• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

whiterose, zeynep ve turkiyem cok tesekkür ederim size canlarim benim.
Annemle aramiz (tüh tüh tüh masallah) bu aralar cok iyi, cok anlayisli, benimle konusuyor ilgileniyor.
Babama söyledi pazar günü, artik cok uzadi dedi. Babam tabi bagirdi cagirdi.. ve sinirli bi sekilde gelsinler, verecegim seni dedi.. zaten baska türlü demezdi.. hafta sonu büyükbabamlarla konusacak annem, 2-3 haftaya kadar gelirler sanirim.

Annemle aramiz (tüh tüh tüh masallah) bu aralar cok iyi, cok anlayisli, benimle konusuyor ilgileniyor.
Babama söyledi pazar günü, artik cok uzadi dedi. Babam tabi bagirdi cagirdi.. ve sinirli bi sekilde gelsinler, verecegim seni dedi.. zaten baska türlü demezdi.. hafta sonu büyükbabamlarla konusacak annem, 2-3 haftaya kadar gelirler sanirim.

nıye nan baban vermek ıstemedı benım babam daha ılk ısteyene alın alın ben bıktım bundan dedı kaydirigubbakcemile3 hemencık verdı ama ben uyanıklık edıp sonra attım yüzüğü :lepi:

nıye nan baban vermek ıstemedı benım babam daha ılk ısteyene alın alın ben bıktım bundan dedı kaydirigubbakcemile3 hemencık verdı ama ben uyanıklık edıp sonra attım yüzüğü :lepi:

babam kücüklügünden beri su lafi söyler hep: BENIM EVLENECEK KIZIM YOKTUR..

aslinda bu bana bir hakaret :roflol::roflol::roflol:

inşallah hayırlısıyla olur canım:1hug:
yine iyi haber kızsa da düzelir sonra inşallah
herşey güzel olur canım gönlüne göre olur inşallah...
sevindim senin adına..

Nasıl anlatsam..nerden başlasam…
Aşkımla bizim sözümüz tıpkı şu eski Münir Özkul – Adile Naşit filmleri gibiydi... tam bir aile komedisi yani. Günler öncesinden süregelen heyecanım telaşım, o akşam tam bir eğlenceye dönüştü…

Şimdi arkdişler, benim babacığım 5 sene önce vefat etti:çok üzgünüm:, annemle de geri dönülemeyecek şekilde dargınız ama Allah’a şükür 3 tane teyzem var ki her biri ayrı ayrı annemi geçmişlerdir bana yaptıkları iyiliklerle…tabi anneannem ve ablam da var onlar olmasaydı o akşam tamamen bi fiyaskoya dönüşebilirdi yani…

Ben yapı itibariyle çok telaşlı bi tip değilimdir. Hatta rahat olduğumu bile söyleyebilirim. ( 10 aylık doğmuşum mesela onun etkisi olabilirkaydirigubbakcemile3 ) söz sabahı sakin sakin gittim kuaföre önce, bu arada teyzemler yemekleri ve salonun düzenini hazırladı, ben hariç evdeki herkes telaşe müdürü olduğundan öğleni bulmadan tüm hazırlıklar bitti, hatta sıkılmaya falan başladık uykumuz geldi…-tatlicadiarzu-

Akşamüstü aşkımla bizi tanıştıran arkadaşım gelip makyajımı yaptı ( ki kendisi ustadır bu konuda ) sonra giyindim süslendim derkeeen sabahtan beri rahat olan didem gittiii yerine koltukta nasıl oturacağını şaşıran heyecanlı – hatta telaşlı – didem geldi. Allah’ım o ne heyecandı öyle…ama tatlı bi heyecan…
:utangac:
Saat akşam 8 suları bizimkiler geldi…aşkımı ellinde çiçeklerle ilk gördüğüm an heyecanım pıt diye geçiverdi. Ve o andan itibaren yazının başında belirttiğim Türk filmi devreye girdiii.

Aşkımın aile büyüğü olarak köydeki dedesi geldi sağolsun…dede ama ne dede..dünyanın en matrak adamı; hem de Trakyalılar zaten her anları eğlence…benim büyük eniştem de bir o kadar matrak olunca tabi ortam yürüdü gitti aşkımla gülmekten renkten renge girdik, tüm misafirler herkes çoook eğlendi. ( bi de dede zaten girer girmez beni anneannemden isteyerek ilk bombayı patlatmıştı zaten…adam koltuğa oturur oturmaz istedi )

Sonracıma efendim hayır dualarıyla yüzüklerimiz takıldı, pasta kesildi…fotoğrafçı olan büyük eniştem güsel güsel resimler çekti…kaynanam gelip damadın kahvesine tuz koyun dedi ama kıyamadım…kahveleri ikram ederken de hiiiç heyecanlanmadım valla.

Uzun lafn kısası arkadaşlar hep derim, hep dilerim, Allah hepimize güzel yazılar yazsın, darısı başınızaaa:nazar::nazar::nazar:

siyiramadinnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

peşımı bı bırak benım yaa kaydirigubbakcemile4 kacıyom bn
türkıyem sanada yabancı bı kelıme demedımkı kız uyanık deıl mısn ı tmm ben uyanık olum ozmn sengözlerimebaksanab

kızlarrrr ban gelldiimmm kaydirigubbakcemile4hepinizi öpüyorummmŞenizŞeniz
bugün çok mutluyum çünkü aşkımla 1 yılımızı doldurduk:asigim::asigim:
on çok seviyorum ben yaaaaa:asigim:Rabbim nazarlardan korusunnn:nazar:
Allahım herkese sağlık mutluluk nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq:

kızlarrrr ban gelldiimmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 hepinizi öpüyorummmŞeniz
bugün çok mutluyum çünkü aşkımla 1 yılımızı doldurduk:asigim:
onu çok seviyorum ben yaaaaa:asigim:Rabbim nazarlardan korusunnn:nazar:
Allahım herkese sağlık mutluluk nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq::1hug:a.s.:nazar:

kızlarrrr ban gelldiimmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 hepinizi öpüyorummmŞeniz
bugün çok mutluyum çünkü aşkımla 1 yılımızı doldurduk:asigim:
onu çok seviyorum ben yaaaaa:asigim:Rabbim nazarlardan korusunnn:nazar:
Allahım herkese sağlık mutluluk nasip etsin inşallahhhh

anladık nıye 2 kez yazıyon :roflol: ayy neguzel darısı basıma demezsem çatlarım ama hayrlısı olsun 3 yıllık olduda noldu amannn :çok üzgünüm: sımdık uzulemem gıdene gıden gtmstr gıttığı anda bıtmıstr

dasılvadıdo ıns nıckını doğru yazdım kafamçokkarıştı
başın saolsuın cnm galıba babana cok düşkundun ve annenle aran bıan once duzelır ıns cunku benım annem babam yanımda yasamıyo senede bıkez gorebılıyom ve kıymetı kaybedınce bılmeyelım anne hıcbseye benzemıyo babamdan daha cok sevyom babm duymaısn :roflol:
ılk önce hayrlı olsun böle guzel şen bı aıleye gelın olmuşun valla sen anlatrken aklıma kndım geldım 3.yılımızda sözlendık 4ay sözlu kaldım nışan bı ay kala ayrıldık ve nışanlığım suan gelınlıkcede ne heveslerle herseyı hazrlamıştım neyse hayrlısı olsun ayrıca bu kadr uzuntuyu yaşarkende annem yanımda yoktu :çok üzgünüm: ama haftya ctesı gelcekler oleyyyy

sağol kız alemsin yaŞeniz
eftalyacım hayırlı uğurlu olsun tatlım:1hug:
ya bir kişi daha vardı nişanlanacak hatırlayamadım
eftalyayla bir kişi daha vardı ama
vazgeçilmezim senin de hayırlı uğurlu olsun tatlım senin abinmi baban mı istemiyordu galiba öyle hatırladım
neyse olacak ya inşallah...:nazar:

dasilvadidoydu o canım, ve verdik kızımızı bide güzel anlatmış yaşadıklarını canım yaa. Allah hayırlı etsin.

merhaba kızlaaaaar
18 ekim itibariylee aşkımla sözlendiiikkaydirigubbakcemile2
herşey çoook güzeldi hala etksindeyim
işten fırsat buldukça önce uzuuuun uzun anlatçam
bi de fotolarımı albüme ekleyecem
beni izlemeye devam edinhihoyyythihoyyyt

canım yaa benim topic kapanınca ilk sen ve eftalyaa geldiniz aklıma. sultana da dedim hatta 2 kişi vardı bu hafta sonu sözlenecek olan diye. o da hemen başka topic açmış saolsun. resimlerini bekliyoruz bak canım hihoyyyt hayırlı olsun

Back