Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar benim sat 16 kasım ben 8 aralıkta bi idrar testi yapsam çıkabilirmi sonuç? cvlarınız için şimdiden teşekkürederim...gününüz güzel olsun.
inşlh çıkarda bende sizin gibi ağustos annesi olurum ve benide aranıza alırsınız allahım inşlh hepimize sağlıklı melekler veriri...
Kuruntulu anneler selamlar kaydirigubbakcemile3
Ya ben hala uyuyamıyorum.. uyuyamıyorum, zaten tuvalete gıtmekten de uyuyamıyorum, ıyıce uyku acılıoo gene uyuyamıyorumi rahat pozsıyon bulamıyorum bır turlu gene uyuyamıyorum, eşimi de uyutmuyorum, perişan olduk yaw
Var mı hala böyle abuk sabuk uyuyan aranızda?
Bu arada hafif hafif mide bulantım oluyor arada, onun harıcınde çok şükür başka sıkıntı yok..
Veeee en güzel haber; bugun saat 16 30 da dr dayız... Aksam olanı biteni yazarım size.
peki ateşten bahsetmişken benim yumurtlama zamanımda bile ateşim bu kadar yüksek olmazdı.sabah 36.8, 36.9 çıkıor 2,3 gündür. yumurtlamadan da fazla. 10 gün kaldı satıma :) bakalım inecek mi çıkacak mı
:CüvCüv:MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİMİZ:CüvCüv:
Arda.......................................3 ağustos................5+4
Kayra......................................4ağustos................5+3
Badibade.................................4 ağustos...............5+3
Tırtıl kelebek............................7 ağustos...............5
Erviş.......................................11 ağustos..............4+3
Milk shake..............................11 ağustos..............4+3
Esrako....................................
Aftabru....................................
Caninuss................................
Aslı........................................
Gamze hlm.............................
Tealigt....................................
evet arkadaşlar ben okuduklarımı yazdım sizde ekleyin birbirimizi takip edelim haberdar olalım.
valla benim yumurtlamadan sonra aşağı yukarı ateşim hep yüksek gitti hala ölçüyorum zaten ilk defa bu ay ölçmüştüm ve hep 36.8 yada 36,9
evrişcim bende uyuyamıyorum sanırım bebeğe birşey olacak diye rahat uyuyamıyoruz biraz daha uykusuz kalıcaz gibime geliyor :))))))) ya sabahın 5 de kalkılırmı yaaa.......
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum.......benimde 18,00 randevum bende işten 16,30 da çıkıcam anca giderim çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor nasıl akşam olacak bilmiyorum.... bakarsın görürüz allahın izniyle bebişlerimizi...........aaa bu arada nerede benim moralim evriş.........birde dr. değiştirdim bu akşam ilk defa başka dr. gidicem onunda heyecanı sardı tavsiye üzerine gidiyorum bakalım inşallah iyi biridir............. benim kociş işten izin alamadı ben yanlız gitmek zorundayım dr. aslında onla gitmeyi çok istiyordum ama ne yapalım yanlız gideceğim başka çaremiz yok bu kriz işsizlik ortamında zırt pırt izin almasın...........belki bayramdan sonra allahın izniyle kalp sesini ve bebişimizi görmeye ozaman gideriz hakkını ozaman kullansın benim kociş hehehhh:)))))) dua edin kızlar hayırlı haberlerle dönelim...........
canım ben bacak arama yastık koyup uyuyordum 6 haftalıktı sanki bacaklarımı kapatıp yan yatınca doluluk hissi veriodu.tavsiye ederim yastığı :)kaydirigubbakcemile5
hamilelik öncesi sigara içen var mı varsa ve bıraktıysa nassı oluo o iş
aftabru 7 ağustos (inşallah)
Ya Sibelim senin artık morale felan ıhtıyacın yok gözünü seveyim.. gayet iyisin, git, gör anlat bıze güzel haberlerini.. Bayramdan sonra da kalp seslerini duyup başka hallerıne yelken açacağız. Hepsi bu.. di mi ama kaydirigubbakcemile5