2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)

Petrik,
Çok güzel şeyler almışsın.Ben de beylikdüzü pazarında hastane çıkışı falan gördüm ama alamadım güvenip.Kaliteli görünüyo seninkiler ama..Pazarlarda çok güzel şeyler var. ama fiyatları her zaman çok uygun değil ya hakikaten pazarlık gerekiyo, onu da ben beceremiyorum..Güzel günlerde kullanın...
Patik bitmiş..Bence ponponun geleceği kısmı iğneyle biraz daha dikebilirsin. Daha toplu dursun. Bide her gören anneler, buna ip geçirmezsen bebeğin ayağından çıkar diyolar.. Olsun bu bizim ilk denememiz demi Petrik..Ponponları neden yapamadın ki, vakit mi olmadı???

Sağol telkırma, kumaşına dokununca kalitesi belli oluyor ben öyle yaptım, geçtim tezgahın arkasına bütün paketleri açtım inceledim kaydirigubbakcemile3
Patiğin ponponunu vakitsizlikten değilde beceriksizlikten yapamadım olmadı bi türlü ipler ziyan oldun, eşimde dedi ayağından düşer diye bende dedim işinne o düşecek sen giydireceksin :icecream: evet ilk kez patik örüyorum öyle hevesle yaptımki anlatamam : )

PETRİK, bunları pazardan aldığına inanamıyorum. ne kadar kalitel duruyorlar. özellikle penguenliye bittim. ben de alacağım ondan müsadenle.... güle güle giysin oğluşun...

Sağol Aftabru, tabi sende al çok şirin dimi görür görmez beğendim onu, b.köy pazarı klasik pazarlara benzemeş kokoş pazarıdır, nerler var neler kısmet olursa gideriz
biz heralda az sohbet edip bol bol gezicez : )

Petrik, anam bu nası pazar bole yaaa... ya ne gusel seyler almıssın,hepsi birbirinden güzel, gercekten de cok gereklı, hoş seyler..

Sağol Evriş, düşünüyorum aldıklarım greksizmi kullanışlımı diye, sevindim :) mutlu oldum gerekli şeyleri almışım

petrik aldiklarin cokguzel canim iyi gunlere giyer inasllah...

Sağol norra , odanın rengi çok güzel bence değiştirme... hem kız içinde erkek içinde uygun bir renk hoşuma gitti severim turuncuyu..
 
NORRA CIM BENCE RENGİ FALAN HERŞEYİ GÜZEL ODANIN. BENDE AYNI SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM. BİRAZ BÜYÜSÜN KIYMET BİLECEĞİ YAŞA GELSİN O ZAMAN TAM ANLAMIYLA ODA ALICAM OĞLUMA. ŞİMDİLİK İDARE ETSİN DİMİ AMAyerimseniben

behiyecim emin ol 3-4 yasındada oda kiymeti vs bilmeyecek benim oglum 9 yasında yeni yeni odasına heves e diyor sunu alaayım bunu susleyeyim diye. bebek odası yapmak esyalarını almak falan tamamen anne babaya heves bence bebek anlamıyorki zaten. ve ben hep oda yapma meraklısı oldugumdan oglumada yapmıstım kızımıda oda yapıcam. çok keyif alıyorm tabi imkanlar dahilinde ama çok ugyugun fiyata keyifli seyler var piyasada.


noracım
bu araoda turuncu rengi çokg uzel odanın
hele kız olursa çiçekli bordurlerde ç ok uyar erkekde olursa emin ol bunlarda ne anne bana yakısıyormu diycekhali yok :)))

NORRAA, turuncu çok şirin çok sıcak bir renk. renklerin insanlar üzerindeki etkisinden emin değilim. ben de kızıma bembeya bir oda yapmak istiyorum. mobilyasını beyaz alacağım (öle takım filan almayı düşünmüyorum) perdesini ve nevresimlerini çiçekli istiyorum. hatta ben çiçekli duvar kağıtlarını çok severim ama biraz daha büyüsün de kendisi seçsin duvar kağıdını. 4-5 yaşına gelince kağıt olayına geçeriz belki. duvarın rengini de uçuk bir bir renk seçmeyi düşünüyorum.
sizin oda bebek için ideal büyüklükte. bizimki de o kadar sayılır ama daha dikdörtgen. içini yerleştirince daha şirin duracaktır. bence düşündüğünü yap, fazla da masraf yapma.

bende beyaz yada krem mobilya istiyorum duvarını pembe nin bir tonuna boyatmak istiyorum çok acık olmasın diyorum duvar daha koyuca mobilyalar acık renk diyorum bakalım hayaller daha çok varrr oda faaln hazırlıklarına.
puseti aldık ama oda için çok erken )))


süper şeyler almışsın. güle güle giydir. demek havuzlu hana gitmedin. orada fiyatlar çok uygun oluyor. ben de arkadaşıma eşlik etmiştim (kilolarca çantalarını taşımıştım o hamile diye, kollarım kopmuştu. kız olsaydı ismini nazan koyacaktı)
gs li tulumu görünce çok şaşırmıştım ama demek ki o da oğlunun hatırınaymış. ayyyy kıyamam berke bey kıskanmaya mı başladı? ona da alın bari arada....


sen de benim eşim gibi düşünüyorsun demek ki... o da diyor ki "eteği elbiseyi taşıyabileceği zaman giysin, yoksa tepelerine çıkıyor, popo ortada dolaşmasın kızım" :1shok: ciddi değildir herhalde lülülülülülü bana transparan bluz hediye almayı biliyor ama.... bi de sürekli "neden hiç o sisley den aldığım bluzu giymiyorsun" diye soruyor... kızına gelince osmanlı erkeği oluverdi.



BABY, bayıldım hepsine... ne çok şey almışsın. bir bavulu kızın için götürdün galiba. bakıyorum da en fakir benim kızım kalmış. sizinkiler ne güzel hediye de alıyorlar, valla bizimkiler de eşim ailesi de çok temkinliler. hala bişey almadılar torunlarına. herhalde doğana kadar almayacaklar. dur bakalım bekliyoruz.
güle güle giysin kızın.


ayyy bi de mevlüt elbisesi mi alacağız. çok komik ya, sanki kızı görücüye çıkaracakmışız gibi di mi? mevlüt ne zaman olurdu? 40ı çıkınca mı?



EVRİŞ senin aldıkların da çok güzel. yeter kızım artık alma... bi sürü hediye de gelecek, çoğunu giydiremeden büyüyecekler gör bak... ablamınkiler hep öle oldu. ama yooook insan neler neler almak istiyor di mi? gördüğün her şirin şeyin içinde onu hayal ediyorsun. iyi peki al al... bari biraz 1 yaş 1,5 yaş için al (gerçi onları da almıştın....)



PETRİK, bunları pazardan aldığına inanamıyorum. ne kadar kalitel duruyorlar. özellikle penguenliye bittim. ben de alacağım ondan müsadenle.... güle güle giysin oğluşun...

nazancım
ctesi tekrar eminonune gittik ogluma oyuncak vs gibi seyler bakmaya havada guzeldi nerey gidelim diye arıtk sasırıyoruz sıkıldık hep aynı yerler egtimekten anadolu yakasındaki. havuzlu han a gittim anacım hiçbirsey yok yani. kesinlikle kurkcu han daha guzel ve daha ucuz. 10 tl lik o herkesin begendgi balıklı tulum vardı bende hatırlarsanız o havuzlu handa hemen her magazad 12 ytl idi. yani bilinen yer havuzlu han diye hani bebek esyası alcak olan oraya gelcek diye kazık satıyorlar bence
bebek arabaları vs de var ama çok dandik bilinmemis markalar çirkin renkler falan hayatta birdaha oray agitmem aklında olsun gitmeyi flaan dusunursen.
emineni meshur karma birseyler satan kurkcu handaki 4-5 magaza on basar havuzlu han a. ve fiyatlar çok ugyugun kalitelere inanamassın
dun pazara gittim kadıkoy salı hazarına body ler 3,5 tl tanesi 3 tane 10 seklinde satkılıyor. eminonunde 2,5 dan baslıyor 3-3,5 lara daha kaliteli olanları var. pazarın bir esprisi yokmus anladım
eminonu kurkcu han en iyi alısveris yapılcak yermis onuda anladım. devamını almaya son donemlerde yine kurkçu han a gideceğim.

esin alemya:)) kızını sakınma k değilde hoslanmıyordur oyle acık goruntulerden. banada manasız geliyor buldumcuk olup kıza hemen yamuk yumuk yururken entariler giydirirmiyim bilmioyurm buyuk konusmak istemiyorum:) hayatta neye buyuk konustu isem yaptım :))
yani usumesin çocuk kuçaga aldımı falan zor olur elbise ile donu meydanda falan bende istemem diyo rum simdilikkk:))

ya ben mevlut elbisesi vs gib seyler uyuz olurdum. kenime kına gecesi bile yapmamıs insanım kayınvaldem arzu etti diyede bin tane laf saydım kadın istedigine isteyeceğine bin pisman olmustu. alaturka seyleri sevmem anlamsız gelir bana ne bilim kendime yakıstıramam falan. ama mevlut elbiseleri çok guzell.
ben iyice geri geri gtimey ebasladım yaslılık belirtisimi nedir taslı pullu mevulut elbisesi alırda yollarsam resmini gulmeyin :)))))

mevlut 40 i çikmadan yapılıyor nazancım yani adet olarak oyle:))) uymassan istedigin zaman yaptır ben 38. gun zor yetisip yapmıstım.
aman çok sinir bebegi getiriyosun birsuru konu komsu kadının oldugu mevlut ortamına hepsi elden ele geçiriyor arada opmesinler diye panter gibi bekliyosun baslarında sinir birsey . bolca hediye geliyor genelde 5-6 yasında giyceği seyleri niye getirirler hiç anlamam senelerce onları sakladım cekmecelerde daha giymesine 4 sene var falan diye:)))


Ya kaz tüyüne baktım da.. pahalı bulan arkadaslar için önerim pamuk yorgan ya da yün yorgan ama elyaf önerilmiyor.. saatlerdır nette kafa patlatıyorum, kaz tüyü tuzlu dıyorsanız ve de etrafınızda yaptırabılecegınız bır yer varsa yatagınıza göre yün yaptırın arkadaslar, ya da pamuk yorgan alın derim, genel kanı bu sekılde imiş.. lütfen herkes düşüncesini yazsın derim.


evris
ben yorgan almayı yada yapmayı dusunmuyorum. neden dersen oglumda bebek mobilyası aldıgımızda içinde nevresim uyku seti vs vardı yorganıda elyaf idi sanırım kalıp gibi oluyor sırtı falan uçgen olur ya yan yatınca o aradan hava gierer usur diye ortmedim hiç. en ideali kalin battaniyeler oluyor onlaran nevresim geçirip ortmek daha iyi. kıvrılabilen seyler içinde sarıp sarmalıyorsun bebegi altından falan geçiriyorsun kenarlarını sıkıstırıyorsunki donunde acılmasın ustu. kalın yorganlar kullanıslı olmuyor benim fikrim tabi.
 
kizlar ben size bisey danisicam..bizim misafir odasini cock odasi yapicaz, duvar kagidi var turunculu sarili, daha cinsiyetimiz kesinlesmedi ama odasini yeniden cinsiyet belli olunca boyatsak yada kagitmi yapsak yoksa bu hali hem kiza hem erkege de gidermi, bi fikir verseniz..odanin resmini yolluyorum, bide ilk tasindigimizdaki bos hali de var...
buyuk ihtimal simdilik sadece karyolasini yeni alicaz, ben yatak odami degistircektim yaza, benim dolap ve komidini onun odasina koyucam, onlarda agac rengi, yani yep yeni oda yapmiycaz, hem masrafli olmasin hem de 3-4 yasndan sonra guzel bisi yapariz kiymetini bilir dedik..bide 2.yi dusunursek ona gore ayarlariz dedik..
ne diyosunuz???, oda bu haliyle guzel mi??bitek yeni perde alicam..




canım bence oda bu halıyle gayet güzel.hem turuncu hem erkek hem kıziçin uygun bır renk,boşuna iş cıkarma başına.oda yapmayı planladıgınız yıl odasına uygun bişeler düşünürsün.bende şimdilik oda düşünmüyorum.belkı 2.için fazla beklemem 3 sene ara olursa ona göre bır oda düşünürüz muhtemelen
 
bebekler ıcın sarı ve bu tonlar pek önerımlmıyo..oldukça kapalı bencee..daha canlı ve cocgun gelişiminı etkılıcek renkler olmalı...
 
kızlar bende iki haftadır fotolamaya üşendiğim cicişlerimizi koyuyorum

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

buda oğluşumun odasının saati kaydirigubbakcemile2
my.php
[/URL][/IMG]
 
Ay annesi annesi.. ay ne güsel seyler almıs kuzusuna da annesi... Esram pek bir bayıldım canım benım.. gusel gunlerde kullanın ınsallah.

Esrakom, bende sanırım ince bir yorgan bulacagım.. bana gene lanet kadın diyeceksiniz ama :))) elyaflar bebege hava temasında bulundurmadıgı ıcın ve de ter cekmedıgı ıcın onerılmıyormus.. o yusden ıncecık bır pamuklu yorgan yaptırayım dıye karar aldım kuzum.
 
esraaaaa gerçekten hepsi çok zevkli...üşenme bir daha sdakın..sahilde dürümleri götüreceğine evinde otur ekle fotoları
KIZLAAARRRR,
Tek tek isim saymıyorum, ama hepinizin cicilerine bayıldım.
Yalnız hiç bakımürünü felan alan yok mu herkes cicileri koymuş.
Eğer alanınız varsa bakım ürünlerini de bizimle paylaşır mısınız yüüüfttteeeeennn...
ben aldım canım ama fotoları koysamda bir fikir vermez sanırım..daha kullanmadığımız için nasıl bilmiyorum..chiccodan aldım set halinde..sebamed ve chicconun iyi olduğu sonucuna vardım araştırmalarım sonunda.
Bakırköy pazarından aldıklarım





buda telkırmanın yaptıgı patik yapmya çalıştım ama olmuşmu ? ponponlarını yapamadım :eek:
çok şanslı bu istanbullular yaaa.güzel şeyleri ucuza alıyorsunuz..kıskandım sizi batmanlarda..biz de chiccoya kanza talim edip kazzık yiyios..olsun de mi? hepsi çoook güzel..güle güle giysin bebişin.
Ya kaz tüyüne baktım da.. pahalı bulan arkadaslar için önerim pamuk yorgan ya da yün yorgan ama elyaf önerilmiyor.. saatlerdır nette kafa patlatıyorum, kaz tüyü tuzlu dıyorsanız ve de etrafınızda yaptırabılecegınız bır yer varsa yatagınıza göre yün yaptırın arkadaslar, ya da pamuk yorgan alın derim, genel kanı bu sekılde imiş.. lütfen herkes düşüncesini yazsın derim.
biz de yatak yorganı kaz tüyü kullanıyoruz çok memnunuz.ben çocukken de hep kaz tüyüydü yatağım yorganım.çok severim o yüzden...bebişimi de ayırmayayım dedim.ama pamuk yün daha sağlıklı dediler...ama senin de dediğin gibi kaz tüyü alamak..biraz büyük alırız..uzun süre kullanabilir belki
 
gypsyesra evriş petreik ciciler çok güzel güle güle giysin yavrularınız.
yorgan konusunda yün en sağlıklısı sanırım kızmın yorganı var ben onu kullanıcam.birde istikbalden uyku seti almştım az büyüyüncede onuda arada kullanırım diye düşünüyroum
 
GypEsracım bayıldım ben o monta negüzel şeyler almışsın zevkli hatun, bunlar 1 yaş için değilmi?

Didecim sağol sizin orada yokmu pazar felan ?
kıskanma kıskanma ben sana çözüm bulayım, atla gel bol bol alışveriş yap burdan yada chicco nun ve kanz lcw nun indirim zamanını bekliyeceksin bol bol alıcaksın aklıma başka çözüm gelmedi :CüvCüv:
 
sağolun kızlarr hepinizin cicileri çokkk güzell

petrikcim karışık ama genel olarak 6-12 ay arası aldıklarım

kızlar bende yün yorgan düşünüyorum ama ne zaman kullanmaya başlıcaz yani minicikken yorgan kullanılırmı mesela yorgan zamanı 3 aylık olmuş olucak o zaman yorgan kuulanıcakmısınız?ben kullanmıcam boğulma tehlikesi felan oluyomuş Allah korusun uyku seti daha hafif ilk zamanlar onunla yatırıcam
 
scaled.php


scaled.php


Bu yan yatırma yastıgını almanızı siddetle tavsıye edıyorum. Dünya Sağlık Örgütünün tavsıyesı ıle üretilen bu yastık, bebeğin ilk aylarda kusarken bogulmasını engellıyor.
scaled.php


Bunların aynısından Taze Burcumda da var :)) bisim ogluslar ıkısler gıbı gıyınecek, karıstırmayalım aman dıyorum oğlanları Burcu ya habire :)))

scaled.php


scaled.php
canım hepis birbirinden güsel ii günlerde giysin bebişin inş
Bakırköy pazarından aldıklarım





buda telkırmanın yaptıgı patik yapmya çalıştım ama olmuşmu ? ponponlarını yapamadım :eek:
canım yaa o küçücük bedenine nasılda yakışacak yaramaza allahım ii günlerde giydirmeyi nasip etsin cnm
 
kızlar bende iki haftadır fotolamaya üşendiğim cicişlerimizi koyuyorum

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

buda oğluşumun odasının saati kaydirigubbakcemile2
my.php
[/URL][/IMG]
canımmmm hepsi birbirinden güsell allah giydirmeyide nasip etsin canım a.s.
 
PETRıK,
Ponpon yapamadım demiştin ya. Güzel tarif ediyor. Dene istersen...

[img=http://img26.imageshack.us/img26/5706/11404637280351.th.gif]

PONPON YAPIMI
PONPON YAPIMI



4 aşamadır, istediğimiz büyüklükte iki daire kesiyoruz kalın kartondan ben bunu damacana suların plastik kapağı ile yaptım. çok kullanışlı oldu, bir tane ile istediğim kadar ponpon yaptım, kesimi çok düzgün oldu ayrıca, her ponpona iki daire gidiyor ya yamuluyor ya keserken yünü kesiliyordu.

bu iki daireyi bardak ağzını kartona koyarak çizebilirsiniz.

kestikten sonra ortalarına bir daire daha çizip kesiyorsunuz, kalan bölümü yünü sarabilmemiz için bir tarafından kesiyorsunuz oradan yünü tün içi delik dairenin etrafını saracak kadar doluyorsunuz.istediğiniz dolgunluğa gelince iki kartonun arasından yünü daire boyunca kesip yünleri dağıtmadan dairelerin içinden geçireceğiniz bir ipi iyice sıkarak bağlıyorsunuz
 
Petrik'im cicilerin biribirinden güzel tatlım..hastane çıkışı çok uygunmuş...burda ööle pazarlar yok..mağazalarda 50-60 tl arası valla...güzel günlerde giysin oğluşun...

Esraaaaaaaaa..o bapuçlarrrr gözümden kaçmadı...hele ki kırmıızı olan...hepsi birbirinden cici valla...siz şort-t-short boyutuna da geçmişiniz ohh ne ala...

Norramm...benim de fikrim odanın şu aşamada gayet uygun olduğu...sımsıcacık renkler....hem erkeğe hem kıza gider...bikaç sene sonra daha farklı bişey düşünürsen yaptırırsın...
 
Yorgan meselesine gelince...

kayınvalidem de burda olduğu için kafa kafaya verdiler annemle...bebeğe ince pamuk yorgan-yastık yaptıracaklarmış...elyaf vs.olanlar kesinlikle teri emmezlermiş...

tek mobilya yatak alıcaz biz...hani şu içi ayrıca beşik gibi .. .içersinde hazır yatağı ve korumalı uyku seti de olanlardan...yatağın üstüne de ince pamuk döşek yapmaya karar verdiler...hazır yatak da teri almazmış....üzerine de alez serilecekmiş...

kayınvalidem el işi konularına pek bi yatkındır...çeyiz işi felan da yapar...altın yastığını da kendisi dikecekmiş...ben dedim hazırlar var anne gerek yok yapmana...yok yok ben yaparım beğenmezsen alırsın dedi...görcez bakalım...

onlar konuştu ben öölee dinledim...vardır bi bildikleri diyoru..bana da mantıklı geldi açıkcası...

kayınvalidem oğluma bi sürü şey örmüş..görümcem de örmeye devam ediyomuş....ama apar topar evden çıktığı için cicileri unutmuş..:KK43:(

neyse..eşim kendine spor ayakkabı almış geçen gün...oğlumuza da almış bi tane....çok cicii yaa..koycam bi ara...sanırım Telkırma' nınkinin aynısı...
 
EVRıŞ yan yastıgı konusunda katılıyorum bende kızımda kullanmıştım oğlumdada kullanıcam faydası var zararı yok
PETRıK canım cicilerin çook güzel hele o kırmızı ördekler cıvıl cıvıl güle güle iyi günlerde giydir bebişine
NORAcanımbence odanın rengi hem güzel hemde her iki cinsede uyar oda konusunda bencede erken bende kızıma almamıştım 4 yaşına geldikten sonra güzel bir takım aldım sanırım oğlumdada aynısını yapıcamhem daha mantıklı hem daha ekonomik
GPYRESRA senin ciclerde çok güzell ne güzel olucaklar onların içinde ...güle güle giysin..
 
PETRİK,
Ponpon yapamadım demiştin ya. Güzel tarif ediyor. Dene istersen...

[img=http://img26.imageshack.us/img26/5706/11404637280351.th.gif]

4 aşamadır, istediğimiz büyüklükte iki daire kesiyoruz kalın kartondan ben bunu damacana suların plastik kapağı ile yaptım. çok kullanışlı oldu, bir tane ile istediğim kadar ponpon yaptım, kesimi çok düzgün oldu ayrıca, her ponpona iki daire gidiyor ya yamuluyor ya keserken yünü kesiliyordu.
bu iki daireyi bardak ağzını kartona koyarak çizebilirsiniz.
kestikten sonra ortalarına bir daire daha çizip kesiyorsunuz, kalan bölümü yünü sarabilmemiz için bir tarafından kesiyorsunuz oradan yünü tün içi delik dairenin etrafını saracak kadar doluyorsunuz.istediğiniz dolgunluğa gelince iki kartonun arasından yünü daire boyunca kesip yünleri dağıtmadan dairelerin içinden geçireceğiniz bir ipi iyice sıkarak bağlıyorsunuz

Telkırma çok teşekkürler akşam deneyeceğm

Petrik'im cicilerin biribirinden güzel tatlım..hastane çıkışı çok uygunmuş...burda ööle pazarlar yok..mağazalarda 50-60 tl arası valla...güzel günlerde giysin oğluşun...


Mercimekcim , angeleyes, eftelya
sağol kızlar oğluş öpüyor sizi : )
 
Kızlar kıyafetler mükemmel. Bende kürkçü hanı havuzlu han dan daha çok beğendim daha uygun geldi banada mothercare outlet de görülmeye değer eminönünde
bu arada irem bebe de bana pahalı geldi
 
s7301151y.jpg


Ponpona dikkatinizi çekiştiririmm :))
s7301161.jpg


s7301163.jpg


s7301166.jpg


s7301167.jpg


Evladımın üstüne bişi almaktan içine bişi almayı unutuyorum :)) Bunlar da iç zıbınları.

s7301168.jpg


Kayınvalıdemın oğluşuma ördüğü cicisi..

s7301169.jpg


Veee eşimin bebeklik hırkası :))) Şimdi oğluşu giyecek..

s7301170.jpg
 
Son düzenleme:
X