insallah bulursun canim , hos olur yaa
niye utanilcak bisi olsun dimi ama :1rolleyes:
Ya böyle bi topic mi acsam arkadslar ne dersiniz ?
birine kiz ariyosak
yada birine evlenilcek bi herif ariyosak :1rolleyes:
ne dersiniz ?
Ilgilenenlerin özelime yazmasi rica olunur utanilacak bir konu diil...!!!:):):)
özele yazmak yok biz burda görmek isteriz :roflol: çatlarız dimi kız sultan?
kızllaarr sıkı duruuunn ıste nısan resmımıızz:dance:
not:aman fazla bakmayın gozlerınız kamasabılırkaydirigubbakcemile3Şeniz
Gülüm ya masallah ikinizede bu ne güzellik, o kadar güzel olmussun ki.. cok sade ve cok güzel.. Allah tamamina erdirsin, en kötü gününüz böyle olsun Şeniz
Kurban olurum ya bu ne güzellikkk
evet vallahi orta yerimden catlarim -tatlicadiarzu-
asla olmazzzzz
özel mözel yok lütfen burdan :roflol:
evt bi mod arkadasa soralim da,
olur acayim ben öle topic
cok eglenceli olur hemde faydaliiiiiiiii :1rolleyes: kaydirigubbakcemile5
evet canım hatta topıgın ısmını kk ızdıvac yapalım:roflol:valla bellımı olur bu ısler kısmet bakarsın bu sıte sayesınde mutlu bı yuvaya kavusan ınsanlar olur:teytey:
haftayada benim görücülerim geliyo bakalım ne olacak ya
mrb kızlar moralım cok bozuk yaa pkklılar buraya saldrırı duzenledıler okadr mutuszum ve cnm sıkkınkı yanlıs yazıyom yanı mılletın arabasını tasladılart boyalar alttılar ve kımse bısey yapamadı onların allh belasını versın
mrb kızlar moralım cok bozuk yaa pkklılar buraya saldrırı duzenledıler okadr mutuszum ve cnm sıkkınkı yanlıs yazıyom yanı mılletın arabasını tasladılart boyalar alttılar ve kımse bısey yapamadı onların allh belasını versın
haklisin canikom :1hug: kaydirigubbakcemile3
hazir olun bu aksam acicam topigiiiiiiiiii
wooowww süpeeerr. hadi bekliyorum izin aldın mı?
kk izdivaç süperhihoyyyt
sengözlerimebaksanabKızlar ben geldim artık nişanlı bi bayanım kaydirigubbakcemile2 cuma akşamı nişanımız yapıldı.Süper bi geceydi 1 dk oturmadım yerime hep oynadım sositososito özel albüm yapıcam bohça resimlerimi haberiniz olsunnn :icecream:
Bitanem Cok sevindim ya sırnaşık şey Allah tamamina erdirsin ve yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin ŞenizsengözlerimebaksanabKızlar ben geldim artık nişanlı bi bayanım kaydirigubbakcemile2 cuma akşamı nişanımız yapıldı.Süper bi geceydi 1 dk oturmadım yerime hep oynadım sositososito özel albüm yapıcam bohça resimlerimi haberiniz olsunnn :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?