• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

VAzgecilmezim canim benim cok mutlu oldum, bak dedim sana

hep böyle mutlu ol canimcim

canım çok teşekkür ederim .çok güsel bi duygu sevncimi benimle içten paylaşan insanların olduğunu bilmek hihoyyyt inanki hiç içimde umut yoktu .amaAllah razı olsun dayıcığımdan tam 4 saatlik konuşmanın ardından abimi ikna etti kaydirigubbakcemile4 haftaya geliceklerrr :delphin:

Kızlar hayırlı geceler ben geldim.Baydır uzak kaldım bide sitede açılmayınca zaman uzadı :çok üzgünüm: size havadislerim var :asigim:
Sonunda babamı ikna ettik cuma akşamı nişanım var. :sm_cool: herşey hazır kıyafetler bohçalar alındı pastamı bile sipariş ettim sözlümle liseden beri çıktığımızdan dolayı pastanın üstüne ilk çıkmaya başladığımızdaki bi resmi koydurdum üstümüzde formalar :1rolleyes: altınada 2001/... SONSUZA KADAR yazdırdım ama aşkıma süpriz olacak yerimseniben çok heyecanlıyımmm çooookkkkkk:nazar:

bi benim babam kaldı yahuu. off poff afra tafraa!! bu arada çok güzel düşünmüşsün pasta olayını, fikrini çalabilirim haberin olsun.yerimseniben bide bohçanı anlatırmısın canım içine neler konuyor. hayırlı olsun şimdiden.

merhaba kıslarr. . . Allah iizin verirse haftaya pazar sevdiceğimle ilk adımı atıcaz ve sözlenicezz.sonunda abim razı oldu :))) yupiii, , ,oleyyyyyyyyyyyyyyyy

ee dedik sana o kadar askerden izin alıp gelmiş bide razı olmayaydı bari. hayırlı olsun canım çok sevindim.

kahvekoliğimm eccük sen benü başkasyla karıştırdın sanırsamm :))) benimki askerliğini yaptı canım .2 ay oldu gelelii :olsun yinede saol bitanem .Rabbim herkesi sevdiğine kavuşturur inşallah

bacim hosbulduk... is görüsmen nasil gecti `?

iyi gecti hayatim, daha hersey tam kesin belli degil zaten, daha var baya prosedürler..
2 tane hastane sectim simdilik. biri uzakta ama istedigim bölüm psychatrie..
biride yakin da sehir ici hastanesi, ama oda hic ilgimi cekmeyen bisey, mide bagirsak filan. yani gastroenterelogie..
of hangisine karar versem bilmiyorum. öbürü cok uzak. 1 saat yol git 1 saat yol gel,
öbürü yakin ama ilgimi cekmiyoki, ooof allahim yardim et:çok üzgünüm:

Allahımmmm bu da bana kart diyo yaaa. :çok üzgünüm:sultandan öğrenmiş olmalı, yedim seni sultan yedimm:oklava:

[COLOR="DarkOrchid": ben kimseye sülemedimki :utangac: masumum beeen :1rolleyes:[/COLOR][/B]

[quote="G.A.F., post: 4101682"]Kızlar hayırlı geceler ben geldim.Baydır uzak kaldım bide sitede açılmayınca zaman uzadı :çok üzgünüm: size havadislerim var :asigim:
Sonunda babamı ikna ettik cuma akşamı nişanım var. herşey hazır kıyafetler bohçalar alındı pastamı bile sipariş ettim sözlümle liseden beri çıktığımızdan dolayı pastanın üstüne ilk çıkmaya başladığımızdaki bi resmi koydurdum üstümüzde formalar altınada 2001/... SONSUZA KADAR yazdırdım ama aşkıma süpriz olacak çok heyecanlıyımmm çooookkkkkk[/QUOTE]

vayyyyy hayirli olsun kizzzzz, cok sevindim, oh oh pasta süper süpriz olcak, merak ediyom bak resimleride koy haaaa :1hug:

merhaba kıslarr. . . Allah iizin verirse haftaya pazar sevdiceğimle ilk adımı atıcaz ve sözlenicezz.sonunda abim razı oldu :))) yupiii, , ,oleyyyyyyyyyyyyyyyy

oh bitane dahaaaaa, hayirli olsun canimmmm, bak sende resimleri koymayi unutma, ay süper ya 1 söz bi nisan hadi bakammm Şeniz

canim iyi düsün tasin.. bana sorarsan, bence uzagi sec.. sonucta sen onu istiyorsun, yarin bir gün icinde kalir keske onu yapsaydim dersin..Ama tabi iyi düsün canim.. Bide bakalim degerlendirmeleri nasil olacak, umarim hersey istedigin gibi olur bitanem Şeniz

Bu arada beni de sayabilirsiniz, babam gelsinler dedi sositososito

kahvekoliğimm eccük sen benü başkasyla karıştırdın sanırsamm :))) benimki askerliğini yaptı canım .2 ay oldu gelelii :olsun yinede saol bitanem .Rabbim herkesi sevdiğine kavuşturur inşallah

hayııııırr seninkine demiyorumm. abin askerdi de izin almamışmıydı bu konu için. başkasıyla karıştırmış olabilirim öyle değilse özür dilerim ya canım :çok üzgünüm:

mutluluk reçetemm nickinn gibi hayatın boyunca umarım hepp mutluluk saçarsın çevrene :)))

sultancığım teşekkür ederim bitanem .öptüm kocaman seniii a.s.

hayııııırr seninkine demiyorumm. abin askerdi de izin almamışmıydı bu konu için. başkasıyla karıştırmış olabilirim öyle değilse özür dilerim ya canım :çok üzgünüm:

öenmli deil hayatım:1hug: karıştırdın galibakaydirigubbakcemile2

canim iyi düsün tasin.. bana sorarsan, bence uzagi sec.. sonucta sen onu istiyorsun, yarin bir gün icinde kalir keske onu yapsaydim dersin..Ama tabi iyi düsün canim.. Bide bakalim degerlendirmeleri nasil olacak, umarim hersey istedigin gibi olur bitanem Şeniz

Bu arada beni de sayabilirsiniz, babam gelsinler dedi sositososito

ooooooooooo evet seni nasil unuturum hayatimmmmmm ,senide sayiyorummm. ettik 3 oh oh :dance: :teytey:

bu arada bende orayi secicem galiba, ama yarin önce babamla bi konusiyim, düsünücem tasinicam iyice bacim tsk fisfisfis Şeniz

ooooooooooo evet seni nasil unuturum hayatimmmmmm ,senide sayiyorummm. ettik 3 oh oh :dance: :teytey:

bu arada bende orayi secicem galiba, ama yarin önce babamla bi konusiyim, düsünücem tasinicam iyice bacim tsk fisfisfis Şeniz
canim bencede iyi düsün, cünkü buranin kisini biliyorsun, 1 saat yol dedigin 2 saate uzayabilir bide karda kista.. en iyisi dedigin gibi babanla bi konus kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

kızlaaarr gorucuye cıkmıs nısanlı taptaze bı gelın geldııı.hihoyyytayy o ne telas heyecan stresdı ole yaa.neyse kıslar kısaca anlatıım.p.tesı aksamı ıstemeye geldıler baya bı kalabalk gedlır bızımkılerde dahıl 25kısıydık.sonra gecenın en can alıcı noktası kahve anı.askımın kahvesını ben yaptım tabı en tuzlusundan.abımde gecmısmı askımn karsısına ıcerken cekıck onunda haberı yok.ılk yudumu aldıktan sonra surat ıfadesını gormelıydınız.bastan asagı kıpkırmızı kesıldı ama hepsını ıctı.ben dayanamadm zati hemn su getrdm.sonra ısteme faslı oldu cok kalabılk oldugndn ben duyamadm pek.sonra tektasım takıldı eller opuldu.arkadan caydı borektı ıkram faslı.sonra gıttıler.ertesı gun bızde askımla bıde kuzenlerle alısverıse gıtmıstık ben elbısemı oncedn begenmstm neysekı hemen gıdıp aldık(resımlerı koycam bı ara)aksam hemen oldu zaten.yuzuklerımız takıldı aglamamak ıcın zor tuttum tabı kendımı.cok duygulandım.pastamızı kestık sonra bız askmla bızım odaya gectık gencler felan hepberaber oturduk laklak yaptık.salonumuz kucuk olmasına ragmen bırazda dokturduk.askımla bı zeybek oynamısızkı sormayın hernekadr ben bılmesemde eslık etmeye calıstm.ona orda tekrar asık oldum.abımde gece boyu bızı kameraya cektı.sonrada askımla aılesı memleketlerıne gerı donduler.ıste bole kızlar.aksılıkler olmasına ragmen mutluydum ama benı tek uzen annemın cok uzgun olmasıydı oda tek uzaga gıdıcem dıye.darısı tum bekarlarn basına canlarım.a.s.

kahvekolıkcım benımle karıstırmısın vazgecılmezimi.askerden ızıne gelen bneım abımdı tatlımyerimseniben

gunaydın çıtır gelınler bırısı harıc :roflol:
GAF cok ı duşunmüşün bacım yaa super olur resım benım ole bı askım yok ama sıra bana gelene kadr ohooooo cok fikir uretırımm ben kaydirigubbakcemile3

hadı gene ıyısın nan evde kalmaktan kurtuldun demı ahh ahh bu kızların derdıde o :roflol:
nan ben 21 yaşındayım evde kaldım mı nee :çok üzgünüm:

bencede uzak olsun ama ııcnde kalmasın hadı hayrlısı olsun senın ıcın ve herkes için :Saruboceq: ayy 3 açma aldım bı yıyem onu cokacimcoook

eftalyaa hadı kız hayrlısı valla cokkk ıı
turkıyem super olmuştur bohça ama galıba benı unuttun bohçamı yolla emı

Back