bakNiee beaa.. ben cok seferım mor rengi... reca ederim yane.. sensin mor naniknanik
15 tl canım.pahalıdır yine eminim.ama başka şeyler de aldık.dideeee yapma boyle bak helin de de varmıs dr u sorun etmiyormus belki seninki asırı titiz davranıyordurrr
bu arada lansioh u kac paraya aldın netten aldın sanırım ne kadara ??
arkası sırt desteği yanı cep.seerni..bebişinin kısmeti bol olsun, güle güle kullan..
didoo....yastığın hayırlı olsun..bu şişme dimi? nette sanki buna benzer bişi gördüydüm..yandaki zımbırtılar ne işe yarıyo.?
sağol kuşum.Serni hediyeniz güzelmiş pembiş pembiş güle güle kullanın
Didoo mor a bayılırım çok harikaymış rengi güzel günlerde kullan bol sütler
eyvallah toktorumdide yastik cok cici, buarada bende lansinohu surmeye basladim simdiden...
jennyy aldiklarin super, carsiyi indirmissin:)) sebamedin cantasini kaca aldin, setle birliktemiydi??bide zemindeki polar dikkatimi cekmedi degil, hemen hemen benziyor benimkine, icinde turuncuda var bak, bulmussun sonunda..
hehe benim makinam yeni ya - öyle bi heycanla çektim dün gece saat 2 di :) merak ediyodum nasıl çıkacak - gayet iyi çekiyomuş :)
kızlar bunlarda bana hediye geldi zaten almayı düşünüyoduk hediye gelceğini bildiğim için almadım
ben anakucağı almayı düşünmüyorum hastane çıkışında bununla taşıyacağım bebeği sonra zaten arabasına alırız. bide anakucağı ve bu tür taşıma çantalarında çok zor oluyomuş taşımak çok ağır geliyomuş
aidaa hmmm neler düşünüp yapmışlar yahu ne kadar kullanışlı.. özel biberon falan umarım çok kullanmak zorunda kalmazsın bebeişne . hayırlı lsun ne kadara aldın bu seti?
bende bakayım havuzlu hana gözümden kaçmış demekkiii ayrıca hürriyet çarşısında tek e bebek mağazası olurmuu kızz bissürü var delüüüü enalt katta var bide enüst katta var mağazalar orta katlarda yok sadeceCanım sebamedin çantasını havuzlu hanın en alt katından aldım - alt açmaları a hürriyet çarşısından aldım - zaten orda tek bebek mağzası vardı ordan aldım
hangi siteden link verebilirmisin kuzumm25 tl.ya aldım canım.