- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Babymom, kabuslar sacma sapan alakasız ruyalar zaten gani.. onu geçtım çoktan da.. ama bu uykusuzluk sonradan uyumaya çalışmak, sonra da sersem bir vazıyette uyanmak iyice salak etti beni.. her ıdrarım.. sankı saatlerce tutmusum gibi uzun uzun suruyor.. eşim çok takılıyor bana.. bu sefer 3dk dan kısa surdu tebrıkler falan dıyor bazen.. Hakkımızda hayırlısı dıyecegız.. yolumuza devam edeceğiz.. başka da yapılabılecek bısı yok.
Tazefasulye, uzun suredır ben sütümü lıght ıctıgımden dolayı bende hıc sıkıntı yaratmadı süt içme olayı ama bildiğim ilginç bir seyi sizinlede paylaşmak ıstıyorum.. dereotundaki ( hanı su ıncecık tel tel tuy gıbı yaprakları olan) calsiyum sütttekinden gani gani fazladır.. salatalarınıza felan bol bol dograyın derım.
Tazefasulye, uzun suredır ben sütümü lıght ıctıgımden dolayı bende hıc sıkıntı yaratmadı süt içme olayı ama bildiğim ilginç bir seyi sizinlede paylaşmak ıstıyorum.. dereotundaki ( hanı su ıncecık tel tel tuy gıbı yaprakları olan) calsiyum sütttekinden gani gani fazladır.. salatalarınıza felan bol bol dograyın derım.