- 17 Ekim 2008
- 2.687
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MERCİMEKŞM, senin de benim gibi sancın gelmiyor herhalde bi türlü? takip edemedim sizleri ama senin de günün gelmiş olmalı diye düşünüyorum. ben normal doğum diye direttim bak 41+5 günlükken sezeryan olmak zorunda kaldım. inmedi benimki bir türlü kanala girmedi. sezeryanda bile çeke çeke çıkardılar. bizimkine çok iyi bakmışım ben, yeri çok rahatmış, resmen çıkmak istemedi sıpa.... senin inşallah gönlüne göre olur
DOĞUM YAPMIŞ OLAN ARKADAŞLAR!!!!!!!!
herkesin meme ucu acıyor mu? benimki ağzına aldığı an aklım çıkacak gibi oluyor. resmen ayaklarımı yere vuravura başlıyorum emzirmeye, ama bir iki dak içinde uyuşuyor ve sonsuz keyif alıyorum. kokuyorum yara olacak diye.
MERCİMEKŞM, senin de benim gibi sancın gelmiyor herhalde bi türlü? takip edemedim sizleri ama senin de günün gelmiş olmalı diye düşünüyorum. ben normal doğum diye direttim bak 41+5 günlükken sezeryan olmak zorunda kaldım. inmedi benimki bir türlü kanala girmedi. sezeryanda bile çeke çeke çıkardılar. bizimkine çok iyi bakmışım ben, yeri çok rahatmış, resmen çıkmak istemedi sıpa.... senin inşallah gönlüne göre olur
E anasına bak oğlunu alkaydirigubbakcemile3O şimdi 1,5 tantuni dürüm gibi görüyordur o memeyi:roflol:ya bu velet mememle yapışık yaşıyoooo hep yalanıyo napıcamı şaşırdım bu durum değişir değilmi yoksa ben ilerde işgüç yapamam
Ben de aynen o pozisyondayım. Hissettiğim herşeyde "acaba..." diyorum. Kendimizi dinleye dinleye paranoyak olmasak bari:gitme:burcu ,nevin geçmiş olsun ve gözünüz aydın..bebişlerinize kavuştunuz çok şükür..allahım uzun ömür sağlık huzur versin inşalah...
bende dün heycanladım bi..belime ağrı girdi birden regli ağrı sı gibi can yakıyo ama hoşumada gidiyo tmm dedim tuanam geliyo.geldi geçti geldi geçti derkeeeeeeeen fossssss tabi..kesildi sonra gelen olmadı..yalnacı sancılr ..birde o yoğun akıntıdan yaklaşık 10 gündür geliyo benden..hani yaklaştı dedim ama..ıh ıh..yani vakti bekliyos bakalım...göbeğim altı kaşımaktan yara oldu..e yaraykende kaşıyorum tuamıyorum kendimi yaralar kanıyo..uykudayken bile bi bakmışm elim orda...pudra birs ii geliyo gibi ama..çok bişi yaptığı yohhh..allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı...:Saruboceq:
Ay yavrum kıyamam ben ona:gitme:Beni çok korkutuyor bu tip olaylara müdahale edememekesrako bizimde sarılık var ama normal dediler kontrol edin dediler , topuk kanı verdik bugun tr ye gidecekmis sonuc ordan gelecekmis. ins sorun cıkmaz.
zaten bugun emzirirken genzine kactı tıkandı bianda annee die feryadım varki sormayın cocukta sasırdı sonra cok agladım cok kotu oldum hala aklıma geldikce gozlerim doluyoo
Nane Şekeri
Bir otele yapılan baskında bir sürü fahişe yakalanmiş.
Baskında yakalanan fahişeler o kadar çokmus ki karakola sığmamışlar.
Dişarıda sıra olmuşlar. Tek tek ifadeleri alınıyormuş.
Yoldan geçen yaşlı bir nine uzun kuyrugu görünce merak etmiş ve ordaki
fahiselerden birine sormuş:
"Bu ne kuyruğu evladım!" Kizlardan biri dalga geçerek
"Nane şekeri kuyruğu nine!!" demis. Nine mutlu olmuş?.
"Iyi çok severim, ben de alayım..." O da girmis kuyruğa.
Polis herkesin ifadesini alıyor ya, sıra buna da gelmis tabiii.
Polis memuru karşısında yaşlı başlı kadını görünce şaşırmış.
"Nine sende mi yedin bu naneyi " diye çıkısınca yaşlı kadın hemen
cevap vermiş?.
"Ah !! Bende nerde o diş evladım. Ben sadece emiyom . . .
delikafadulden
Nevini ve Tazeyi tebrik ediyorumBwbişlerine maşallah Allah analı babalı büyütsün
Başka birileri de yokmuydu bugün - neden aklımda 4 kişi kalmış ???
DOĞUM YAPMIŞ OLAN ARKADAŞLAR!!!!!!!!
herkesin meme ucu acıyor mu? benimki ağzına aldığı an aklım çıkacak gibi oluyor. resmen ayaklarımı yere vuravura başlıyorum emzirmeye, ama bir iki dak içinde uyuşuyor ve sonsuz keyif alıyorum. kokuyorum yara olacak diye.
bu davit dediğin damla değilmi?
günde bi sefer 5 damla damlat dedi
selam arkadaşlar
biz bugün ikinci doktor kontrolümüze gittik, sinopa döneceğimiz için ankaradada bir doktorumuz olsun istedik dışarıda olmak gerçekten yorucuydu. bende alıştım sayılır ama heryerde emziriyorum altımızıda değiştiriyoruz.. bende göz doktoruna gittim, hamilelik derecesinde değişiklik yaratabiliyormuış o yüzden doğumu beklemiştim, derecem azalmış, kızımda çok iyi, 3.590 gr olmuşuz, 3.050 doğmuştuk, 200 gr hastanede kaybettik, hızlı kilo almış, bende uyandırmaya çalışıyorum genelde altını açıyorum filan,sarılığımız çok değildi hala var ama şimdi kan alsak 7-8 civarında bişey çıkar kan aldığımıza değmez dedi doktor, 25.günden sonra hala varsa sıkıntı olduğunu gösterirmiş. devit 3 d vitaminine başladık, 15. günde başlanıyormuş, günde 5- 10 dakika sabah ve akşamüstü güneşlendirin dedi. denizden ve plajdan uzak duracağız, çocuk felci plajlardan bulaşıyormuş, 4. ayda çocuk felci aşısı olana dek gitmeyin dedi, yani seneye yaza kadar kızım denize gidemeyecek, benim için doktor 20 günden sonra girebilirsin demişti. bu arada ben sezaryenden çok memnunum. normal doğum yapamazmışım, üsteli,k ikinci günden beri bırakın yatmayı oturmadım bile emzirmeler hariç, 12 kilo verdim bence çoğu ödemdi, ayaklarım normal boyutlara eve döndüğümde gelmişti.
tazemden ve nevinden haber varmı şimdi bakacağım... umarım iyilerdir...
deryam canım benim yusuf ne kadar büyümüş kocaman bi maşallahh
senin ilk zamanlardaki haline döndüm bitanem çok içerlemiştim anneni nasıl gider diye bizimkide farklı bi sebebten ama sonuç olarak yinede gitti demek bırakabiliyolarmış maalesef
tercih meselesi oğlunu diğer torunlarını tercih etti
çok abartıyorum gibi gözüküyor olabilir ama çok koydu bu durum bana
oğlum senede bi geliyo dedi bende her sene lohusa değilim zaten dedim
beni en iyi sen anlarsın benim avantajım var bana muhtaç başka bi kuzu daha yok
ama senin en büyük avantajın tecrübeli olman
varsın olsun kuzularımız sağlıklı bizler öyleyiz üstesinden geliriz sağlımız olsun kafi
bugün daha iyiym pskilojik olarak