bizimkilerin bi daha gelme ihtimali yoktu
o yüzden aileleri toplamışken yaptık mevlüdü
çok kalabalık deildik zaten
buda oğluşumun mevlüt kıyafetli hali
bacakları çöp gibi
içine bi tulum daha giydirdik
maşallah deyin kızlar çöp bacaklı oğluma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hiç keyfim yok iptalim yani
gelen giden bitmiyor
bunaldım daraldım
mevlt felanda yapmıcam koydum kafaya
ananenisi babaannesi otursun okusun kuranın yapsın duasını kimseyi toplamıcam eve
gelen geliyor zaten mevlütteki maksatlardan biride herkesin toplu gelip bebeği görmesi değilmi
bi
benim karnım harita ama ince ince buzusuk cizgiler. krem suruyorum. ya bu karın nası sıkılasır yada biz nası kuculuruz. hamilelikte nası genissek oylemi kalcaz ya bilemedim gitti
Bütün güzel annelerimizin mubarek Ramazan ayını kutlarım. çok şükür bu senede kavuştuk ramazan ayına.seneyetekrar bu gunleri görmeyi nasip etsin Rabbim..evlatlarımızla sagsalim huzurlu ömurler nasip etsin inş...biz geride kalanlarada dua edin ya Rabbim sagsalim kavuştursun vakti zamanında.. inş.
bu arada hafif yogun ve açık pembemsi akıntım oldu..ama dun alttan muayene sonrasında kahveengi leke gelmişti doktorumda normal ama kırmızı olursa gel demişti..ne yapsam???bide pıtışımda çokçok fazla baskı var ve ıkınma hissiyle beraber.
Bütün güzel annelerimizin mubarek Ramazan ayını kutlarım. çok şükür bu senede kavuştuk ramazan ayına.seneyetekrar bu gunleri görmeyi nasip etsin Rabbim..evlatlarımızla sagsalim huzurlu ömurler nasip etsin inş...biz geride kalanlarada dua edin ya Rabbim sagsalim kavuştursun vakti zamanında.. inş.
bu arada hafif yogun ve açık pembemsi akıntım oldu..ama dun alttan muayene sonrasında kahveengi leke gelmişti doktorumda normal ama kırmızı olursa gel demişti..ne yapsam???bide pıtışımda çokçok fazla baskı var ve ıkınma hissiyle beraber.
masallah yakisikliya; cok seker..kızlar bizde mevlüdümüzü 1 haftalıkken yaptık
bizimkilerin bi daha gelme ihtimali yoktu
o yüzden aileleri toplamışken yaptık mevlüdü
çok kalabalık deildik zaten
buda oğluşumun mevlüt kıyafetli hali
bacakları çöp gibi
içine bi tulum daha giydirdik
maşallah deyin kızlar çöp bacaklı oğluma
aynen kizlar suan 5-6 aylik halimdeki karnim, hele gaz olunca iyice sisiyor, isizin yine kollar bacaklar ince, bende onlara bingil..daha 15-16 kilom var verilicek(o gri catlaklar benim uyluk kisminda cok var, gbide kalcada(evris bence bu karın toparlanmaz ben ihtimal veremiorum alabildigine yaygın yercekimine yenik ve genis ve bıngıl bıngıl. baska tarifi yok bol buzusuk cizgilerde cabası. hadi cizgilerden gectim ama bıngıllık genislik yaygınlık off ki ne off. benim yanlarda aynı sekil gulum yanlız deilsin
Ebrucum cok guzel bir kitaba benziyor..tesekkurler...
Kitap önerileriniz için teşekkürler kızlar =)
Sizlere Doruk'un birkaç fotosunu ekleyeyim dedim. Bunlar taze, işteee 8 - 10 günlük Doruk fotoları =)
Babamızın doğum günü =)