2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

hayırlı cumalar arkadaşlarım. reçetem, sultanım ve hacerim size katılıyorum. harıl harıl çeyizle uğraştığım halde benim de hoşuma gitmiyo bu.neyse dikkat edilir bundan sonra.

hepinize hayirli cumalar canlarim, pek giremedim, malum bizim dünürler gelcek :roflol:
yani kizkardesimin sözlüsünün ailesi,:1rolleyes:
ondan yemek temizlik falan, ancak yani
hepinizi öpüyorumŞeniz, kahvem sana soracam ben dahakötükedihüso

hepinize hayirli cumalar canlarim, pek giremedim, malum bizim dünürler gelcek :roflol:
yani kizkardesimin sözlüsünün ailesi,:1rolleyes:
ondan yemek temizlik falan, ancak yani
hepinizi öpüyorumŞeniz, kahvem sana soracam ben dahakötükedihüso

neyi soracan? :uhm:
bilen varsa söylesin ben ne yaptım acabaaa benneyaptımki

merhaba arkadaslar herkese slm..bende 1yıldır sözluyum.unıversıte son sınıfta sozlendımsengözlerimebaksanab nısandada sozlum askere gdecek yanı bende 2009 sonbahar ya da 2010 ılkbahar gelını olcam ınsallah :teytey:

böcük maçta, sultan msn.de :jeyyar:, reçetem unuttu zaten beni, kahvem kayıplarda, velvedim kendi topiğine daldı :dilcikar:, eylülcüm de kayıplarda, başka kim kaldı :uhm:

merhaba arkadaslar herkese slm..bende 1yıldır sözluyum.unıversıte son sınıfta sozlendımsengözlerimebaksanab nısandada sozlum askere gdecek yanı bende 2009 sonbahar ya da 2010 ılkbahar gelını olcam ınsallah :teytey:
hg cnm aramıza a.s.
hayırlısı olsun inş :Saruboceq:
böcük maçta, sultan msn.de :jeyyar:, reçetem unuttu zaten beni, kahvem kayıplarda, velvedim kendi topiğine daldı :dilcikar:, eylülcüm de kayıplarda, başka kim kaldı :uhm:

velved kendi topigine daldı :mymeka:
ne demek kıs bu :dilcikar:
nedem boş topigin basınımı bekleseydim kaydirigubbakcemile3Şeniz

selam canlarım..
ya bana bi yardım edin hele :)
şimdi aşkım ve de ailesi beni istemeye gelcekler yaza doğru, bunu söylemiştim daha önce..
ankaradan gelcekler.. ilk geldiklerinde tanışma merasimi mi olur?
sonra bi daha gelmeleri mi gerekir istemek için?
nasıl olcak bu iş ya?? bir kere gelip, hemen yüzük takmak olur mu??
of amma karışık yazdım haa..ama siz anlarsınız :)

selam canlarım..
ya bana bi yardım edin hele :)
şimdi aşkım ve de ailesi beni istemeye gelcekler yaza doğru, bunu söylemiştim daha önce..
ankaradan gelcekler.. ilk geldiklerinde tanışma merasimi mi olur?
sonra bi daha gelmeleri mi gerekir istemek için?
nasıl olcak bu iş ya?? bir kere gelip, hemen yüzük takmak olur mu??
of amma karışık yazdım haa..ama siz anlarsınız :)

Canim hosgeldin tekrar aramiza hihoyyyt
Ankara'da akrabalari var mi peki? Var ise, iki üc gün'de hal edin diyecektim isteme ve sözü.. Ama yok ise, bir günde de yapabilirsiniz. Bizimkiler bize 3,5 saat uzaktaydi, önce tabi ailem bi tanismak istedi, sonra tekrar geldiler istediler ve ayni gün yüzük taktik. Ama Ankara Malatya arasi tabi uzak..
Ailen nasil istiyorsa öyle yapin derim, ilk istemede kiz verilmezmis gibi laflara takilma sen :) Millet daha kizini vermeden ceyizlere basliyor, o yüzden sen rahat ol delikafaduldenŞenizŞeniz

bizim de aynı muhabbet olmuştu, abim nişanlanırken.
çünkü biz direkt kız istemeye gittik, yüzükler takıldı
ama babam gitmeden önce küplere bindi, her şeyin bir usulü adabı var dedi
abime sordu, sen olsan kardeşini ilk gelen, daha tanışmadığın kişiye hemen verir misin diye
yani önce ailelerin tanışması gerekiyor
bunun için kız tarafı, erkek tarafını önce yemeğe alır, aileler birbirini görür, kaynaşır, yemekte bir gün kararlaştırılır
kararlaştırılan günde de aile gelir, isteme merasimi olur diye biliyorum ben
son

Canim hosgeldin tekrar aramiza hihoyyyt
Ankara'da akrabalari var mi peki? Var ise, iki üc gün'de hal edin diyecektim isteme ve sözü.. Ama yok ise, bir günde de yapabilirsiniz. Bizimkiler bize 3,5 saat uzaktaydi, önce tabi ailem bi tanismak istedi, sonra tekrar geldiler istediler ve ayni gün yüzük taktik. Ama Ankara Malatya arasi tabi uzak..
Ailen nasil istiyorsa öyle yapin derim, ilk istemede kiz verilmezmis gibi laflara takilma sen :) Millet daha kizini vermeden ceyizlere basliyor, o yüzden sen rahat ol delikafaduldenŞenizŞeniz

ay bir de o taraftan gelecek olanlar var değil mi?
ben onu tamamen unutmuştumkaydirigubbakcemile3
tabi ki gelmek isteyen akrabaları olacaktır..nasıl aklıma gelmez, salaklaşmışımkaydirigubbakcemile3
o zaman ilk başta, anne babası ile gelsin, tanışma olsun..
sonra bir tarih belirleriz, gelir isterler, hem de nişan yaparız..
sanırım böylesi daha uygun olur..
aslında annem bir kere gelmeleri yeter diyor, malum uzak yer..
fakat babam sanırım bir kere de olmaz diyecektir..(daha söylemedik kendisine:)
bir tek bir kızı var,araştırmak ister oğlan tarafını..
oy çok zor işler bunlar yaa...
zaten kayınvalidem de önce tanışmaya gidilir demiş aşkıma..

Back
X