NORRA CIM BENCE RENGİ FALAN HERŞEYİ GÜZEL ODANIN. BENDE AYNI SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM. BİRAZ BÜYÜSÜN KIYMET BİLECEĞİ YAŞA GELSİN O ZAMAN TAM ANLAMIYLA ODA ALICAM OĞLUMA. ŞİMDİLİK İDARE ETSİN DİMİ AMAyerimseniben
behiyecim emin ol 3-4 yasındada oda kiymeti vs bilmeyecek benim oglum 9 yasında yeni yeni odasına heves e diyor sunu alaayım bunu susleyeyim diye. bebek odası yapmak esyalarını almak falan tamamen anne babaya heves bence bebek anlamıyorki zaten. ve ben hep oda yapma meraklısı oldugumdan oglumada yapmıstım kızımıda oda yapıcam. çok keyif alıyorm tabi imkanlar dahilinde ama çok ugyugun fiyata keyifli seyler var piyasada.
noracım
bu araoda turuncu rengi çokg uzel odanın
hele kız olursa çiçekli bordurlerde ç ok uyar erkekde olursa emin ol bunlarda ne anne bana yakısıyormu diycekhali yok :)))
NORRAA, turuncu çok şirin çok sıcak bir renk. renklerin insanlar üzerindeki etkisinden emin değilim. ben de kızıma bembeya bir oda yapmak istiyorum. mobilyasını beyaz alacağım (öle takım filan almayı düşünmüyorum) perdesini ve nevresimlerini çiçekli istiyorum. hatta ben çiçekli duvar kağıtlarını çok severim ama biraz daha büyüsün de kendisi seçsin duvar kağıdını. 4-5 yaşına gelince kağıt olayına geçeriz belki. duvarın rengini de uçuk bir bir renk seçmeyi düşünüyorum.
sizin oda bebek için ideal büyüklükte. bizimki de o kadar sayılır ama daha dikdörtgen. içini yerleştirince daha şirin duracaktır. bence düşündüğünü yap, fazla da masraf yapma.
bende beyaz yada krem mobilya istiyorum duvarını pembe nin bir tonuna boyatmak istiyorum çok acık olmasın diyorum duvar daha koyuca mobilyalar acık renk diyorum bakalım hayaller daha çok varrr oda faaln hazırlıklarına.
puseti aldık ama oda için çok erken )))
süper şeyler almışsın. güle güle giydir. demek havuzlu hana gitmedin. orada fiyatlar çok uygun oluyor. ben de arkadaşıma eşlik etmiştim (kilolarca çantalarını taşımıştım o hamile diye, kollarım kopmuştu. kız olsaydı ismini nazan koyacaktı)
gs li tulumu görünce çok şaşırmıştım ama demek ki o da oğlunun hatırınaymış. ayyyy kıyamam berke bey kıskanmaya mı başladı? ona da alın bari arada....
sen de benim eşim gibi düşünüyorsun demek ki... o da diyor ki "eteği elbiseyi taşıyabileceği zaman giysin, yoksa tepelerine çıkıyor, popo ortada dolaşmasın kızım" :1shok: ciddi değildir herhalde lülülülülülü bana transparan bluz hediye almayı biliyor ama.... bi de sürekli "neden hiç o sisley den aldığım bluzu giymiyorsun" diye soruyor... kızına gelince osmanlı erkeği oluverdi.
BABY, bayıldım hepsine... ne çok şey almışsın. bir bavulu kızın için götürdün galiba. bakıyorum da en fakir benim kızım kalmış. sizinkiler ne güzel hediye de alıyorlar, valla bizimkiler de eşim ailesi de çok temkinliler. hala bişey almadılar torunlarına. herhalde doğana kadar almayacaklar. dur bakalım bekliyoruz.
güle güle giysin kızın.
ayyy bi de mevlüt elbisesi mi alacağız. çok komik ya, sanki kızı görücüye çıkaracakmışız gibi di mi? mevlüt ne zaman olurdu? 40ı çıkınca mı?
EVRİŞ senin aldıkların da çok güzel. yeter kızım artık alma... bi sürü hediye de gelecek, çoğunu giydiremeden büyüyecekler gör bak... ablamınkiler hep öle oldu. ama yooook insan neler neler almak istiyor di mi? gördüğün her şirin şeyin içinde onu hayal ediyorsun. iyi peki al al... bari biraz 1 yaş 1,5 yaş için al (gerçi onları da almıştın....)
PETRİK, bunları pazardan aldığına inanamıyorum. ne kadar kalitel duruyorlar. özellikle penguenliye bittim. ben de alacağım ondan müsadenle.... güle güle giysin oğluşun...
nazancım
ctesi tekrar eminonune gittik ogluma oyuncak vs gibi seyler bakmaya havada guzeldi nerey gidelim diye arıtk sasırıyoruz sıkıldık hep aynı yerler egtimekten anadolu yakasındaki. havuzlu han a gittim anacım hiçbirsey yok yani. kesinlikle kurkcu han daha guzel ve daha ucuz. 10 tl lik o herkesin begendgi balıklı tulum vardı bende hatırlarsanız o havuzlu handa hemen her magazad 12 ytl idi. yani bilinen yer havuzlu han diye hani bebek esyası alcak olan oraya gelcek diye kazık satıyorlar bence
bebek arabaları vs de var ama çok dandik bilinmemis markalar çirkin renkler falan hayatta birdaha oray agitmem aklında olsun gitmeyi flaan dusunursen.
emineni meshur karma birseyler satan kurkcu handaki 4-5 magaza on basar havuzlu han a. ve fiyatlar çok ugyugun kalitelere inanamassın
dun pazara gittim kadıkoy salı hazarına body ler 3,5 tl tanesi 3 tane 10 seklinde satkılıyor. eminonunde 2,5 dan baslıyor 3-3,5 lara daha kaliteli olanları var. pazarın bir esprisi yokmus anladım
eminonu kurkcu han en iyi alısveris yapılcak yermis onuda anladım. devamını almaya son donemlerde yine kurkçu han a gideceğim.
esin alemya:)) kızını sakınma k değilde hoslanmıyordur oyle acık goruntulerden. banada manasız geliyor buldumcuk olup kıza hemen yamuk yumuk yururken entariler giydirirmiyim bilmioyurm buyuk konusmak istemiyorum:) hayatta neye buyuk konustu isem yaptım :))
yani usumesin çocuk kuçaga aldımı falan zor olur elbise ile donu meydanda falan bende istemem diyo rum simdilikkk:))
ya ben mevlut elbisesi vs gib seyler uyuz olurdum. kenime kına gecesi bile yapmamıs insanım kayınvaldem arzu etti diyede bin tane laf saydım kadın istedigine isteyeceğine bin pisman olmustu. alaturka seyleri sevmem anlamsız gelir bana ne bilim kendime yakıstıramam falan. ama mevlut elbiseleri çok guzell.
ben iyice geri geri gtimey ebasladım yaslılık belirtisimi nedir taslı pullu mevulut elbisesi alırda yollarsam resmini gulmeyin :)))))
mevlut 40 i çikmadan yapılıyor nazancım yani adet olarak oyle:))) uymassan istedigin zaman yaptır ben 38. gun zor yetisip yapmıstım.
aman çok sinir bebegi getiriyosun birsuru konu komsu kadının oldugu mevlut ortamına hepsi elden ele geçiriyor arada opmesinler diye panter gibi bekliyosun baslarında sinir birsey . bolca hediye geliyor genelde 5-6 yasında giyceği seyleri niye getirirler hiç anlamam senelerce onları sakladım cekmecelerde daha giymesine 4 sene var falan diye:)))
Ya kaz tüyüne baktım da.. pahalı bulan arkadaslar için önerim pamuk yorgan ya da yün yorgan ama elyaf önerilmiyor.. saatlerdır nette kafa patlatıyorum, kaz tüyü tuzlu dıyorsanız ve de etrafınızda yaptırabılecegınız bır yer varsa yatagınıza göre yün yaptırın arkadaslar, ya da pamuk yorgan alın derim, genel kanı bu sekılde imiş.. lütfen herkes düşüncesini yazsın derim.
evris
ben yorgan almayı yada yapmayı dusunmuyorum. neden dersen oglumda bebek mobilyası aldıgımızda içinde nevresim uyku seti vs vardı yorganıda elyaf idi sanırım kalıp gibi oluyor sırtı falan uçgen olur ya yan yatınca o aradan hava gierer usur diye ortmedim hiç. en ideali kalin battaniyeler oluyor onlaran nevresim geçirip ortmek daha iyi. kıvrılabilen seyler içinde sarıp sarmalıyorsun bebegi altından falan geçiriyorsun kenarlarını sıkıstırıyorsunki donunde acılmasın ustu. kalın yorganlar kullanıslı olmuyor benim fikrim tabi.