• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

tşk cnm benım
baabam ıyı ama çok değiştı gıbı o bakıslarını hıc unutamam tanımıyordu ya bızı:(şuan sinirli bı halı var neler yasadık gectı rabbım bı daha yasatmasın amın ececım ıcınde ınş duzelcek

a a aa.. hanımlar nerelerdesiniz bakalım?
kimsecikler uğramamış buralara...

kizlar mrb,
pek ugriyamiyorum, calisiyorum, suanda felaket yorgunum ve uykum var. 2-3 saatlik uykuyla duruyorum ayakta, yarinda gecenin 3 ünde kalkcam yine,
yarin bütün gün kosturucam, isten geldikten sonra hemen üstümü degisip konsolosluga kosucam, cünkü arkadasimin nikahi var, ve ben sahidim , of allahim bu ne stress..

böcük babana ve arkadasina cok gecmis olsun, hic duymamistim vallaha cok üzüldüm ya :S

cok gecmis olsun gülüm yaa, :çok üzgünüm:
yok kiz nikah filan kiyilmadi, cikicam 15 daka sonra, kukuma kusu gibi oturuyom hazirlandim süslendim mauahahah :1rolleyes: :roflol:

cok heycanliyimmmmmmmmm delikafadulden

ay kahvekolikcim bak görüonmu onu unuttuk neyse, artik dügünde yaparik onu :)

ya niye kimse ugramiyor birden ???

Uyari:
Konuyu 1 üye acar ama konu sitenin tüm üyelerindir. Istiyen herkes mesaj yazabilir. Konunun ilk basindan beri mesaj yazmasi zorunlugu yoktur, Lütfen kendi kendinize kurallar cikarmayin.
Konu sohbet iceriklidir Görücüye cikanlar icin sohbet topicidir. Baskalarini konu disina cikmakla elestirmeden önce geneli bir karistiralim önceki kendi mesajlarimizi gözden gecirelim konu disi yazismalarla dolu. Kötü icerik butonu var site kural ihlali varsa oradan bildirin. Lütfen kimse kimseye müdahalede bulunmasin. Bosuna konuyu tartisma ve imalarla iceriginden saptirmayalim.
Son bu saydigim icerikteki mesajlar temizlendi ve konu tekrar mesajlasmaya acildi.
Herkese iyi paylasimlar diliyoruz

KK Yönetimi

yuppi kizlar topigimiz acildi geri :1rolleyes:
yine devam edebiliriz, herkes tekrar hosgeldi sefa getirdi :roflol: -tatlicadiarzu-

selammm..
Pek yazamıyordum hemen okuyup çıkıyordum (malum işyerinden uyarı aldığımdansenağlama) çok üzülmüştüm kapanmasına..Tekrar burda olmak güzel:teytey:

kızlar selam,
benim erkek arkadaşım var ve şu an degıl ama geçen ay ailesiyle tanışmamı istiyordu bize gelirsin tanışırız diyordu, ama ben son 3 haftadır ağır grip geçiriyorum o yüzden söylemiyor sanırım.
peki siz evlenme teklifi almadan ya da istenmeden sevgililerinizin aileleriyle tanışmış mıydınız ?
başlıktaki konudan taşmamışımdır umarım..

vallahi ben daha 1 aylıkken annesi, babası, büyükbabası, babaannesi ve kardeşi ile tanıştım :roflol:

kaydirigubbakcemile2
nasıl karşıladın peki bunu, ne zaman sözlendiniz ya da istemeye geldiler mi seni hcr?
(teşekkürler yazdığın için bu arada)

kaydirigubbakcemile2
nasıl karşıladın peki bunu, ne zaman sözlendiniz ya da istemeye geldiler mi seni hcr?
(teşekkürler yazdığın için bu arada)

ne demek canım
beni daha istemediler malesef kaydirigubbakcemile3
ben çok gerildim tabiki taze gelinler gibi kaydirigubbakcemile3
ama onlar beni çok güzel karşıladılar, sanki yabancı değilmişim gibi davrandılar
o yüzden rahat atlattım o evreyi
şimdi çok sıkıyız Allah bozmasın :Saruboceq:

Back