2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)


eftelya canim nerden aldin bunu benzerini bi internet sitesine gormustum, bende bole bisi istiyorum bide gorumcemin dugunu var eylul sonu ordada giyer cok sik olur damat gibi oglusum...bide fiyatlari ne bu takimlarin...cok guzel iyi gunlerde giysin...
 
Nazan dide eftelya cicileriniz çok hoşlar çizme süper ben kızıma bi cümle kullanırım kızmazsan nazan Naz hanımada aynısını diyeceğim kızarsanda kusura bakma kızım çok süslenince zilli zottirik seni der popuşuna vurur bi severim o çismelerle seninkide aynen öyle olur maşallah
eftelya çok şık bunlar ya yakışıklı kuzuna şimdiden maşallah
didecim güle güle giysin kuzuşun
 
canım ben burda bebek mağzası var ordan aldım bayada uygun geldi 48 ytl bunların tulumlusuda var ama onlar basit kalıo bunun arkası uzun simokin gibi pantolonun yanındada parlak şeritler varda belli olmuyor canım inş sende en güsellerinin bulur oğlusuna giydirirsin cnma.s.
 





Bu su kabı, hani bebeklerin altını bir sure pamuklu ılık su ıle sılecegız ya.. o amaç için yapılmış bir aparat.. habire düşünüyordum, bu cocugun altını sılerken nası bısı kullanacagım dıye.. gorunce atladım:))




Bu da oglusun uyurken ona ninni soyleyeceği ayıcığı :)))

 
oh oh çok güzel güle güle kullanın annesi - herşeyini çok cici almışsın
şu altını temizlerken su kabını çok beyendim - bende senden kopya çekim bakim aynısına - nerden aldın - hani bi markası var mı nerelerde bulunur böyle bişey?
 

Mothercare den aldım tüm o banyo setini kuzum.. sanırım baska bır yerde de bulamazsın bu ayrıntılı seyi,çok baktım boyle bırsey goremedım.. kara kara dusunuyordum nası hıjyen bı sekılde ne aparatı kullanacagım dıye.. harıka oldu acıkcası.
 
NE GÜZELLER ALT SİLME KABIN SÜPER sağol evrişim bizede fikir oluyor
bunlar dun aldigin 1€luk cicileri bide gecen hafta aldiklarim...








oy oy oy cicilerini sevsinler
 
NE GÜZELLER ALT SİLME KABIN SÜPER sağol evrişim bizede fikir oluyor


oy oy oy cicilerini sevsinler
canimm aldiklarin cokk guzell allahimm saglkla esini kucagina versinn .benbisey soracaktimm o kiyafetlerii 1euroluk yerden aldiysann birazz sakincali canimmm .ben almanyada yasiyorumm gecenlerde alman tv de wolworddan alinan bir giysininn bebege zarar vermis allerji yapmiis o yuzden aldiysaniz bile cokk iyi bir sekilde yikayip utuleyip oyle giydirin . ben sadece sizi bilgilendirmek amacli paylasimm yapmak istedimm kendinize iyi bakinn:1hug:
 
Deryam.. Norraamm sagolun..

Norramm cicilerin resmen nefis.. arkadas ta uyarmıs, bence ıyı bır derecede yıkayıp utulersen en azından ıcın rahat etmıs olur.

Ya ama Norraa... hıc bırseye gıpta etmem ama kapsonlu esofmana resmen bıttımm, bayıldım,tam benım tarzım.. emınım cok cok yakısacak.. güle güle gıysın oglusun :))
 
tesekkur ederim canim verdigin bilgi icin ,icimin rahat etmesi icin aldigim herseyi yikayip utuliycem zatena.s.


bende cok severim esofman takimlarini bide kot ceket gomlek takimlarini, simdi bunun altina guzel bi ayakkabi alicam spor, oy oy oy yakisikli oglum benim tum kizlar atlicak ustune kreste....
 
kızlar tum cicilere bittim masallah masallah

aftabru ayakkabılar super, norranınn badicikleri, eftelyanın mevlut takımı hepsi birbieinden guzel ii gunlerde kullansın bebeceikler
 
Evriş kuvetinizin rengi çok hoşuma gitti ayakları varmı hani katlanır ayaklardan?, alt silme kabı da iyi fikir oldu :)
Noraa aldıkların çok güzeller minicik çok tatlı, o beşiktaşlı eşormanda mı 1 € çok iyiymiş,
bu arada masa örtünden benimde var : )))

Eftelya mevlüt için 2 ayrı takımmı aldın çok güzel kaç yaş için o biraz büyük sanki ?
 
oooo çok güzelmiş hepsi evrim hanım..şu döt silme şeysi ayrı bir güzel..o chicconun nesi ayol? pompa mı?
bunlar dun aldigin 1€luk cicileri bide gecen hafta aldiklarim...







noraa hem çok ucuz hem çok güzel bunlar..güle güle kullanın

mevlüt takımı da süpermiş..ben gittiğim her mağaza da rastlıyorum arkadaşlar.özellikle kızlar için olanları bir görseniz..nasıl süslü..çorabı elbisesi saç bandı ayakkabısı var..buralarda gelenek bebek mevlüdü o yüzden herhalde hep satmaya çalışıyorlar bana da.
 
Mothercare dan aldım Petrik.. ayaklısı da vardı.. ama ayaklısı oldum olası korkutur benı, elımden kaysa, dengesı bozulsa ne olur dıye.. o yuzden yerde yıkamayı tercıh ederım..

Tüm arkadaşlarıma güzel dilekleri için tesekkur ederım.. ozellıkle su kabını ne kadar ınsan bılırse o kadar rahat eder dusuncesı ıle acıklamalı koydum, umarım bır faydasını gorursunuz.
 

evrim o düzeneğin adı ne ki? nette var mıdır?
 


MERCıMEK,DENıZYILDIZI,PETRıK,TAZEFASÜLYE,DıDE,TELKIRMA,AFTABRU,EFTELYA,EVRıŞ,NORA.kızlar hepinizin aldıkları ciciler ve eşyalar çok güzel iyi günlerde giysinler kuzular ..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…