- 27 Eylül 2007
- 1.301
- 5
- 39
- Konu Sahibi EvrimKuzey
- #1.101
kızlar bende sonunda bebişin bazı kıyafetlerini ekliyorum. bu arada sizin cicilerde çook tatlı güle güle giysin bebişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım o kadar zevkliki ütü yapmak eşim görünce benim kıyafetlerimi böyle ütülemiyosun ama diye kıskandı. bizim kıyafet ve banyo ihtiyacı bitti küçük ıvır zıvır kaldı alınıcakSapık arkadaslarım benım.. hepınıse tek tek tesekkur ederimmmm gusel yorumlarınıs ıcın :)))
Jubıle yi oglana yaptım yaff.. ben ınsan deil miyim.. kocamın donuyla mı gıdeyım hastaneye... halla halla
Serrnimmmm.. bıtırmıssın sende anladıgım kadarıyla.. çok çok guseller.. güle güle kullanın,gelelımm o minnak seylerın yıkanmasına... hele hele utulenmesii, sahane sahanee kaydirigubbakcemile3
seerni çok beğendim çok güzeller..senin kreasyonundaki favori parçam ise o yumoş üstünde mooon yazan çekt mi yelek mi o işte.
saol teyzesi daha iileri senin oğluşunun olsunalkisalkisalkiseftelya yeşil polar takıma bayıldım çok güzel...
seerni aldıklarının hepsi çok gzel, güle güle kullansın kızın =)
Burkocum side çantanızı iyi günlerde kullanınız...
eftelya yeşil polar takıma bayıldım çok güzel...
seerni aldıklarının hepsi çok gzel, güle güle kullansın kızın =)
Burkocum side çantanızı iyi günlerde kullanınız...
GUNAYDINLARRRRR
lohusa pijamalarımı ve hamile mayomu ekliyorum kızlar. pijamaları eminonunden aldım
mayoyu mothercare den aldım iki parca tek parca mayo gibi çıkmıs yakın çekmisim alt ile ustu ama iki parcadan olusuyor.
Merhaba ben Nisan annesiyim,özel hastanede yaptım doğumumu,oradan verdiler hastabezini,yani battıkça değiştirdiler altıma hasta bezini,ben önceden konuşun derim hastane veriyor mu vermiyor mu die,ama hastabezi alsanız da sonradan bebeğin altını değiştirirken alt açma bezi olarak da kullanırsınız,fazlası boşa gitmez yani.Hatta bebek için Canbebenin altaçma bezleri var,12li paket,onlardan almanızı tavsiye derim naçizane,benim işime çok yaradı onlar,bebek çünkü altını açarken de yapabiliyor,böylece etraf batmıyor. Ayrıca ped olarak benden bebek bezi istediler,onun yan kanatlarını açıp kopardık koyduk,daha kalın olduğu için iyi oldu.Bu da aklınızda bulunsun.
Biz de dün bebişimin çantasıyla nevresim takımlarını aldık. Çanta çok içime sindi gerçekten, çok kullanışlı
Hastane cıkısında gıymek ıcın aldım bunu..