Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize hayirli cumalar canlarim, pek giremedim, malum bizim dünürler gelcek :roflol:
yani kizkardesimin sözlüsünün ailesi,:1rolleyes:
ondan yemek temizlik falan, ancak yani
hepinizi öpüyorumŞeniz, kahvem sana soracam ben dahakötükedihüso
neyi soracan? :uhm:
bilen varsa söylesin ben ne yaptım acabaaa benneyaptımki
hg cnm aramıza a.s.merhaba arkadaslar herkese slm..bende 1yıldır sözluyum.unıversıte son sınıfta sozlendımsengözlerimebaksanab nısandada sozlum askere gdecek yanı bende 2009 sonbahar ya da 2010 ılkbahar gelını olcam ınsallah :teytey:
böcük maçta, sultan msn.de :jeyyar:, reçetem unuttu zaten beni, kahvem kayıplarda, velvedim kendi topiğine daldı :dilcikar:, eylülcüm de kayıplarda, başka kim kaldı :uhm:
hıh bi sen eksiktin sen de kız bana tam olsun senağlama
selam canlarım..
ya bana bi yardım edin hele :)
şimdi aşkım ve de ailesi beni istemeye gelcekler yaza doğru, bunu söylemiştim daha önce..
ankaradan gelcekler.. ilk geldiklerinde tanışma merasimi mi olur?
sonra bi daha gelmeleri mi gerekir istemek için?
nasıl olcak bu iş ya?? bir kere gelip, hemen yüzük takmak olur mu??
of amma karışık yazdım haa..ama siz anlarsınız :)
böcük maçta, sultan msn.de :jeyyar:, reçetem unuttu zaten beni, kahvem kayıplarda, velvedim kendi topiğine daldı :dilcikar:, eylülcüm de kayıplarda, başka kim kaldı :uhm:
Canim hosgeldin tekrar aramiza hihoyyyt
Ankara'da akrabalari var mi peki? Var ise, iki üc gün'de hal edin diyecektim isteme ve sözü.. Ama yok ise, bir günde de yapabilirsiniz. Bizimkiler bize 3,5 saat uzaktaydi, önce tabi ailem bi tanismak istedi, sonra tekrar geldiler istediler ve ayni gün yüzük taktik. Ama Ankara Malatya arasi tabi uzak..
Ailen nasil istiyorsa öyle yapin derim, ilk istemede kiz verilmezmis gibi laflara takilma sen :) Millet daha kizini vermeden ceyizlere basliyor, o yüzden sen rahat ol delikafaduldenŞenizŞeniz