2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ay kızlar burası senlenmıs valla.kaydirigubbakcemile3ugur böcugum sultancım ne alemsınız kız sıızkaydirigubbakcemile5sabah sabah oldum gulmekten :roflol:

hoşgeldın nan nerdesın sen gunaydın aksam valla çene etcem dıe çımmedım bıle bugune kaldı şakkıdı kokcam yavas yavas

:roflol:deli böcük senı.gunaydınkaydirigubbakcemile2.napım böcugum yazdıklarınıza gulmektn ben yazmaya fırsat bulamıyüüm.cok hossunuz vallahi.kaydirigubbakcemile3herkese hayırlı cumalar kızlar buarada.Rabbım dualarınızı kabul etsın bu mubarek gunde:Saruboceq:

nan bu patron sızı kskanıyo haa yazmayım dıe ıkıde bı iş buyuruyo gelcem benı bekleyın anacım by

ben bugün perşembe sanıyordum ha gerçekten. deliriyorum sanırım yavaştanfisfisfis
hayırlı cumalar herkesee.

aman ben yorum yapmayayım:1shok:
:roflol:

ayy sıkılıyom nan herkes nerde sultan hanım yok ortada nırde acep babasıylan konustu mu acep CADIARZU

ben izinliyim bugün bileğimi incitmiştim gidemedim işe. ama öçüz gibi uyuyamadım alışkın olunca erken kalktım. ve istifa etmeyi düşünüyorum. ya 1 hafta yada 5 hafta sonra kesin karar vermedim bakalım. bu iş çok yoruyor beni geleceği de yok. kpss kursuna yada mali müşavirlik kursuna gitmeyi düşünüyorum bakalım nolcek. içim daralıyor düşün düşün ya.

iş konusu eş konusu kadr zor bısey eğer mutlu deılsen cık derım ama ınan paranı alabılıyorsan ve ssk varsa ıkı kez düşün deerım cunku iş bulmak cok zor yerimseniben
bu arada gecmıs olsun cnm

iş konusu eş konusu kadr zor bısey eğer mutlu deılsen cık derım ama ınan paranı alabılıyorsan ve ssk varsa ıkı kez düşün deerım cunku iş bulmak cok zor yerimseniben
bu arada gecmıs olsun cnm

tskler canım. ssk tabiki var maaşlarda tıkır tıkır yatıyor. bankada böyle sorunlar olmaz da, teftiş falan olduğunda 9u 10u buluyor çıkmam, çok da yoruluyorum. özel sektör olunca korkuyorum,amerikadaki bankalar batınca burası da mecbur etkilenecek. kendi çapımda önlem alıcam kendime. ayrıca alper istemiyor kendisinden sonra eve gelmemi. bir an önce istediğim,garantili ve de mesai saatleri fazla yormayacak bi iş için uğraşayım diyorum.bunun ilerisi var evliliği var, doğumu var, çocuk bakması var:çok üzgünüm: bide kpss için yaş sınırını geçmeyeyim yerimseniben

canım hakkında hayırlısı olsun.ama bankacılık gercekten zor bı meslek.benımde halamın kızı bankacı her nekadar karıyerı yukselsede sorumlulugu ve mesaısı okadar artıyo.bazen 11lerı buluyo eve gelmesı.evlendıkten sonrada bole bı ıste calısmak cok zor.evının ısını bıle yetıstıremezsn tatlm.yerimseniben

ayak ustu havanıda attın ha :roflol: bende kım dıycektım nışanlın aklıma geldı
tabı ole cnm evlenınce ccok zor olar allahım gonlune gore versın :Saruboceq:
nan buda bana ıkı de bı delu dıo kafam bozuluyo ha kötükedihüso :roflol:

ay kızlar burası senlenmıs valla,ugur böcugum sultancım ne alemsınız kız sıız,sabah sabah oldum gulmekten :roflol:

hayrlı cumlar tum dualrımız kabul olsun ıns :

Iyi aksamlar mikroplarim
sizlere teker teker cevap vermeye calisacagim. malum hayranlarimi cevapsiz birakamam, hic huyum degildir yavrucaklarim :ecrin_bebek:
:roflol:

Eftelyacigim seni güldürebildiysek ne mutlu bize

Ugur böcügü saol,
rabbim hepimizin duasini hayirlisiyla kabul etsin, hepimize hayirli cumalarrrrrr hihoyyyt

kayfekoLikim kötükedihüso
ne dimek nan gec kalkiyor kötükedihüso
ben sabah sabah damlamiom moruk sizin gibi buralara
ev isi görüyom
ayrica sabahlari alaman televizyonlari pek bi heycanli oluyor, öglene kadar valla onlari izliyom yalan yok :roflol:
ondan sonracima anca geliyörüm :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…