2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

banga yokmi
ben acilarin cocugumüyüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015:

almanyaya kac ytl gıder nan kargo valla alırım nan ıst olsanız yemınle ahada buraya çiziyom :roflol:
canınız saolsun bacılar ohooo diğer ceyısslerımı gormedınız da en ıyısı gostermeyım sımdık bunlar ucuz gıder bı yemek takımımı beğenırsenız yandık kaydirigubbakcemile3

almanyaya kac ytl gıder nan kargo valla alırım nan ıst olsanız yemınle ahada buraya çiziyom :roflol:
canınız saolsun bacılar ohooo diğer ceyısslerımı gormedınız da en ıyısı gostermeyım sımdık bunlar ucuz gıder bı yemek takımımı beğenırsenız yandık kaydirigubbakcemile3
sen göster bi hele sengözlerimebaksanab

1000292kc1.jpg

nasıl 15 ytl aldım

bu nescafe fincanı mı, turkish coffee fincanı mı, resimden boyutu anlaşılmıyo. güzel ve uygunmuş fiyatı. tüm maaşını çeyize yatırmaktan dilenmeye başlayacak bu da yakında.

sultan nereye kız hoşşik bu saatte?

bu nescafe fincanı mı, turkish coffee fincanı mı, resimden boyutu anlaşılmıyo. güzel ve uygunmuş fiyatı. tüm maaşını çeyize yatırmaktan dilenmeye başlayacak bu da yakında.

nescafe cnm :ecrin_bebek:
nan 15ytl dıom bee ınsaf bı aylık maasımdan 30ytl harcamışım cok mu :utangac:
5ınde alcam aylığı 18ınde aldımm ayın ne cok gıymetlı maasım var yaa bu ara bılesık alcam 730ytl ıdı 810ytl cıkmıs az beklıyım dıom yerimseniben

nescafe cnm :ecrin_bebek:
nan 15ytl dıom bee ınsaf bı aylık maasımdan 30ytl harcamışım cok mu :utangac:
5ınde alcam aylığı 18ınde aldımm ayın ne cok gıymetlı maasım var yaa bu ara bılesık alcam 730ytl ıdı 810ytl cıkmıs az beklıyım dıom yerimseniben

kızzz senin düğünün olduğu topiğe öyle bi resim koymuştum ya onu diyoruummmkaydirigubbakcemile2 810 ytl bilezik mi, trabzon burması falan mı :1shok:

giz hoşşik :roflol:
arkadaslarla gezmeye ciktik ya , oturduk falan
bu arada
nassing ? :jeyyar:
eyising? :jeyyar:
tipcik gibisin masallah :jeyyar:
hahahaha :roflol: :roflol: -tatlicadiarzu-

kızzz senin düğünün olduğu topiğe öyle bi resim koymuştum ya onu diyoruummmkaydirigubbakcemile2 810 ytl bilezik mi, trabzon burması falan mı :1shok:

yok cnm anlaşılan senın borsadan haberın yok ben gramını takıp edıyom hergun altının bılesıkte trabzon neyım deıl 3lü burma 20gr 22 ayar cnm :1closedeyes:
o resmı bılıyom ben :jeyyar:

resmoq9.jpg

kızllaarr sıkı duruuunn ıste nısan resmımıızz:dance:
not:aman fazla bakmayın gozlerınız kamasabılırkaydirigubbakcemile3Şeniz

resmoq9.jpg

kızllaarr sıkı duruuunn ıste nısan resmımıızz:dance:
not:aman fazla bakmayın gozlerınız kamasabılırkaydirigubbakcemile3Şeniz

ayyyyyyyyy süperisiniz canim yaaaaaaaaaa :1shok:
muhtesem. allah nazardan saklasin Şeniz
tekrar mutluluklar dilerim
allah tamamina erdirsin :asigim:
yüzünüzü göremedik ama , eminim cok yakisiyosunuzudur :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3
elbisen harika :1shok:

saol canım benım yaa.a.s.begendıgıne cok sevındım.darısı basına ınsallah daha guzellerı senın olsn tatlımmŞeniz

cnm yaa cok harıkaolmusunuz
evdenetım kesıldı
sızdenn bısey ıstıyorum ceyıs resımlerı bolumune nevresım koydum bı bakarmısnz sımdık almaya gıdıyom

eftalyaa tek kelimeyle harika. hemen kritik yapayım. elbisen bir harika, enişte beyin kırmızı kravat ve mendille sana uyum sağlaması da gözlerimizden kaçmadı. inci kolye ve küpe kıyafeti çok hoş tamamlamış. elbisenin üzerine abartı olmayan şık ve sade bir topuz ilee, 10 üstünden 9 ilee.( 1 puanı da ayakkabılarını göremediğim için kırdım:)) haftanın en şık bayanı ve en yakışan çifti seçildinizzz.

ay kahvekoliğim çok tatlısınkaydirigubbakcemile3yaa elbısemı bıraz uzun bırakmıslar okadarda boydan kestırdım bıde ayakkabılarım cıksın dıye ayagımı uzatmıstım ozellıkle :1rolleyes:ama elbıse uzun oldugundan cıkmadıfisfisfisbegendıgınıze cok sevındım canlarım yaa:utangac:darısı en kısa zamanda basına kahvekolıgımcımŞeniz

ugur bocegı o sıyahlı nevresım kk da cok meshur oldu heekaydirigubbakcemile3
bende alceem:dilcikar:

Oyyyy Oyyyy ne güzelll burası yahhh hehe komikkde varyaaa ne iseee eee ama bu ciddi şöle 20 26 yaş arası güzel uzun boyku iyi huylu bi kk arkadaşımızada ben aracı olmak isterim çanakkalede çalışan afyonlu bi abimize kendimiz kadar kefiliz eşimle ama sanıyorum çanakkalede veya afyonda olması daha iyi olurr hiç bir pürüz şüphe kalmaması açısından olumuz tekniker üniversite mezunu aylık 2bin maaşı marttan sonra 2300 garanti işte işçi sonra 1.87 filan boy var baya uzun inançlı namazlı abdestli kesinlikle hayatında toplasan 2 kız arkadaşı olmuştur asla evlilik öncesi birliktelik filan gibi şelere karşı bi insan birliktelik derken evlilik için tanışma karar aşamasım diil tabiki sölemek istediğim . işte gerçekten yakışıklı ailenin ilk çocuğu evli bi kardeşi var 27 yaşlarında beyefendi bi çocukk....

Oyyyy Oyyyy ne güzelll burası yahhh hehe komikkde varyaaa ne iseee eee ama bu ciddi şöle 20 26 yaş arası güzel uzun boyku iyi huylu bi kk arkadaşımızada ben aracı olmak isterim çanakkalede çalışan afyonlu bi abimize kendimiz kadar kefiliz eşimle ama sanıyorum çanakkalede veya afyonda olması daha iyi olurr hiç bir pürüz şüphe kalmaması açısından olumuz tekniker üniversite mezunu aylık 2bin maaşı marttan sonra 2300 garanti işte işçi sonra 1.87 filan boy var baya uzun inançlı namazlı abdestli kesinlikle hayatında toplasan 2 kız arkadaşı olmuştur asla evlilik öncesi birliktelik filan gibi şelere karşı bi insan birliktelik derken evlilik için tanışma karar aşamasım diil tabiki sölemek istediğim . işte gerçekten yakışıklı ailenin ilk çocuğu evli bi kardeşi var 27 yaşlarında beyefendi bi çocukk....

insallah bulursun canim , hos olur yaa
niye utanilcak bisi olsun dimi ama :1rolleyes:
Ya böyle bi topic mi acsam arkadslar ne dersiniz ?
birine kiz ariyosak
yada birine evlenilcek bi herif ariyosak :1rolleyes:
ne dersiniz ?

aa kızlar koşun koşun bakın ne yazmış meltemgallikaydirigubbakcemile3

belki ilgilenen olabilir.

Back
X