- 27 Aralık 2008
- 1.423
- 0
gel sen benim yanima, seni sevktli kollarimla bi saram ben...
mucize guliz sizde gelin yavrular...
hepsi gecicekk bi kac gune...muckk
:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişi sorucam. görümcem tutturdu bebeğin sünnetini tanıdık bir fahri sünnetçi varmış. ona yaptırın diye. eşimde etki altında kalır onların laflarının. ben ise bebek cerrahisinde bebek sünneti üstüne uzmanlaşmışi bir cerraha yaptrımayı planlıordum. napim. fahri sünnetçi dönemi kapandı ama kafam karıştıı
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2 şükürler olsun bu zamanlara kadar geldik.hihoyyytaz kaldı artık 3 kişilik bir çekirdek aile olmamıza. içim içimesıgmıyor.
sizleridebu duyguseline beklios hadin bakalım vereliniortak
yok artık diyesim geldi :))) olur mu öyle şey hastanede yaptır mutlaka lazerle yapıyolarmış zaten. ben doğumdan 2 hafta sonra yaptıracağım kısmetse. sen ne zaman düşüyosun canım
Selam kızlar doktordan geldik
Kuzucuğum gayet iyiyimiş. Önceki doktor kilosunu fazla ölçmüşlmaz:Şimdi 2600 grammış kızım. Herşeyi haftasıyla uyumlu. 1 aya kadar doğar dedi doktor. Yani muhtemelen 40. haftayı bulmayacak. Hayırlısı, iyi olsun da. Kilosunun normal olmasına sevindim yalnız. Tosuncuk olursa nasıl çıkarırım diye korkuyordum:kedi:
kızlar noldu. bişiler olmuşç. kötü bişi yok dimi. geçmişi okucam hemen de anlamadım üzüntülü msjlar var nieki
Kuzucuğum gayet iyiyimiş. Önceki doktor kilosunu fazla ölçmüşlmaz:Şimdi 2600 grammış kızım. Herşeyi haftasıyla uyumlu. 1 aya kadar doğar dedi doktor. Yani muhtemelen 40. haftayı bulmayacak. Hayırlısı, iyi olsun da. Kilosunun normal olmasına sevindim yalnız. Tosuncuk olursa nasıl çıkarırım diye korkuyordum:kedi:
nurdan nurdan gelem mi yanağıydan öpem miyaaaaaaaa ama ben bu geyigide ozlicem 17 gun sonra:gitme:ah o cisi bi tutabilsem, saat basi kaciyo..
kiyamam ben senin gozyaslarina...
ben o ciciyi alir once kollarini sonra backlarini sonrada yanaklarini isiririm, sebek....allahim bizede gostersin o bbiklerin en tatli donemlerini..
neyse salifo geldi de düzeldim biraz..işe gitsem böyle olmazdım.alışmışımdidom didem ayhh şaka maka asennde az kaldı nevana kavuşmana inş. haleti ruhiyelerinizi yerim ben pişştt sadece duygusal olabilersiniz.oda bebişlerinize kavuşma anını düşünmekden olsun lutfen. bebeişler içerde nasıl bir heycanla aylardır duydukları o sesin sahibini besledikleri anne sevgisinin sahibine kavuşmayı beklerken siz böle bunalım depresyon olmayın lutfen. anneleri onlar sizi çok seviooooooo
burcum çıkarırsın heç bişe olmaz..sağlıklı olsun da inşallahSelam kızlar doktordan geldik
onun zekasına benn.çok kızıyorum böyle insanlara.yok mu onun çocuğu onla ilgilense ya.sakın lal sakın prim verme.onun ne haddine..ben de 3. gün yaptırıcam ama süper zekalı görümcem başka işi yokmuş gibi kocamı arayıp pipisinle ilgilenio bebeğimin. daha bugüne kadar doktora gittin mi ii mi bebek die sormadı bile. fahri sünnetçiyi taktı peşimize. oğluşum pipiisiz kalcaklmaz: yani fahri sünnetçi yaaa olmass kiiiii
ben de 3. gün yaptırıcam ama süper zekalı görümcem başka işi yokmuş gibi kocamı arayıp pipisinle ilgilenio bebeğimin. daha bugüne kadar doktora gittin mi ii mi bebek die sormadı bile. fahri sünnetçiyi taktı peşimize. oğluşum pipiisiz kalcaklmaz: yani fahri sünnetçi yaaa olmass kiiiii
Lal Guliz peki bisi sorucam; ilerde dugununu yaptirmayi dusunuyormusunuz??
biz sünnet düğünü yaptırmıcaz canım. çevremizde de yaptıran kalmadı erken kesmiş herkes pipiyi ; sonradan düğün yapan da olmayınca heralde bizim nesilde kalktı die düşündüm ben.
fahri sünnetçiye de kendisi kestirsin oğlunu benden 1 ay sonra doğurucekkk.. bayılır peşimden gelsin yaptığımı yapsın kaydirigubbakcemile3
gebelik bunalımıysa sorun yok mucize hepimis de var bişiler galiba. ben de dün 3 saat kadar ağlayabildim . en son gözlerim açılmayacak kadar şişnce vazgeçtim ağlamadım ahhh hormonlar tavanda. asıl lohusayken çıldırıomuş herkes . napçazzzz kaydirigubbakcemile3 kimi duysam sinir krizi geçirio lohusalıkta. allah sabır versin aklımıza mukayet olsun
bana 1. aydan sonra yaptir dediler, bebek immun sistemi kuvvetlensin diye..ben de yaptiricam 1.-6. ay arasi bi zaman belirleyip..
kızlar bişi sorucam. görümcem tutturdu bebeğin sünnetini tanıdık bir fahri sünnetçi varmış. ona yaptırın diye. eşimde etki altında kalır onların laflarının. ben ise bebek cerrahisinde bebek sünneti üstüne uzmanlaşmışi bir cerraha yaptrımayı planlıordum. napim. fahri sünnetçi dönemi kapandı ama kafam karıştıı
sinir oluyorum böle işgüzar insanlara yaa..sanki bizim aklımız yok..cahil insanlarız ya..