2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

lazer yaptırdı bir arkadaşım tüyler yeniden çıktı şimdi..bu aletle oramızı buramızı yakmayalım kendimiz
 
zaten alamayız bosver bende ilginc bi yontem sandım daha ozamana vaktimiz var
ben tr de duzenli salona gidiyodum tertemiz oluyodumda burda sersefil oldum ya hele simdi gorebilioruz
ilerde biyerlerimizi goremiycez karın buyuyunce napcaz bilmem
 

ben dün bile zor gördüm..dedim ki bu sındur herhalde.ben de temiz bir yer bulamadım burada..millet gidip yaptırıyor ama benim zaten cildim allerjik..görüyorum o ortamları huylanıp kaşınmaya başlıyorum oram buram kabarıyor.:dilcikar:
 
haklısın cok hijenik ve şık bir ortam olmalı yoksa zor
bende kalkayım yavas yavas giriseyim islere
camasırlarımda var atayım yıkansın bende agdaya bakayım nasıl olcak
optum seni canım
guzel haberlerini bekliyorum
 
güle güle baby.kolay gelsin ben de hazırlanayım..görüşürüz
 
evriş geldi holeyyy..biz de tam çıkyorduk..ama sana bir selam vereyim dedim..sen niye erkenden kalktın bakiyim ha? ben doktora gideceğim birazdan..üçlü yaptıracağım.zıpırımı göreceğim inşallah
 
anaaaaam burdayı dedim ya..sana selam verdim görmedin mi
 
arkadaşım yanlış analama ama..bebişinin ismini sen ve eşin koysa daha iyi olur bence..anket konusu yapma bebişini

Fikir alıyordur kadın yaw, biz Hatice secsek ne olacak.. yine de o içine sineni sececek, o noktaya gelelım, bizde birbirimize sorarız emin ol... Didoooooooooooooo kahvaltı yapmadın mı sen??? Gel kahvaltı yapalım bırlıkte.. Baybmide al gecerken..
 
anaaaaam burdayı dedim ya..sana selam verdim görmedin mi


Demam demam gördüm, sen niye üçlü yaptırıyorsun ki yavrum?? Ben yaptırmıycan diye biliyordum.. eşim sabahın köründe havaalanına gitmek için kalkınca otomatık olarak bende ayaktayım,O Ankara ya ındı sag saglım cok sukur, bende oğluşuma kahvaltı yaptırdım, karnını doyurduk, şimdi yataktayım.. uykum gelsin diye bekliyorum :))
 
Bir de ben agda falan yaptırmak istemiyorum, çok ciddiyim bu konuda.. bak beni ciddiye al Didooo, istemiyorum, kaldırabilecegımı sanmıyorum o acıyı, anlıyor musun beni ((
 
o ayrı evrişim sorarız birbirimize..az çık tanıdık birbirimizi..ama bana doğru gelmiyor..saygı duyuyorum ama.etmedim kahvaltı canım bir şey istemiyor..baby da ağdaya gitti zaten..yoksa burda mı? yetenekli hatuna bak sen hem ağda hem internet..ben çıkıyorum afiyet şeker olsun sana da bebişe de..bana dua edin.
telkırma ve gypsyesra size de selam olsun canlar
 
kızlar günaydın herkese
didecim bende epilasyona gidiyom mecbur bıraktım siz iğneliyemi gidiyosunuz çok acımıyomu ben kaşımı cımbızla aldırmaya bile dayanamıyorum sonra ağdaya döndüm ama şimdi yeni birşey buldum sizinlede paylaşim gerçi bilenler vardır belki aranızda hamamtozu diye bişi suyla karıştırıyon çamur gibi sürüyosun biraz bekletip spatula ile temizliyorsun tüy dökücü kremler gibi değil çabuk çıkartmıyor en azından göbiş iice büyüdüğünde rahatlık olur aktarlarda satılıyor tavsiye ederim hemde paketi 2 ytl :))
 
Bir de ben agda falan yaptırmak istemiyorum, çok ciddiyim bu konuda.. bak beni ciddiye al Didooo, istemiyorum, kaldırabilecegımı sanmıyorum o acıyı, anlıyor musun beni ((

yaptırma anam..örersin ucuna da nazarlık takarsın..anasınısatiyim bu kıl tüy işinin ben.çık kafam bozuluyor
gidiyoruuuum
 

Demam kuzu, dualarımız seninle.. gelir gelmez yaz bebişinin durumunu.. keyfimiz yerine gelsin iyice.. oralar cok soguktur, iyi giyin, Allaha emanet olun bebişinizle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…