2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

insallah bulursun canim , hos olur yaa
niye utanilcak bisi olsun dimi ama :1rolleyes:
Ya böyle bi topic mi acsam arkadslar ne dersiniz ?
birine kiz ariyosak
yada birine evlenilcek bi herif ariyosak :1rolleyes:
ne dersiniz ?

hayatım geçen bi arkadaş evlenemiyorum diye bir topic açmıştı bikaç talip çıktı erkek kardeşini yada tanıdıklarını öneren. bende demiştim aslında böyle bir konu açsak mı diye, ama formata aykırı mı olur ki modlara sormak lazım aslında yapılabilir.

özele yazmak yok biz burda görmek isteriz :roflol: çatlarız dimi kız sultan?

evet vallahi orta yerimden catlarim -tatlicadiarzu-
asla olmazzzzz
özel mözel yok lütfen burdan :roflol:
evt bi mod arkadasa soralim da,
olur acayim ben öle topic
cok eglenceli olur hemde faydaliiiiiiiii :1rolleyes: kaydirigubbakcemile5

kızllaarr sıkı duruuunn ıste nısan resmımıızz:dance:
not:aman fazla bakmayın gozlerınız kamasabılırkaydirigubbakcemile3Şeniz

Gülüm ya masallah ikinizede bu ne güzellik, o kadar güzel olmussun ki.. cok sade ve cok güzel.. Allah tamamina erdirsin, en kötü gününüz böyle olsun Şeniz

Kurban olurum ya bu ne güzellikkk

Gülüm ya masallah ikinizede bu ne güzellik, o kadar güzel olmussun ki.. cok sade ve cok güzel.. Allah tamamina erdirsin, en kötü gününüz böyle olsun Şeniz

Kurban olurum ya bu ne güzellikkk

ay ben sana gurban olurum kıızŞenizsaolasın canımınıcı.ınsallah en kısa zamanda senın resımlerınıde burada goruruz bıtanema.s

evet canım hatta topıgın ısmını kk ızdıvac yapalım:roflol:valla bellımı olur bu ısler kısmet bakarsın bu sıte sayesınde mutlu bı yuvaya kavusan ınsanlar olur:teytey:

evet canım hatta topıgın ısmını kk ızdıvac yapalım:roflol:valla bellımı olur bu ısler kısmet bakarsın bu sıte sayesınde mutlu bı yuvaya kavusan ınsanlar olur:teytey:

haklisin canikom :1hug: kaydirigubbakcemile3
hazir olun bu aksam acicam topigiiiiiiiiii

mrb kızlar moralım cok bozuk yaa pkklılar buraya saldrırı duzenledıler okadr mutuszum ve cnm sıkkınkı yanlıs yazıyom yanı mılletın arabasını tasladılart boyalar alttılar ve kımse bısey yapamadı onların allh belasını versın

televizyonda biseyler gördüm ama.. tam izliyemedim

canim üzülme, allah onlarin zaten belalarini vericek yakindir.. kötükedihüso
allah nasil biliyosa öyle yapsin onlari
su pkk lanetinden coktan kurtulabilirdikde iste.. hersey söylendigi kadar kolay olmuyor, bircok engeller var.. :1no2:

Yinede onlarda birgün biticek ben bundan eminim.
OKadar sehit veriyoruz okadar üzgünümki bende,:çok üzgünüm:
Bu pkk yüzünden baska sehit vermek zorunda birakmasin rabbim bizi..

istanbulda mı olmuş benim niye haberim yok, nerde olmuş?
çok moralim bozuldu bak şimdi ya
senağlama

oooooooooo süpersin canim yaaaaaa :dance:
hayirli olsun gülüm :1hug:
cok sevindim, sevincin belli oluyor, süper gecmis olmali :asigim:
allah tamamina erdirsin
en kisa zamanda resimleri bekliyoruz :1rolleyes:

Bitanem Cok sevindim ya sırnaşık şey Allah tamamina erdirsin ve yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin Şeniz
Hersey insallah istediginiz gibi olur cok mutlu oldum bu haberi duyunca ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…