2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

nan o sbh ızledın programları benım nınem ızlıyo bılesın haa bıde bırı varkı onu patronum asla kacrmaz hanı şu evlenmek ıcın basvuranlarn yerı kaydirigubbakcemile3

bugün söz yüzüğümü aldık kıslar aşkitomla.sevdiceğime takım elbisede aldık ama ben hala sözde ne giyeceğime karar veremedim

hee ben sana dün dedim ya show turk te almanya için evlilik programı başlamış diye, onu izledin dimi bütün gün?

havamı da atarım sanane nan hıııhh. ya şu kıza deli demeyin 40 kere söylenince olurmuş.:roflol:

evet millet sanıyo ki 5te banka kapanır biz çıkarız. 5te sadece kapılar kapanıyor, biz devam. 11de gelsem adam boşar beni düşünsene ben zaten yığılır kalırım yorgunluktan. ne yemeği, ne kocası, ne temizliği sonra. bakalım yeniden işsiz kalmaya cesaret edebilecekmiyim. önce bi kurs bulmam lazım tabi hehe.

nan o sbh ızledın programları benım nınem ızlıyo bılesın haa bıde bırı varkı onu patronum asla kacrmaz hanı şu evlenmek ıcın basvuranlarn yerı kaydirigubbakcemile3

nan senin ninendemi almanyada kaliyor ? :1shok:
yada alaman programi izliyor :roflol:

bugün söz yüzüğümü aldık kıslar aşkitomla.sevdiceğime takım elbisede aldık ama ben hala sözde ne giyeceğime karar veremedim

ooo hayirli olsun bacim, yüzüklerinin resimlerniide koy olurmu, fikir ediniriz..
giz senin de ne giyecegine karar veririz burda nolcakki, aklinda ne gibi bir elbise var sen onu de hele ?:1rolleyes:

hee ben sana dün dedim ya show turk te almanya için evlilik programı başlamış diye, onu izledin dimi bütün gün?

he ya oni izledim hatta aradim basvurdum katilmak istiyörüm diye
lüpten banga bi goca bulung didim :asigim:

1. Gonyali olcek
2. Zengün olcek
3. Yahusuhlu olcek
4. Iyi huylu olcek
didim :1rolleyes:
onlarda b.k. buLursun öle goca didiler :1rolleyes: emme ben ümitliyin :1rolleyes:

yarıldım süpersin :roflol: seni çok seviyorum yaa umudunu kaybetme olur mu. bu neşene sen ne kocalar bulursun

bıda olmasın ne bıcm gonyalısın be yaa bende niğDELIyım hemsehrım gurban olduğıum gadalarını aldığım

Sultannn Geciyiii unutma emi

:roflol: :roflol: tamam unutmam canim bidahakine :roflol:

bıda olmasın ne bıcm gonyalısın be yaa bende niğDELIyım hemsehrım gurban olduğıum gadalarını aldığım

kizim nebilim yaa sanki konyadami yasiyorum : senağlama
2 senede bi gidiyom
oda 5 hafta en fazla :çok üzgünüm:
vaay nigdelisin haaaa, hemseri sayuluruk gizzz :1rolleyes: kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…