• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

dasılvadıdo ıns nıckını doğru yazdım kafamçokkarıştı
başın saolsuın cnm galıba babana cok düşkundun ve annenle aran bıan once duzelır ıns cunku benım annem babam yanımda yasamıyo senede bıkez gorebılıyom ve kıymetı kaybedınce bılmeyelım anne hıcbseye benzemıyo babamdan daha cok sevyom babm duymaısn :roflol:
ılk önce hayrlı olsun böle guzel şen bı aıleye gelın olmuşun valla sen anlatrken aklıma kndım geldım 3.yılımızda sözlendık 4ay sözlu kaldım nışan bı ay kala ayrıldık ve nışanlığım suan gelınlıkcede ne heveslerle herseyı hazrlamıştım neyse hayrlısı olsun ayrıca bu kadr uzuntuyu yaşarkende annem yanımda yoktu :çok üzgünüm: ama haftya ctesı gelcekler oleyyyy

böcükk özel olmazsa merak ettim neden ayrıldınız 3,5 sene sonra üzüldüm gerçekten :çok üzgünüm:

tabiki canım sen bilirsin.benimki de merak işte. inşaallah daha hayırlısı olur hem daha 21 sin ohoooo, benim gibi misin sen

sen kaçsın kız benden daha yaşlı :roflol: ay pardon buyuk dıycektım gorunce sevınıyom haa :roflol:
bazen oturup saf saf acaba evde mı kalıyom dedım oluyo arkdaslarımn hepsı evlendı :emir_bebek: var bıle ben sona kaldım ya ondan mı ne kaydirigubbakcemile3 ama daha bılesıklerımı alcam ceyıs tmamlıycam öle yanı 2 yıl anca yeter bana yerimseniben

kızlaaarr gorucuye cıkmıs nısanlı taptaze bı gelın geldııı.hihoyyytayy o ne telas heyecan stresdı ole yaa.neyse kıslar kısaca anlatıım.p.tesı aksamı ıstemeye geldıler baya bı kalabalk gedlır bızımkılerde dahıl 25kısıydık.sonra gecenın en can alıcı noktası kahve anı.askımın kahvesını ben yaptım tabı en tuzlusundan.abımde gecmısmı askımn karsısına ıcerken cekıck onunda haberı yok.ılk yudumu aldıktan sonra surat ıfadesını gormelıydınız.bastan asagı kıpkırmızı kesıldı ama hepsını ıctı.ben dayanamadm zati hemn su getrdm.sonra ısteme faslı oldu cok kalabılk oldugndn ben duyamadm pek.sonra tektasım takıldı eller opuldu.arkadan caydı borektı ıkram faslı.sonra gıttıler.ertesı gun bızde askımla bıde kuzenlerle alısverıse gıtmıstık ben elbısemı oncedn begenmstm neysekı hemen gıdıp aldık(resımlerı koycam bı ara)aksam hemen oldu zaten.yuzuklerımız takıldı aglamamak ıcın zor tuttum tabı kendımı.cok duygulandım.pastamızı kestık sonra bız askmla bızım odaya gectık gencler felan hepberaber oturduk laklak yaptık.salonumuz kucuk olmasına ragmen bırazda dokturduk.askımla bı zeybek oynamısızkı sormayın hernekadr ben bılmesemde eslık etmeye calıstm.ona orda tekrar asık oldum.abımde gece boyu bızı kameraya cektı.sonrada askımla aılesı memleketlerıne gerı donduler.ıste bole kızlar.aksılıkler olmasına ragmen mutluydum ama benı tek uzen annemın cok uzgun olmasıydı oda tek uzaga gıdıcem dıye.darısı tum bekarlarn basına canlarım.a.s.

hayırlı olsun canım benimm. ay benim annemde uzağa gidicem diye sürekli ağlıyor, aslında üniversiteyi de konyada okudum alışıksın sen diyorum. o başka bu başka. ya seni getirmezse tatilllerde, yollamazsa diye ağlıyor. anne kalbi işte canım annem ya. ayy bende zeybeğe bayılırım. aşkım çok güzel oynar ben de öğrenmek istiyorum karşılıklı oynayanlara bayılıyorum. bende içirmiştim en tuzlusundan kahve suratının geldiği hal hep aklıma geliyor:roflol:

mutluluk reçetem kahvekolik sultancım nerdesiniz şekerler...
mutluluk reçetem baban evet mi dedi ayy çok sevindim inan ya
iyi hadii nşallah hayırlısıyla canım...

burdayız hepimizz. sultan firarda ama nerde bilmiyorum iş olayları var onun bu sıra ya onunla ilgileniyordur muhtemelen. mutlulukreçetem de aşkına kavuşuyor az kaldı azzz:lepi:

sen kaçsın kız benden daha yaşlı :roflol: ay pardon buyuk dıycektım gorunce sevınıyom haa :roflol:
bazen oturup saf saf acaba evde mı kalıyom dedım oluyo arkdaslarımn hepsı evlendı :emir_bebek: var bıle ben sona kaldım ya ondan mı ne kaydirigubbakcemile3 ama daha bılesıklerımı alcam ceyıs tmamlıycam öle yanı 2 yıl anca yeter bana yerimseniben

ben 25 im senağlama. yok artık ne evde kalması, kalan biri varsa o da benimdir heraldekaydirigubbakcemile3 yazın düğünüm olursa 25 bitmeden evlenmiş olucam çok şükür ehehekaydirigubbakcemile5

sende gel bi ara ablanın elini öpp. benim kardeşim senden büyük beaa naniknanik

ben 25 im senağlama. yok artık ne evde kalması, kalan biri varsa o da benimdir heraldekaydirigubbakcemile3 yazın düğünüm olursa 25 bitmeden evlenmiş olucam çok şükür ehehekaydirigubbakcemile5

sende gel bi ara ablanın elini öpp. benim kardeşim senden büyük beaa naniknanik

ohh valla içim rahatladı desene evde kalmam ıcın enaz 9 yıl var :roflol:
apla ver elını öpem

dasilvadido canım sonunda muradımıza erdık cok sukur:teytey: Allah tamamını erdırır ınsallah.Şeniz

kızlaaarr gorucuye cıkmıs nısanlı taptaze bı gelın geldııı. ayy o ne telas heyecan stresdı ole yaa.neyse kıslar kısaca anlatıım.p.tesı aksamı ıstemeye geldıler baya bı kalabalk gedlır bızımkılerde dahıl 25kısıydık.sonra gecenın en can alıcı noktası kahve anı.askımın kahvesını ben yaptım tabı en tuzlusundan.abımde gecmısmı askımn karsısına ıcerken cekıck onunda haberı yok.ılk yudumu aldıktan sonra surat ıfadesını gormelıydınız.bastan asagı kıpkırmızı kesıldı ama hepsını ıctı.ben dayanamadm zati hemn su getrdm.sonra ısteme faslı oldu cok kalabılk oldugndn ben duyamadm pek.sonra tektasım takıldı eller opuldu.arkadan caydı borektı ıkram faslı.sonra gıttıler.ertesı gun bızde askımla bıde kuzenlerle alısverıse gıtmıstık ben elbısemı oncedn begenmstm neysekı hemen gıdıp aldık(resımlerı koycam bı ara)aksam hemen oldu zaten.yuzuklerımız takıldı aglamamak ıcın zor tuttum tabı kendımı.cok duygulandım.pastamızı kestık sonra bız askmla bızım odaya gectık gencler felan hepberaber oturduk laklak yaptık.salonumuz kucuk olmasına ragmen bırazda dokturduk.askımla bı zeybek oynamısızkı sormayın hernekadr ben bılmesemde eslık etmeye calıstm.ona orda tekrar asık oldum.abımde gece boyu bızı kameraya cektı.sonrada askımla aılesı memleketlerıne gerı donduler.ıste bole kızlar.aksılıkler olmasına ragmen mutluydum ama benı tek uzen annemın cok uzgun olmasıydı oda tek uzaga gıdıcem dıye.darısı tum bekarlarn basına canlarım.

canim hayirli olsun cokkkkkkkk sevindim yaaa :1hug: ne güzel olmus nisanin,
darisi basimiza gayri

kızzlar bende geldimmmm.napıyorsunuz bakalım.yeni yerimiz hayırlı olsun.dün fotoğraf sütüdyosunda çektirdiğimiz resimleri aldım .ayy ne güzel çıkmışız öle yaaaaaa.tam bi fotomodel gibi::.siz napıyorsunuz canlarımmm

hosgeldin canimmm, daha dogrusu ben hosgeldim :roflol:
rsmleri görmek istiyoruz bu arada LÜPTEN

hadı gene ıyısın nan evde kalmaktan kurtuldun demı ahh ahh bu kızların derdıde o
nan ben 21 yaşındayım evde kaldım mı nee

nan sen 21 yasinda evde galdin, bende 20 yasinda evde galdim
nörecez bilmem, acilen goca bulmamiz lazim hahahah :roflol:

du kız san rapor verım
GAF nışanı ıcın cocukluk askına suprıs yapcekmış pastanın ustune resımlerını koycakmıs unıformalı
sultan ıkı iş arasndakı sıkışmıs ıkı hastane secmıs herhal bırı uzak ama sevıyo bırı yakın ama sevmıyo babasına danıscak
eftalyaa nışanlandı
turkıyem bohçasını saydı durdu
ben ölece gezınıyom unutuklarımı da bı zahmet oku be yaa :

rapora bak , sultan iki is arasinda sIKIsmis mauahahahhaha ayyyyyy nasi güldügümü anlatamam :roflol:

Nasıl anlatsam..nerden başlasam…
Aşkımla bizim sözümüz tıpkı şu eski Münir Özkul – Adile Naşit filmleri gibiydi... tam bir aile komedisi yani. Günler öncesinden süregelen heyecanım telaşım, o akşam tam bir eğlenceye dönüştü…

Şimdi arkdişler, benim babacığım 5 sene önce vefat etti:çok üzgünüm:, annemle de geri dönülemeyecek şekilde dargınız ama Allah’a şükür 3 tane teyzem var ki her biri ayrı ayrı annemi geçmişlerdir bana yaptıkları iyiliklerle…tabi anneannem ve ablam da var onlar olmasaydı o akşam tamamen bi fiyaskoya dönüşebilirdi yani…

Ben yapı itibariyle çok telaşlı bi tip değilimdir. Hatta rahat olduğumu bile söyleyebilirim. ( 10 aylık doğmuşum mesela onun etkisi olabilirkaydirigubbakcemile3 ) söz sabahı sakin sakin gittim kuaföre önce, bu arada teyzemler yemekleri ve salonun düzenini hazırladı, ben hariç evdeki herkes telaşe müdürü olduğundan öğleni bulmadan tüm hazırlıklar bitti, hatta sıkılmaya falan başladık uykumuz geldi…

Akşamüstü aşkımla bizi tanıştıran arkadaşım gelip makyajımı yaptı ( ki kendisi ustadır bu konuda ) sonra giyindim süslendim derkeeen sabahtan beri rahat olan didem gittiii yerine koltukta nasıl oturacağını şaşıran heyecanlı – hatta telaşlı – didem geldi. Allah’ım o ne heyecandı öyle…ama tatlı bi heyecan…

Saat akşam 8 suları bizimkiler geldi…aşkımı ellinde çiçeklerle ilk gördüğüm an heyecanım pıt diye geçiverdi. Ve o andan itibaren yazının başında belirttiğim Türk filmi devreye girdiii.

Aşkımın aile büyüğü olarak köydeki dedesi geldi sağolsun…dede ama ne dede..dünyanın en matrak adamı; hem de Trakyalılar zaten her anları eğlence…benim büyük eniştem de bir o kadar matrak olunca tabi ortam yürüdü gitti aşkımla gülmekten renkten renge girdik, tüm misafirler herkes çoook eğlendi. ( bi de dede zaten girer girmez beni anneannemden isteyerek ilk bombayı patlatmıştı zaten…adam koltuğa oturur oturmaz istedi )

Sonracıma efendim hayır dualarıyla yüzüklerimiz takıldı, pasta kesildi…fotoğrafçı olan büyük eniştem güsel güsel resimler çekti…kaynanam gelip damadın kahvesine tuz koyun dedi ama kıyamadım…kahveleri ikram ederken de hiiiç heyecanlanmadım valla.

Uzun lafn kısası arkadaşlar hep derim, hep dilerim, Allah hepimize güzel yazılar yazsın, darısı başınızaaa

hayirli olsun hayatim okadar güzel anlatmissinki, gözlerim doldu birden ay noldu kiz banaaaaaa deli
kaydirigubbakcemile4
allah hepimize hayirli yazilar yazsin canim, darisi basimizaaa
Rabbim tamamina erdirsin :

kızlarrrr ban gelldiimmm, hepinizi öpüyorummm
bugün çok mutluyum çünkü aşkımla 1 yılımızı doldurduk
onu çok seviyorum ben yaaaaa:.Rabbim nazarlardan korusunnn
Allahım herkese sağlık mutluluk nasip etsin inşallahhhh

:nazar: Allahim daha nice yillar nasip etsin giz :jeyyar:
Hadi evlen artik :jeyyar:

ayy sultan ne fenasın(genelde bunu bana derler) :utangac: nan bırıne rapor verdım okumaz bırı raporumu beğenmez tmm cumlede yanlıslık var ama napım
ayrıca o beyaz gul gacısı evlenemz önce ben evlencem yolarım onu :roflol:
sana gelınce 21,5 demedım ıyıkı 21 dedımm olmadı sımdık sen bendn kucuksun benden önce evlenırsen senağlama yok nan sana da evlenmek yasakk
anam işten geldım hoppp pc basına gıdemde çımem gelem :jeyyar:

ayy sultan ne fenasın(genelde bunu bana derler) :utangac: nan bırıne rapor verdım okumaz bırı raporumu beğenmez tmm cumlede yanlıslık var ama napım
ayrıca o beyaz gul gacısı evlenemz önce ben evlencem yolarım onu :roflol:
sana gelınce 21,5 demedım ıyıkı 21 dedımm olmadı sımdık sen bendn kucuksun benden önce evlenırsen senağlama yok nan sana da evlenmek yasakk
anam işten geldım hoppp pc basına gıdemde çımem gelem :jeyyar:

hahaha :roflol:sen 21 bucuksan
bende 20 bucugum
subatta 21 olcam :1shok:
b en senden önce evlencem flört ettigim biri var, seneye yaz isticem seni diyo ona göre elini cabih tut :jeyyar: :jeyyar:

gerci ben daha 2010 dan önce ivlenmemmmm kaydirigubbakcemile4
giz irezil olmadan evlen cabih :roflol:

hahaha :roflol:sen 21 bucuksan
bende 20 bucugum
subatta 21 olcam :1shok:
b en senden önce evlencem flört ettigim biri var, seneye yaz isticem seni diyo ona göre elini cabih tut :jeyyar: :jeyyar:

gerci ben daha 2010 dan önce ivlenmemmmm kaydirigubbakcemile4
giz irezil olmadan evlen cabih :roflol:

kızım benı ne ayakkabı boyacıları ne dılencıler ıstedıde gtmedım hem ben sözlendım ayrıldım sıramı saldım senı öne alım kaydirigubbakcemile3 hem ben nısanda 22 olcam daha cok var işte :dilcikar:

kızım benı ne ayakkabı boyacıları ne dılencıler ıstedıde gtmedım hem ben sözlendım ayrıldım sıramı saldım senı öne alım kaydirigubbakcemile3 hem ben nısanda 22 olcam daha cok var işte :dilcikar:

hahaha ayakkabi boyacilari dilencilermi istedi, :roflol:
iyiki gitmemissin yani :roflol: -tatlicadiarzu-

hmm sen sözlendin ayrildin benden bi sira öndemisin giz
men daha göccügüm apla vir elini öpem :ecrin_bebek: :CüvCüv:

ay kızlar burası senlenmıs valla.kaydirigubbakcemile3ugur böcugum sultancım ne alemsınız kız sıızkaydirigubbakcemile5sabah sabah oldum gulmekten :roflol:

Back