- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ay kızlar burası senlenmıs valla.kaydirigubbakcemile3ugur böcugum sultancım ne alemsınız kız sıızkaydirigubbakcemile5sabah sabah oldum gulmekten :roflol:
:roflol:deli böcük senı.gunaydınkaydirigubbakcemile2.napım böcugum yazdıklarınıza gulmektn ben yazmaya fırsat bulamıyüüm.cok hossunuz vallahi.kaydirigubbakcemile3herkese hayırlı cumalar kızlar buarada.Rabbım dualarınızı kabul etsın bu mubarek gunde:Saruboceq:
hayrlı cumlar tum dualrımız kabul olsun ıns :Saruboceq:
hoşgeldın nan nerdesın sen gunaydın aksam valla çene etcem dıe çımmedım bıle bugune kaldı şakkıdı kokcam yavas yavas
ben bugün perşembe sanıyordum ha gerçekten. deliriyorum sanırım yavaştanfisfisfis
hayırlı cumalar herkesee.
aman ben yorum yapmayayım:1shok:
:roflol:
ayy sıkılıyom nan herkes nerde sultan hanım yok ortada nırde acep babasıylan konustu mu acep CADIARZU
o sabahları girmez nete pek. geç kalkıyor sanırım
Kizlarrr naber??HAYIRLI CUMALAR HERKESE
ay bende oglenı zor ettım yaa.bugun bı gecse hafta sonu okuz gıbı uyuycamkaydirigubbakcemile3
delüsün sen blıyon dımı böcüğümŞeniz
ben izinliyim bugün bileğimi incitmiştim gidemedim işe. ama öçüz gibi uyuyamadım alışkın olunca erken kalktım. ve istifa etmeyi düşünüyorum. ya 1 hafta yada 5 hafta sonra kesin karar vermedim bakalım. bu iş çok yoruyor beni geleceği de yok. kpss kursuna yada mali müşavirlik kursuna gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcek. içim daralıyor düşün düşün ya.
iş konusu eş konusu kadr zor bısey eğer mutlu deılsen cık derım ama ınan paranı alabılıyorsan ve ssk varsa ıkı kez düşün deerım cunku iş bulmak cok zor yerimseniben
bu arada gecmıs olsun cnm
estafurallahta aynen demek bılıyon deıl mı :roflol:
tskler canım. ssk tabiki var maaşlarda tıkır tıkır yatıyor. bankada böyle sorunlar olmaz da, teftiş falan olduğunda 9u 10u buluyor çıkmam, çok da yoruluyorum. özel sektör olunca korkuyorum,amerikadaki bankalar batınca burası da mecbur etkilenecek. kendi çapımda önlem alıcam kendime. ayrıca alper istemiyor kendisinden sonra eve gelmemi. bir an önce istediğim,garantili ve de mesai saatleri fazla yormayacak bi iş için uğraşayım diyorum.bunun ilerisi var evliliği var, doğumu var, çocuk bakması var:çok üzgünüm: bide kpss için yaş sınırını geçmeyeyim yerimseniben
ayak ustu havanıda attın ha :roflol: bende kım dıycektım nışanlın aklıma geldı
tskler canım. ssk tabiki var maaşlarda tıkır tıkır yatıyor. bankada böyle sorunlar olmaz da, teftiş falan olduğunda 9u 10u buluyor çıkmam, çok da yoruluyorum. özel sektör olunca korkuyorum,amerikadaki bankalar batınca burası da mecbur etkilenecek. kendi çapımda önlem alıcam kendime. ayrıca alper istemiyor kendisinden sonra eve gelmemi. bir an önce istediğim,garantili ve de mesai saatleri fazla yormayacak bi iş için uğraşayım diyorum.bunun ilerisi var evliliği var, doğumu var, çocuk bakması var:çok üzgünüm: bide kpss için yaş sınırını geçmeyeyim yerimseniben
ay kızlar burası senlenmıs valla,ugur böcugum sultancım ne alemsınız kız sıız,sabah sabah oldum gulmekten :roflol:
hayrlı cumlar tum dualrımız kabul olsun ıns :
ben izinliyim bugün bileğimi incitmiştim gidemedim işe. ama öçüz gibi uyuyamadım alışkın olunca erken kalktım. ve istifa etmeyi düşünüyorum. ya 1 hafta yada 5 hafta sonra kesin karar vermedim bakalım. bu iş çok yoruyor beni geleceği de yok. kpss kursuna yada mali müşavirlik kursuna gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcek. içim daralıyor düşün düşün ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?