- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Iyi aksamlar mikroplarim
sizlere teker teker cevap vermeye calisacagim. malum hayranlarimi cevapsiz birakamam, hic huyum degildir yavrucaklarim :ecrin_bebek:
:roflol:
Eftelyacigim seni güldürebildiysek ne mutlu bize
Ugur böcügü saol,
rabbim hepimizin duasini hayirlisiyla kabul etsin, hepimize hayirli cumalarrrrrr hihoyyyt
kayfekoLikim kötükedihüso
ne dimek nan gec kalkiyor kötükedihüso
ben sabah sabah damlamiom moruk sizin gibi buralara
ev isi görüyom
ayrica sabahlari alaman televizyonlari pek bi heycanli oluyor, öglene kadar valla onlari izliyom yalan yok :roflol:
ondan sonracima anca geliyörüm :1rolleyes:
Iyi aksamlar mikroplarim
kayfekoLikim kötükedihüso
ne dimek nan gec kalkiyor kötükedihüso
ben sabah sabah damlamiom moruk sizin gibi buralara
ev isi görüyom
ayrica sabahlari alaman televizyonlari pek bi heycanli oluyor, öglene kadar valla onlari izliyom yalan yok :roflol:
ondan sonracima anca geliyörüm
havamı da atarım sanane nan hıııhh. ya şu kıza deli demeyin 40 kere söylenince olurmuş.:roflol:ayak ustu havanıda attın ha :roflol: bende kım dıycektım nışanlın aklıma geldı
tabı ole cnm evlenınce ccok zor olar allahım gonlune gore versın :Saruboceq:
nan buda bana ıkı de bı delu dıo kafam bozuluyo ha kötükedihüso :roflol:
canım hakkında hayırlısı olsun.ama bankacılık gercekten zor bı meslek.benımde halamın kızı bankacı her nekadar karıyerı yukselsede sorumlulugu ve mesaısı okadar artıyo.bazen 11lerı buluyo eve gelmesı.evlendıkten sonrada bole bı ıste calısmak cok zor.evının ısını bıle yetıstıremezsn tatlm.yerimseniben
nan o sbh ızledın programları benım nınem ızlıyo bılesın haa bıde bırı varkı onu patronum asla kacrmaz hanı şu evlenmek ıcın basvuranlarn yerı kaydirigubbakcemile3
bugün söz yüzüğümü aldık kıslar aşkitomla.sevdiceğime takım elbisede aldık ama ben hala sözde ne giyeceğime karar veremedim
hee ben sana dün dedim ya show turk te almanya için evlilik programı başlamış diye, onu izledin dimi bütün gün?
nan senin ninendemi almanyada kaliyor ? :1shok:
yada alaman programi izliyor :roflol:
ooo hayirli olsun bacim, yüzüklerinin resimlerniide koy olurmu, fikir ediniriz..
giz senin de ne giyecegine karar veririz burda nolcakki, aklinda ne gibi bir elbise var sen onu de hele ?:1rolleyes:
he ya oni izledim hatta aradim basvurdum katilmak istiyörüm diye
lüpten banga bi goca bulung didim:asigim:
1. Gonyali olcek
2. Zengün olcek
3. Yahusuhlu olcek
4. Iyi huylu olcek
didim :1rolleyes:
onlarda b.k. buLursun öle goca didiler :1rolleyes: emme ben ümitliyin :1rolleyes:
yarıldım süpersin :roflol: seni çok seviyorum yaa umudunu kaybetme olur mu. bu neşene sen ne kocalar bulursun
hahahah :roflol:
canim benim, bende seni sevirem Şeniz
önemli olan koca degil bosversene :içelim:
kocasiz pek alá yasarim ama
umutsuz asla :1hug:
konyalıysan sana bı soru sorcam bana 3 hayvan ısmı sayar mısn CADIARZU
nie öle bi soru sordun giz simdi testmi yapiyosun :1shok:
al sana
tavuk
at
esek -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol:
bılemedın :1closedeyes:
gurt
goyun
guzu :roflol:
Sultannn Geciyiii unutma emi
Sultannn Geciyiii unutma emi
bıda olmasın ne bıcm gonyalısın be yaa bende niğDELIyım hemsehrım gurban olduğıum gadalarını aldığım
nasıl 15 ytl aldım
banada aynisindan almazsan hepsi kirilsin emi
nasıl 15 ytl aldım
banada aynisindan almazsan hepsi kirilsin emi
peki bi düsünmem lazim anacim :jeyyar:aboww :1shok: nırden koydum anacım şöm ağıslı gacı senı alımda kargo daha cok tutar be guzelım sen ıst gelsen ben ole hedıye etsem sana olmamı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?