• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

bofff ne cabuk akşam oldu yahu

gulpembe senden cok ıyı gacı olur bak benden once nışanlanırsan sana öğretem yemek yapmayı neyım düğüne kadr olur mu beleş haa:jeyyar:

ayyy kıslarrrr bizim suan oturdugumuz ev dublex ve büyükde metre kare olarak bana gına geldi ne temizliği bitiyo ne ısınabiliyon bende mutfagımı büyük istiyom ah ah duy ALLAHım bizi

suandakı evımız 4+1 bızım genışe alışkınım yanı ama mutfağımız dar ben özellıkle mutfağa bakcam bıde oturma odasına ayy ne cok sey ıstıyok demı aman ölumlu dunya yaşa ye iç gül eğlen:roflol:

sen nışanlan ozmn bacım merak etme benım en sevdım şey tatlı yapmak ama bıde varya süper yapıyom sölemesı ayup
sözlum aşçıydı cok begenırdı ee beğenmedığı oluncada o öğretrdı püff noktasını zaten buyuk lezzetler kucuk sırlardan gecer bende snaa öğretırım bı tek kar o kaldı yanıma sözlumdn:(

Merhaba Kizlar..

Dogru topicdeyim dimi? Görücüye cikanlar topigi burasi?

Ha neden sordun dersen.. Ceyiz topiginden bir farkimiz kalmamista ondan,...

Merhaba Kizlar..

Dogru topicdeyim dimi? Görücüye cikanlar topigi burasi?

Ha neden sordun dersen.. Ceyiz topiginden bir farkimiz kalmamista ondan,...

valla haklisin bacim, ne diyim benneyaptımki. bircok kisi rahatsiz oluyor bundan, sürekli ceyizlerden bahsedilmesinden, buna bende dahil !!
cünkü gercekten kimseyii hic ilgilendirmiyor, kimin kac tane nevresimi var, kim kac beyaz esya almis, :1closedeyes:
umarim arkadaslar uyarimizi dikkate alir artik !! :delphin:

valla haklisin bacim, ne diyim benneyaptımki. bircok kisi rahatsiz oluyor bundan, sürekli ceyizlerden bahsedilmesinden, buna bende dahil !!
cünkü gercekten kimseyii hic ilgilendirmiyor, kimin kac tane nevresimi var, kim kac beyaz esya almis, :1closedeyes:
umarim arkadaslar uyarimizi dikkate alir artik !! :delphin:

Canim simdi bize kiskaniyorlar demesin sırnaşık şey

Sunu sadece belirtmek istiyorum, sagolsun kk'da Evlilik hazirligi konusunda cok güzel konular var.. CEYiZ bölümü buna dahil.. ben acikcasi sogudum bu topicten cünkü ne zaman gelsem yok nevresim aldim yok alacagim.. Ceyiz bölümü olsa hadi neyse..
Umarim arkadaslar bu ricamizi bize cok görmezler..

sen nışanlan ozmn bacım merak etme benım en sevdım şey tatlı yapmak ama bıde varya süper yapıyom sölemesı ayup
sözlum aşçıydı cok begenırdı ee beğenmedığı oluncada o öğretrdı püff noktasını zaten buyuk lezzetler kucuk sırlardan gecer bende snaa öğretırım bı tek kar o kaldı yanıma sözlumdn:(

tamam bacım nişanlandııgım zamn direk senn yanındayım yemek yapmayı ögret bana zati demiştin sevgini katcaksın diye bende sevdigime yapınca heralde o lapa pilav olur artık tatlı :jeyyar:

kusra bakman kızlar
sureklı aynı kızlarla sohbet ettığımız ıcın konuscak konular ona kadar gelmış hakkınızı helal edın
artık konuşulmaz merak etmen ı gunler dılıyorum

Günaydın hayırlı cumalar arkadaslar divine_time osgeldin tatlım ALLAH tez zamnda kavustursun seni sevdigine

Back