2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın arkadaşlar..ben dün gittim doktora cinsiyetim tam olarak çıkmadı yaa((( normalde 13+5 hamileyim ve ultrasyonda 15 haftalık gözüküyor dedi..sizce bu nasıl _????
 
kızlarrrrr............ doktordan geldimmmmmmmmm.... 12 hafta 4 günlükken yani bugünnn pipisini gördükkk.... doktor %99 dedi yani koca klitorisli bir kız deilse bu erkek dedi ... 5 dk kadar izledik bebişi. elinle yüzünü seviorrrr elini ağzına götürüorr. ters dönüor birden baya zıplaktı. bu arada kalp atış hızımız istatistiklere göre kızdı. yani bu kalp atış hızı da fos çıktı. artık oğlum diye sevebileceğim. bu arada 13 haftalık çıktı bebiş ama doktor zaten -3 artı 3 yanılma payı var dedi o yüzden haftalar mühim deil alet ortalama zamanı sölüor dedi. yani kızlar bebeğin boyu posu pipisii .
:) herşeyi normaldi allaha şükür. 26 ağustosta bir erkek doğuyorrrrrrrr... daha doktor bana muhtemel doğum tarihini vermedi.izmirdeki verir heralde. 26 ağustos internet hesabından.

hayırlı olsun canım bi oğluş daha ha hihoyyythihoyyyt:maşallah annesi:nazar::nazar:
 
anladım şimdi bende diyorum ben bi yerimi açtım ne oldu çıkıyor reklam diye teşekkürler kızlar

günaydın milkshake
 
günaydın arkadaşlar..ben dün gittim doktora cinsiyetim tam olarak çıkmadı yaa((( normalde 13+5 hamileyim ve ultrasyonda 15 haftalık gözüküyor dedi..sizce bu nasıl _????
maşallah bebişine canım bayağı büyümüş ve fark atmış:nazar:
cinsiyeti neden gözükmedi.doktor bebeğin pozisyonundan dolayımı görmedi yoksa anlayamadımı ben 14+1 de öğrenmiştim
 
Canlarım günaaaydın hepinize.

Sabah sabah bilgisayarımda bir sorun yaşadım, hala da devam ediyor sorun interneti çok düzgün görüntüleyemiyorum. Ama yine de azimle size yazmaya çalışıyorum.:enbuyukkk: Bugün ilk kez hamiş elbisemi giyip işe geldim :CüvCüv::CüvCüv: Çok heyecanlandım ayol, bayramlığını giymiş çocuklar gibiyim... Daha erken mi acaba falan filan derken, amaaan dedim, "hamile olmayanlar bile hamiş elbisesi giyiyor ben neden giymeyecekmişim". Giydim üstüme kıyafetimi. Akşam foto çektirip koyacağım siteye, görmemişin oğlu olmuş.... misali kaydirigubbakcemile3

Kızlar, Ihlamur içmemizde bir sakınca yoktu dimi? Benim canım ıhlamur çekiyor bir kaç gündür. Günde 2 fincan içiyorum.
 
helincim merak ettim.bayaa bir fark atması iyi birşeymi ? ben artık iki hafta ileridenmi takip edicem bebişimi? bide cinsiyetide gördüde, önce kız gibi dedi %90 sonra birden karasız kaldı 3 hafta daha bekle dedi meraktan patladım:)))
 
caducum evet onden gitmesi iii bisey
gelisimini hızlı tamamlıyor demekki
hemde dogum tarihi one geliyor
sen nekadarlık oldun kac haftalık
43hafta 4 gun yazıo tickerinda
 
Sabah televizyonda 18 yaşında bir kızın tüp bebek yaptırdığını duydum. Bebekleri olsun istemişler, bir kere bile denemeden hemen tüp bebek merkezinin kapısında almışlar soluğu. Neymiş efendim, o kadar çok istiyorlarmış ki bekleyememişlerkötükedihüsoÇok kızıyorum ben böyle doğanın işine gereksiz yere karışılmasına:eek:klava:KK70:aha genceciksin, 1-2 ay olsun deneyemedin mi? Vücudunu neden doğal olmayan uygulamalarla rahatsız ettin ki.

Tabii ki gerekli olduğu durumlarda tüp bebeğe karşı değilim. Ama artık oyun gibi algılıyor insanlar, buna da kızıyorum:eek:klava:
 
Günaydın kızlar,
herkes iyi mi? Okumadım geçmişi. Kimlerin bebiş cinsiyeti belli oldu bakiim? Lalece, senin oğlun olacakmış, çok sevindim canım, allah analı babalı büyütsün.
Başka var mı öğrenen?
 
Aidacım sorun yok ıhlamurda
ic gunde 2 bardak canım bende iciorum sanırım cogumuz iciyoruz
soguk algınlıgınada ii gelio hem
 
Günaydın kızlar,
herkes iyi mi? Okumadım geçmişi. Kimlerin bebiş cinsiyeti belli oldu bakiim? Lalece, senin oğlun olacakmış, çok sevindim canım, allah analı babalı büyütsün.
Başka var mı öğrenen?

aftabru banada %90 kız dedi aradı taradı pipi bulamadı en son kukusunu gordu orda 3 nokta vardı erkek olunca o 3 noktadan biri uzun oluyomus . bakalım sonradan uzarsa bilmem :)) kontrole daha var
 
Aidacım sorun yok ıhlamurda
ic gunde 2 bardak canım bende iciorum sanırım cogumuz iciyoruz
soguk algınlıgınada ii gelio hem

Ihlamur ve kuşburnunu rahatlıkla içebilirmişiz. İkisi de bağışıklık için çok faydalı
 
burko cok haklısın bence tup en son care olmalı.
onu yapan drdada hata var gidin deneyin desin 1 sene
hemen ne diye tup yapıolarki
sanki maddi manevi cok kolay bi olay gibiymisde
cahillik baska bisey deil
 
babymom benim ticker yanlış oldu yaa düzeltemedim..ben şuan 13+5 im. ama doktor 15 haftalık gözüküyorsu burda dedi.
 
cadu
merak etme fark atması güzel bir şey.bende adet tarihimle ultrason arasında bir hafta öndeyim.her gittiğimde bir iki gün öne atıyorum.doktorumda maşallah diyor.hızlı büyüyorlar yani.bazen bi iki gün geride kalıyor öyle çıkarsa o zamanda korkma .bi deasında iki gün geri çıkmıştı canım sıkıldı sonraki gidişimde 4 gün fark attı.%90 kız dediyse kız ihtimali yüksek.yoksa senin haftanda pipisi çok net gözüküyor.bana pipisinin görüntüsünü çekip verdi
boyu kilosu hakkında bilgi verdimi.bende yaklaşık olarak söyledi
 
ben daha cinsiyetini öğrenemedim... bakalım nasipse bu hafta sonu gidip öğrenicez aman sağlıklı olup benimle olsunda hiç farketmez.... ama geçmişi okudum çok etkilendim kesinlikle kimseyi suçlamıyorum temmuz anneleri sayfasınada giriyorum ordada gördüm.... inanın o kadar korku ve stres sardıki etrafımı zaten bu hafta sonu 1 ay olacak görmüyorum bebeğimi birde böyle haberler daha çok korkutuyor insanı....rabbim kimseye yaşatmasın arkadaşımızın yaşadığı çok acı birşey rabbim sabır versin.... sabahtan beri ağlıyorum çok kötü bir gün oldu benim için... çok etkilendim....
 
X