- 21 Mayıs 2008
- 4.064
- 7
slm kızlar napıyosunuz valla takip edemiyorum bebişimle uğraşmaktan darısı sizin başınıza biz cok iyiyiz ben düzeldim sayılır kızımda allahtan emiyo yarın çocuk druna gidip muayene olucaz bakalım ve sağlıkocağında topuk kanı alıcaklar canımbenim nasıl kıyıcaklar bilmem.
bu arada kızımın resimleri var aşağıdaki sitede bakmak isterseniz bu aile sitemiz bizim kızımın resminin üstüne tıklayınca diğer bikaç resmi daha cıkıyo
HACIFAIKOGULLARI - ANA SAYFA
canım hayırlı olsun ada lenayı kucağına almışsın az önce gördüm resmini çok tatlı bir kız maşallah.... benim çok zorlu geçiyor senin nasıll.... hala tek başıma emziremiyorum silikon uçla başım belada zaten birde boğazına süt kaçıp tıkanacak diyede yanlız emziremiyorum..... allah kolaylık versin topuk kanı olayı sinir bozucu hem hastanede hemde sağlık ocağında alıyorlar insanın içi gidiyor evladı ağlarken ama ne yapalım herşey onların sağlıkları için biz kaç kere sarılık için kan verdik bakalım bizde yarın sarılık için yeniden kan vereceğiz şimdiden üzülüyorum canı acıyacak diye ama yapacak birşey yok...