2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar hepinizin bildiği gibi cumartesi günü sevgililer günü.... ben daha kocişe hediye almadım daha doğrusu karar veremedim.... aslında ona bebeğimizle ilgili bir hediye almak istiyorum.... malum kriz ortamında ekstra bir harcama yapamıcam hem kocama hediye almış olurum hemde bebeğimin bir eksiği gitmiş olur ama daha hiç bebek kıyafetlerine falan bakmadım ne yapsam karar veremedim.... sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz??????
 
KIZLARRRRRRRRRRRRRR günaydınnn ben deldim bılıyomusunuz ben ZUZUMUN HAREKETİNİ HİSSETTIM COK DEĞİŞİK KARNIMIN ÜZERİNDE YATARKEN BI ANDA PARMAKLA SANKI OMZUNA DOKUNURSUNUZYA INSANIN SANKI BIR PARMAKLA KARNIMI BIRI DURTTU SANIRIM RAHARTSIZ OLDU YATIS SEKLIMDEN YA COK DEĞİŞİKDİ VALLLA bıde benım zuzumda erkekmı kızmı acaba ya cok değişik bı duygu bunlar tam ortadayım resmen %50 kız erkek şansım var vede pazartesı gıdıyorummmmm bakalım ne dıcek ler ya
 
günaydın kızlarrrr.... yeni bir erkekimiz oluormuş. hayırlı uğurlu olsun. minik kelebek ii olmana sevindim.allah hepimize bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. diş etleri şişip kanayan var mı. ben dilimi bastırsam şişmiş dişetlerim kanıor. yeni gelenler herbiriniz hoşgeldiniz. 2li testlerinle dönenler hepinizin ki ii gelmiş hayırlı olsun. baya kalabalık olmuşuz oku oku 16 saatlik geçmiş anca bitti.
 
minik kelebek tşkkler liste için.herkese hayırlı günler diliyorum.şimdi biraz çalışmam lazım testlerimi yaptırınca bende yazarım buraya.görüşmek üzere.
 
canım 14.hafta itibari ile crl bakmıyorlar.BDf bakıo sakak kemigi olcumu bide uyluk kemigiolcumu var. dun linkini yollamıstım muhabbeti donmustu. 14çhaftadan sonra daha kapsamlı olcumler oluyo
hmmm öylemı bunu bılmıyrdum CADIARZU cunku ben daha bugun 14.haftaya gırdım.şimdi nasıl oldugunuda bılmıyorum ama yıne sanırım baz alıcagın hafta bas poposundA + işareti olan haftadır belkıde.yokmu öyle? ki zaten dıger ölçüm yapılan yerleri bı kac gun gerıde cıkabılır doktorun normal dedıyse hıc panık yapma bence canım :1hug:

saol canım,ya benım dişlerimi fırcalarken kanıyor diş etlerim,ama 20lik dişimin sankı diş etı şiş geldı bana.hatta dikkatlıce ınceledım iltahap falan olmasın die.sanırım diş etlerımız hamılelıkte cok hassaslaştı:sm_confused:
 
Kizlarr gunaydinn, bende BETA HCG YI CURUTUYORUM, sonucumu bugun aldim 53.1 test sonuclarimda gayet iyi..doktorum %80 erkek dedi:) , kalp atislarimizda 160 ti yani onuda curutmus oluyoruz, bende bi tek karin sekli tuttu, sivri bir karnim var geri kalan tatliymis, eksiymis , oglan annesi guzel olurmus fasafiso cikti, ben her seyi yiyorum eksi tatli aci, tuzlu, ve igrenc cirkinlestim, sivilceler falan..bide oglan cok uyutur derler, oluyorum uykudan hepsi bu:)))
 
buarad fircalarken diseti kanamasi bendede var, ki onceden hic kanamazdi(
 
selam arkadaşlar, birkaç sayfa okuyabildim.
cinsiyet tahminleri artmış. erkek bebekler çoğunlukta. desenize kızımıza çok aday çıkacak. yaşasın yaşasın, elini sallasa ellisi olacak kızımın. biz isim düşündük kızlar, daha doğrusu eşim ille de NAZ olsun diyor. ben çok istemiyorum ama o ısrarcı, ben de karışmıycam, o koysun bakalım ismini. şimdiden NAZ, NAZ diye sevmeye başladı bile.
 
ESRAKO canim evet erkek bebekler benimde favorimdir herzaman, ben cok sevindim, ama benim disimda herkes kiz istiyordu, esim dahil, onlar bi tuhaf oldu ama sonucta sevindiler, saglikli olmasi muhim:))
 

cok hos bir isim aftabru, kulaga cok hos geliyor, ben de cok severim naz ismini:)) hem sizin bebek de biraz nazli, bence olsun:))
 
Arkadaşlar selam. Moralim bozuk... Dün kan testi sonucumu aldım doktor eşimle konuştu. Değerlerden biri 1,5 kat fazla demiş. Dolayısıyla "yaş riskinden daha yüksek biokimyasal risk nedeni ile 18-20 haftada ayrıntılı ultrasonografi önerilir" yazmış. İkili test için gittiğim Doktor: Fehmi Yazıcıoğlu. Serbest Beta hcg:51.1 eşit 1,454 MoM
PAPP-A:3,170 eşit 0,701 Mom

kendi doktoruma (Nevin Şençoban) ulaşmaya çalışıyorum ama hep hastasının olduğu zamanlara denk geliyorum. Fehmi bey eşime ciddi bir sorun olsaydı hemen çağırırdım tekrar demiş ama içimde bir korku var artık
Benim içinde dua edin lütfen
 
fasulyeko bozma moralini canim, bunu daha once konusmustuk, bu %100 kesin bir test degil, riskli gruplarin bile saglikli bebekleri oluyor, hemen panik yapma, bi danis bakalim dr.una..
 
fasulyeko bozma moralini canim, bunu daha once konusmustuk, bu %100 kesin bir test degil, riskli gruplarin bile saglikli bebekleri oluyor, hemen panik yapma, bi danis bakalim dr.una..


Sağol desteğin için. İnşallah herkesin bebişi sağlıkla doğar ve sağlıkla büyür Allah tan dileği bu sadece.:Saruboceq:
 
fasulyeko üzülme canım çünkü doğruluğu yanlışlığınla hemen hemen eşit olan testler bunlar. sen sağlıklıysan eşin de sağlıklıysa sorun yok bence. yurtdışında yaşayan arkadaşım var onla konuşuorum şok oluo kız 2li mi yaptırıolar bişi yokken 3lü de mi istiolar filan die. 3 kere ultrasona giriolarmış gebelik boyunca.ne 2li ne 3 lü. ilk yaptırdığımız kan testlerinde bir sorun yoksa yapmıolarmış.kızamıkçık çıkarsa mesela aktif virüs o zaman inceliolarmış. arkadaşım doktoruna sölemiş böle böle trde herşeye bakılıo nie filan die doktorda maddiyat demiş.gerek olamadan yapılan herşey maddi külfettir demiş.o yüzden sıkma canını am atabi her testi yaptıralım ben avrupalılar kadar rahat değilim ama tr de doktorlar abartıorlar biraz gibi
 



Gözün aydın hayırlısıyla kucaklarsın inşallah sositososito
 

:1hug: canım üzülme sakın benım doktorum bana dedıkı sonucların iyi fakat bu testın dogruluk payı sadece %60 tır dedı.üzülme bukadar sadece bol bol dua et.beebgıne hıcbısey olmıycak .ben degerlerden pek anlamıyorum ama ayrıntılı ultrasona gırınce inşalla güzel bı sonucla dönersın ve bırdaha üzüzlmesseın inşallah.bebegının iyi olduguna inan ve bol bol Alah a dua et.
 
Teşekkürler Lalece.İnsanın tıp okuyup tüm değerleri öğrenesi geliyor vallahi.
 

inşallah kötü bişey yoktur fasulyeko, allah bebeğini korusun. ama üçlü test yaptırmanda bi sakınca yok bence. ben de yaptıracağım ikili sonucum iyi çıktığı halde. bunda korkulacak bişey yok. ayrıca sen değerlerini yazmışsın ama ihtimalleri yazmamışsın, o sonuç kağıdında risk oranları da yazıyor olmalı. onlar nasıl? eğer en fazla beşyüzde bir ise korkacak endişelenecek bişey yoktur.
 
minik kelebek sağol. Bebişim iyi olsun da yeter bana.Can taşıyoruz hepimiz,Hepsi Allah'ın birer hediyesi bizlere.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…