aboww :1shok: nırden koydum anacım şöm ağıslı gacı senı alımda kargo daha cok tutar be guzelım sen ıst gelsen ben ole hedıye etsem sana olmamı :roflol:
banga yokmi
ben acilarin cocugumüyüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aboww :1shok: nırden koydum anacım şöm ağıslı gacı senı alımda kargo daha cok tutar be guzelım sen ıst gelsen ben ole hedıye etsem sana olmamı :roflol:
banga yokmi
ben acilarin cocugumüyüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015:
sen göster bi hele sengözlerimebaksanabalmanyaya kac ytl gıder nan kargo valla alırım nan ıst olsanız yemınle ahada buraya çiziyom :roflol:
canınız saolsun bacılar ohooo diğer ceyısslerımı gormedınız da en ıyısı gostermeyım sımdık bunlar ucuz gıder bı yemek takımımı beğenırsenız yandık kaydirigubbakcemile3
![]()
nasıl 15 ytl aldım
bu nescafe fincanı mı, turkish coffee fincanı mı, resimden boyutu anlaşılmıyo. güzel ve uygunmuş fiyatı. tüm maaşını çeyize yatırmaktan dilenmeye başlayacak bu da yakında.
sultan nereye kız hoşşik bu saatte?
nescafe cnm :ecrin_bebek:
nan 15ytl dıom bee ınsaf bı aylık maasımdan 30ytl harcamışım cok mu
5ınde alcam aylığı 18ınde aldımm ayın ne cok gıymetlı maasım var yaa bu ara bılesık alcam 730ytl ıdı 810ytl cıkmıs az beklıyım dıom yerimseniben
bu nescafe fincanı mı, turkish coffee fincanı mı, resimden boyutu anlaşılmıyo. güzel ve uygunmuş fiyatı. tüm maaşını çeyize yatırmaktan dilenmeye başlayacak bu da yakında.
sultan nereye kız hoşşik bu saatte?
kızzz senin düğünün olduğu topiğe öyle bi resim koymuştum ya onu diyoruummmkaydirigubbakcemile2 810 ytl bilezik mi, trabzon burması falan mı :1shok:
![]()
kızllaarr sıkı duruuunn ıste nısan resmımıızz:dance:
not:aman fazla bakmayın gozlerınız kamasabılırkaydirigubbakcemile3Şeniz
saol canım benım yaa.a.s.begendıgıne cok sevındım.darısı basına ınsallah daha guzellerı senın olsn tatlımmŞeniz
cnm yaa cok harıkaolmusunuz
evdenetım kesıldı
sızdenn bısey ıstıyorum ceyıs resımlerı bolumune nevresım koydum bı bakarmısnz sımdık almaya gıdıyom
Oyyyy Oyyyy ne güzelll burası yahhh hehe komikkde varyaaa ne iseee eee ama bu ciddi şöle 20 26 yaş arası güzel uzun boyku iyi huylu bi kk arkadaşımızada ben aracı olmak isterim çanakkalede çalışan afyonlu bi abimize kendimiz kadar kefiliz eşimle ama sanıyorum çanakkalede veya afyonda olması daha iyi olurr hiç bir pürüz şüphe kalmaması açısından olumuz tekniker üniversite mezunu aylık 2bin maaşı marttan sonra 2300 garanti işte işçi sonra 1.87 filan boy var baya uzun inançlı namazlı abdestli kesinlikle hayatında toplasan 2 kız arkadaşı olmuştur asla evlilik öncesi birliktelik filan gibi şelere karşı bi insan birliktelik derken evlilik için tanışma karar aşamasım diil tabiki sölemek istediğim . işte gerçekten yakışıklı ailenin ilk çocuğu evli bi kardeşi var 27 yaşlarında beyefendi bi çocukk....
Oyyyy Oyyyy ne güzelll burası yahhh hehe komikkde varyaaa ne iseee eee ama bu ciddi şöle 20 26 yaş arası güzel uzun boyku iyi huylu bi kk arkadaşımızada ben aracı olmak isterim çanakkalede çalışan afyonlu bi abimize kendimiz kadar kefiliz eşimle ama sanıyorum çanakkalede veya afyonda olması daha iyi olurr hiç bir pürüz şüphe kalmaması açısından olumuz tekniker üniversite mezunu aylık 2bin maaşı marttan sonra 2300 garanti işte işçi sonra 1.87 filan boy var baya uzun inançlı namazlı abdestli kesinlikle hayatında toplasan 2 kız arkadaşı olmuştur asla evlilik öncesi birliktelik filan gibi şelere karşı bi insan birliktelik derken evlilik için tanışma karar aşamasım diil tabiki sölemek istediğim . işte gerçekten yakışıklı ailenin ilk çocuğu evli bi kardeşi var 27 yaşlarında beyefendi bi çocukk....