2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)

aidaaa müthiş gerçekten..çık güzeller.saç bantı çık şeker
 
[/URL][/IMG]
bunu 1 ytl ye aldım daha başka da aldım ihracat fazlası..kermesten..havlu kumaş çık yumuşak..bir şeyi de ucuza aldımya ekleyeyim dedim..bu topiğin en kazık yiyeniyim ben..
 
bunu 1 ytl ye aldım daha başka da aldım ihracat fazlası..kermesten..havlu kumaş çık yumuşak..bir şeyi de ucuza aldımya ekleyeyim dedim..bu topiğin en kazık yiyeniyim ben..

Çok iyiye almışsın didecim güle güle giydir. Bugün ilk kez pazardaki bebek ürünlerine baktım inanılmaz uygun fiyata satılıyor ve kalite kalite mal var. Mağazadan aldıklarımın yarı fiyatına ve aynı kalitede tulumlar aldım. Yalnız boyalarının sağlığa uygun olup olmadığı konusunda şüphe ettim biraz.
 

Falla Pinkymm kaldı gibi gibi.. bu arada da onları halledeyım,sonra da yerlestırme, yıkama ıslerıne bakarım artık.. malum bu saatten sonra yarım saatten fazla ayakta kalamıyoruz, iyi ki de erken aldım herseyımı, sımdı ımkanı yok o gücü kendimde bulamam acıkcası.

[/URL][/IMG]
bunu 1 ytl ye aldım daha başka da aldım ihracat fazlası..kermesten..havlu kumaş çık yumuşak..bir şeyi de ucuza aldımya ekleyeyim dedim..bu topiğin en kazık yiyeniyim ben..

Ahh ahhh yerim ben senii yaaaa... afferimm benim kuzumaa.. 1 tls ına da bısı bulmus, bence sen onu kullanma, cerceveletip kuzunun duvarına as annem :)))

Aidaaa Bacım.. sahane seyler almıssınn.. helal olsun fallaaa... tulum falan sahane..
 
PART 2

Bu kadife tulumu 10 tl.ya aldım bugün.


Yeşilliyi de 5 tl.ya aldım.







bu da kışlık battaniyemiz a.s

aaaa çok şeker bunların hepsi o kırmızı tulumu 10 tl mi çok ii yaaa ve yeşilde hem çok güzel hem çok ucuz bide o pembe tüllü çoraptan bende istiyorum yaaaa...yerim ben onları cokacimcoook
 
aidaa o minicik eteğin içinde bi minik popooo düşünsenee bayılıyorum kız cicilerinee ben bile aldım bi kaç parça kız cicisi hevesimi alam ikinci kız olursa giyer artıkın güzel günlerde giydir canım

didooo canım yaa 1 tlymiş alaydın 5-10 tanee bu kadar kazık yemenin üstüne iyi giderdi dimi tatlımm
 
aidaa çok güzellermiş..hem de ucuz..evriş ve esra hanımlar teperleyeceğim sizi az kaldı..çerçeve kaç paradır evrfş?
 
KIZLAAARRRR,
Hepinizin cicileri çooooook çok harika. Allah sağlıkla doğup kaullanıp eskitmelerini nasip etsin, kurduğumuz hayallerle birlikte inşallah...

Hepisi hayırlı uğurlu olsun...
 
Aida çok güzel ciciler almışsın canım sağlıkla kullanın bebişinle
Uygun almışsın çok - ben herşeye çok para verdim bugüne kadar - tüm ihtiyaçlar karşılandı - artık fazlalıkları daha uygun almaya bakacam - bebişler zaten herşeyi sayılı günler giyecekler çeşit olması gerekiyor
Bende yakında aldıklatımın resimlerini eklicem inşallah
 
Kacakkedi seninkiler de şahane arkadaşım - ya bayıldım minicik tefecik tatlı tatlı - nerden alıyosunuz ya ben nekadar şansızım - aldıklarımı da beyeniyorum ama sizinkileri görünce eriyorum :)
 
ayyy gerçekten çok güzel şeyler almışsın..dönüp bir daha baktım maşallah
 
Aidaa, Kaçak kedi aldıklarınnız çok güzeller güzel günlere giydiirm yavrularınıza
 

Kaçak kedi bayıldım cicilerine, hepsi çok güzel, iyi günlerde giydir yavruna. Şu başı şapkalı havlulardan arıyorum ama hiçbiryerde bulamadım. Çok hoşuma gidiyor. Bir de şu tavşanlı olan takımlara bitiyorum. Önünde tavşan arkasında kuyruğu olan takımın ve onun üstündeki pembiş elbise de çok çok çok tatlıııı. Yerim ben onun pilili elbiselerini.

Ben genelde giyim alırken genellikle 6 aylık olanlara bakıyorum. 0 yaşlar çok minnacık, 3-4 parça sıfır yaş aldım, herhalde ilk aydan sonra zaten giyemez onları. Yine de giyecek alırken aklım çok karışıyor. Giyebilir mi, olur mu - olmaz mı?
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…