aynen bizimkide öle bazen emziğin kenarlarının izi çıkıyo bazende resmen bulanıyoBizim oğlan da yalancı memeye alıştı. Ama bazen yalancı memeyi verince midesi bulanıyor, almak istemiyor gibi bir mimiği oluyor.. Bazen de ağzından yanlışlıkla düşse ağlıyor :) İlginç yani...
peynir olarak çıkınca fazla doymuş anlamına geldiğini söylemişti annem yani doyduğunu bilmediğinden fazlalığı öyle çıkarıyoKızlar bizim bebiş son birkaç gündüre çook kusuyor... Önceden de kusardı ama bu kadar değil, hem fışkırır tarzda ağız ve burundan kusuyor hem de bazen peynir olmuş vaziyette çıkıyor... neden acaba arttı bu kusmalar???
Son birkaç zamandır evin alışverişini ben yapmak zorunda kaldım, normalde sezaryende ağır kaldırmak önerilmiyor ama ben mecbur kaldım, birkaç sefer ciddi ağır 5-6 büyük market torbası taşıdım. malum bebek bezleri de ağır yani taşırken zorlanıyor insan:.. ve hala bir kadın doğum doktorum yok, öylesine hangisini bulursam ona gideyim dedim, bakalım yarın sabaha randevu aldım, sanırım dikişlere falan bakacak değil mi... hani şu 6. hafta kontrolü var ya o işte... bakalım ağır kaldırmamdan dolayı birşey olmuş mu?
Kızlar sezaryen dikişlerinizi ölçtünüz mü hiç kesik yeri yani... benim 22 cm ??? çok değil mi ya ? pöffff...
hiç ölçmedim canım açıkcası kesik yerime çok takılmıyorum takılaacağım yüzlerce çatlek varkenkafamçokkarıştılaelaelaelaelaelaelaelaelaelae karnım kahverengiliklerle dolu
özlemişim mucizem yazışmaları senle naniknanik