- 30 Ekim 2008
- 3.424
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğendiğne sevindim mercimekimmmmm senin bebişinde hayırlıca giysin aldıklarını inş canımma.s.Eftelyaaaaaaaa.....kız çok şirin bu ayakkabılar.....allaaamm süper yaaa....minik ayaklarında eskisin...maşallah...
ben de netten yeni bi spor ayakkabı sipariş ettim..kırmızı kırmızı..az benziyor buna...bi gelsin onu da koyarım...
saol canımmm allah gönlüne göre versin biz ailece erkek istiyorduk çok şükür allah erkek verdi sende ne istiosan allah sağlıklıca sana onu versin cnma.s.eftelya ya maşallah ne güzel şeyler almışssın ayakkabılar çok ciciiiiiiiiiiiii..
ayhhh valla dayanamayıp alacam bende ama beklemem lazımm önce içimdeki saklı mücizeyi bi ögreneyim sonra zaten kimse tutamıııcak beniiiiiiiiiii...delikafadulden
canım tşk edrima.s.kizlar tesekkurler:))
eftelya seninkilerde cok seker..
canımm daha iileri senin bebişinin olsun canm:1hug:eftelya aldıkların çok şirin converslere pek şık : )
saol cnm tşklr:1hug:ayakkabılar süper yaaa bayıldım
nora siizn cicilerde pek şirin ben bunlardan boy boy aldım
4,5 kiloluk var 0-3 ay lık 3-6 aylık 6-9 aylık hepsinden aldım, bebeği olan arkadaşım boydan dar gelsede çıtçıtlarını kapatmadanda bir süre kullanılıyor dedi
sizin bu ayakkabılarınız beni öldürecek allahım nasıl tatlı bunlar yaa inş ayağıdada görürüz canım ii günlerde giydir inşhihoyyyt
oğluşumun kırmızı pabuçları..:))
sizin bu ayakkabılarınız beni öldürecek allahım nasıl tatlı bunlar yaa inş ayağıdada görürüz canım ii günlerde giydir inşhihoyyyt
oy ooy mercimekcim çok güzeller bayıldım, tati pati yürüyecek bunlarla ays yerim ben onu : ))