2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gülpembe, şekercim benim acayip işim var bugün, başımı kaşıyacak vaktim yok , ondan hiç bakamadım.
naber? nasılsın, keyfin ahvalin nasıl?

kolay gelsin tatlım sana nasıl olayım çizim etmeye devam sen nasılsın işler nasıl

ben geldım ıkı saatte okadr çok yoruldumkı bıde pc maşallah cok hızlı kaplumbağa bılem hızlı ayol bundan bıde benı hıc kımse merak etmemış:mymeka:

canım nasıl oliyim işte idare eder :)
işler de kötünün iyisi, çok şükür diyoruz biz, benim işler de çok yoğun, yetişemiyorum ya, koşuşturuyorum işte. Aman Allah işin eksikliğini göstermesin şu zaman da buna çok şükür :Saruboceq:

askolsun ben seni nekadar cok özledim bi bilsen isyan dileklerimi yazmıstım zati :1hug:

olur mu böcük ya, diğer topiğe bakmamışsın sen, ben şöyle bir baktım herkes seni sorup durmuş, hani öğlen gelecekti nerde bu kız diye :)) bayağı bi özlenmişsin yani :lepi:

dün akşam anneme sordum 7 tane varmış, hepsini taçtan almışız.

Ama benim gözüm hala takılıyo bazı nevresimlere, ben galiba tutamayıp kendimi alıcam 1-2 tane daha çok beğendiklerimden. Eğer nevresim takımının sayısı abartı denecek kadar çok olursa, mevcutlardan da belki ablama falan hediye ederim veya evlenen kuzenlerim olursa onlara .
Olması gereken sayı konusunda pek bir fikrim yok açıkçası ben seviyorum ya alıyorum o yüzden :)) ama annem bu sayı iyidir dedi, yani 7 için.

Son düzenleme:
hımm anladım ben de te okadar yaparım 7 tane falan misafirler içinde 2 tane uyku seti alırım kendim içinde en güzllerinden 2 uyku seti ben tac değilde sarevin modellerine bayılıyorum bide cok esya istemiyom zati kirada oturcaz zor olur okada esya

ayy evt cok özleyenler olmuş saolsunn patronda cok özlemış öle iş cıkartıp duruyo

benım 15 tane olmuş cnm abartı bıraz ama napım hasta olım borclr bıtmeden daha almam
uyku setım yok pıke var 1 tane normal 1 tane nakışlı 2 tanede dantel sarılcak belkı daha vardır sımdık hatrladım bukadarcık:roflol:

ben uyku seti pek sevmiyorum, sadece olsun diye almıştım bitane. bana bol yorganla nevresim takımı lazım olucak.

Aslında eşya olarak ben de çok istemiyorum yani koltuk kanepe dolap ıvır zıvır pek fazla şey istemiyorum. Ev eşya bakımından sade ve şık olsun istiyorum

ya ben tembelim yane enazından babamın evinde ama sevdiğimle nasıl olur bilmem heralde canavar gibim olurum cunku annem yanımda olmıcak -tatlicadiarzu- uyku setinide ben kılıf geçirmiyon ya oyuzden seviyom yatak odasını bazalı alcan atcan içine yada kanapelere tıkıcan

valla bende hıc sevmıyom uyku setını bu zmna kadrda almadım hıc sevcem bısey bulamadımm özdılek alcma galıba bı tek onun beğendım
yorgan yastık hıc sevmem ama olcak mecbur yatağim bazalı olcak obakımdan sokcam artık bı yerlere evım kıra olsada genış ev tutcam parası onemlı deıl zaten dunya malına pek önem vermem ılla ev olsun ıstemem ama huzurlu olum pahalı olsada hoşuma gıden bı ev tutcam ınş
bazıları aman ev alırım dıe ucuz dar evlerde oturuyolar sonra ev alıyorlar cocukları ıcın sonra ölunce cocuklar dunya malı ıcın kavga edıyo aman o yuzden hıc sıcak bakmam ev varmış yokmuş

olur olur, canavar gibi olursun sen gülpembe :)) -tatlicadiarzu-
bi süre sonra alışırsın, vızır vızır yaparsın herşeyi

bazıları aman ev alırım dıe ucuz dar evlerde oturuyolar sonra ev alıyorlar cocukları ıcın sonra ölunce cocuklar dunya malı ıcın kavga edıyo aman o yuzden hıc sıcak bakmam ev varmış yokmuş [/COLOR sırnaşık şey bittim bu lafına valaaa ama cok haklısın sakıp ag bile götüremedi bişey herseyin hayırlısı böcügümmmm

Aynen böcükçüm, küçür dar evi hiç sevmiyorum bende.

Allah tan erk. ark. da büyük ev seviyo, hatta o dubleks 5+1 falan olsun istiyo olmuşken, abartıyo biraz delikafadulden çocuk için oda, kendine yapacağı atölye odası falan ooo. Ben dubleks istemiyorum tek katta en fazla 4+1 olsun olucaksa da, in çık in çık uğraşamam :1no2:
odalarımda ferah olsun çok istiyorum. özellikle mutfağım küçük olmasın istiyorum.

İstiyorum da istiyorum yani :)))

Back
X