2009 Agustos Anneler Gb ovumuz Balasn

petrikcim aftabru gobekler cok sirin masallah...buarada aftabru dun yazdigim belki kiz olayi olmadi galiba, bu yine erkeke gibi mi duruyor ne??
 
erkek olabilir norraacım, göbek şeklinden anlamıyorum da ben, bhcg 27 çıkmıştı, ondan olabilir. bi de ikili testi yapan doktor erkekden şüphelenmişti, emin olmak için vajinal usg önerdi ben de merak etmiyorum demiştim. forma cinsiyet kısmına E harfi koyup yanına ? işareti eklemiş.
 
masallah canım cok ama cok sirin gobusun. evrisle ikinizinki benzio cok hos. banada basından beri erkek gibi gelio bakalım bekleyip gorcez
 
Aftabrum.. şaka maka göbeği büyütmüşsün :)) 14+ larda oldugunu bilmiyordum ben senin.. masallah diyeyim.. göbek fınfık mındık :)) ama gayet cici göbek..

Petrikim.. maşallah gözüm.. benim de önümde bi kucuk basket topu var gibi.. sabah uyanıyorum nereye gitmiş bilmiyorum ama aksamları inanılmaz bir karına dönüşüyor..

Herkesin evlatlarını Rabbim bağışlasın.. nice güzelliklerini birlikte daha paylaşmak dileğiyle..
 
masallah canım cok ama cok sirin gobusun. evrisle ikinizinki benzio cok hos. banada basından beri erkek gibi gelio bakalım bekleyip gorcez


Baybmm, sen hoş kadın olunca benim göbekte otomatik olarak hoş.. çok zarifsin..

Herkes erkek dıyor, tüm dostlar pipisini görmediniz mi daha diyor.. KK daki arkadaslarım keza öyle.. diyorum kızsa eğer kafa ata ata gelecek dünyaya kaydirigubbakcemile3

Yüzyıllardır göbek fenomonisi bizi yanıltmıyorsa evet bizimkiler erkeğe benziyor.. hakkımızda hayırlısı.. mutlu, uzun ömürlü olsunlar da hepsi başımızın tacı..
 
evet evet büyüyor arkadaşlar, ve bu değişime tanıklık etmek çok keyifli. hayatımda hiç göbeğim olmamıştı. şimdi akşamları eşimle oturup okşuyoruz görmemişler gibi göbeğimi. gerçekten çok sevimli oluyor gerildikçe. sabahları çok inik oluyor, eski kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum. ama akşamları çok sevimli yaaaaa. inşallah ayaklarımı göremeyeceğim kadar büyüdüğü günleri de gösterir allahım...
 
nora evriş saolun kızlar
benim göbişim neye benziyor sizce karpuzmu, basettopu mu?
eşim açmaya benzetiyor dev gibi bir açmaymış göbişim : )
 
img2303ep5.jpg

w315.png


tıka basa yedim ondan sonra çektim....sabaha inecek yine:)
 
Son düzenleme:
maşşallah didecim sanada bebişinede.ne güzel büyüyo bizim bebişler ayy müthiş bi duygu

buarada aftabrucum gercekten göbiş şov yapmışsın :)) maşşalah göbişinede içindekinede ama diyorum içlerınden bırını buraya eklesen hepimizinkı burda kalsa daha güzel olur.ilerde burda kalmalarını istemezsek editleyıp sileriz resimleimnizi olmazmı
 
nora evriş saolun kızlar
benim göbişim neye benziyor sizce karpuzmu, basettopu mu?
eşim açmaya benzetiyor dev gibi bir açmaymış göbişim : )

:roflol: Siz beni öldüreceksiniz yaa... açma ha.. Hay Allah iyiliğinizi versin sizin :roflol:

Bana daha çok zeytinli açmayı andırdı Petrikim..kaydirigubbakcemile3

Şaka şaka.. sanırım kız bebek göbüşü gibi, hafif yayvan ya.. bana göre öle gibi gibi.. Ama açma değil kuzum.. emin ol :1hug:
 
Dide cim.. göbeğinden bi makas alırım artık.. malum makaslık oldu artık göbüşler :))) Allah nazarlardan saklasın hepimizi.. kem gözlerden korusun evlatlarımızı.
 
didecim masallah canım ya cok tatlı cokkk. seninkide erkek gobusune benzio :)))

çok teşekkür ederim tatlım..doktor da erkek dedi...cumartesi tarama sonuçlarıma göstereceğim..bir de ultrasona girerim artık doktoru kafalarsam o zaman daha iyi belli olur..:hooray:
 
sen alırsan ben de alırım makası evriş...hem seninkinden daha kolay alınır biraz daha sivrice..malum benim mide diye bir kısımda mevcut...sertlik yapıyor gelmez ele avuca 45 kiloydum yine benimleydi:))
 
burayı daha yeni yeni okuyorum desem :) ancak zaman oldu
hepinizin gobislere masallah diyorum.

comely alınganlık yapmıs uzmussun kendini bos yere arkadasım sınaav stresi yok kanama kusma derken kotu oldun sen . yoksa evris kotu birsey dememis diycem ama sakın bunu ustume geliyorsunuz olarak yorumlama ve gobegin gercekten dev gibi falan dğil olması gerektigi kadar.

kızlar çogunuzun ilk heves oldugu için gobek çıkmasına pek heveslisiniz bakıyoruz:) ben biraz cıksın istiyorum hamile oludum anlasılsın istiyorum ammaa daha buyuk hallerini pek hevesle beklemiyorum acıkcası. neye benzedigimi nası zor oldugun bildigim için. surekli bu tartz yorumlar yazıyorum canınızı sıkmıyorum umarım negatif tip gibi yani negatiflik olarak bakmıyorum olaya ama son donemler sirinlik elden gidiyor acayip birhantallık olusuyor. tabi zayı olarak hamile kalanlar için dedigim pek geçerli değil benim gibi 26 kilo alan için kotu bir durum. oyuzden aman diyorum yemenize dikkat etdin çok kilo demek agır hareket etmek demek. asırı bel agrısı demek nefes nefese kalmak demek.
 
dide maşallah bebişine göbüşüne çok şirin
en koca göbekli benim heralde kaydirigubbakcemile3
evriş çok tatlısın bayılıyorum senin yorumlarına a.s.
 
X