• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

herkese meraba kızlar ne zamandır gelemedim
özledim valla nasılsınız
son durumlar varmı bilmediğim şekerler...

Evet takvimimiz nerdeyse aynı kaydirigubbakcemile5 yok canım zaten bu aralar ikimizde strez kavgalıyız gene :1closedeyes:

duzelır hıc bıseyy olmass takma fasla ayy sana komık bısey anlatam komık ama benı sınır eden
ceyıslerımı kolıledım neyse annemn odasına koydum yemek takımı celık tencere2 catal kasık murtafk esyası derken neyse goruntuyude cırkınlestrmeden koydum dun yengem bı yere yığmıs onları kırılcakları alta ağırları uste koymus cok sınır oldum :kızgın: sbh kalktım 7de onlrı eskı halıne koydum bıda bana aıt olan bıseyın yerını değiştrme dedım kötükedihüso
nan bıgun gıdıyom tabak bulamıyom haa yemeğe hergun yerı değişen şeyler oluyo kaydirigubbakcemile

herkese meraba kızlar ne zamandır gelemedim
özledim valla nasılsınız
son durumlar varmı bilmediğim şekerler...

du kız san rapor verım
GAF nışanı ıcın cocukluk askına suprıs yapcekmış pastanın ustune resımlerını koycakmıs unıformalı
sultan ıkı iş arasndakı sıkışmıs ıkı hastane secmıs herhal bırı uzak ama sevıyo bırı yakın ama sevmıyo babasına danıscak
eftalyaa nışanlandı
turkıyem bohçasını saydı durdu
ben ölece gezınıyom unutuklarımı da bı zahmet oku be yaa :roflol:

ha bıde vazgecılmezım haftaya pzar sözlencek sankı arada bırını yanlış dedım ama çaktrman haa

:1rolleyes: garezi varmış gibi kıralacaklar kırılsın diye uğraşmış herhalde kaydirigubbakcemile3 korkma yanlız değilsin benim annemde eşyaların yerlerini değiştirmeyi çok sever hem de bazen öyle bir değiştirirki kendisi bile bulamaz :roflol:

kıskanıyo benı ayol daaha nolsun işte :dilcikar: ılk once odana koy dedı nan şey kadr odaya hangısı sığsın sonra ben ona kızdım annemın odasına baktım benımkılerı dağınıık durmasın bahanesıylen cıkardı kendı esyalarını koyuyo annemın odasına hemen olaya muduhale ettım kendı ceysımı koydum ohhh uyanıkım anam napım dun bıde utanmadan dıo değiştrdım dıe sımdık gorunce :1shok: olcak kımbılır ne duşuncek ahh bu gorumce ahh ama o ev benım nan cık aradan derım :roflol:

:roflol:
:roflol::roflol:canın saolsun bitanesi
bak yolluyorum
a.s.a.s.====bunlar sana uğurböceğim
bide sana nazarlık====:nazar::nazar:

benı bunlarla kandrcanımı sandın adresımı verıyom kargo yap yapmazsan senı kk ya ırezıl edrım bılmış ol :roflol:

Kızlar hayırlı geceler ben geldim.Baydır uzak kaldım bide sitede açılmayınca zaman uzadı :çok üzgünüm: size havadislerim var :asigim:
Sonunda babamı ikna ettik cuma akşamı nişanım var. :sm_cool: herşey hazır kıyafetler bohçalar alındı pastamı bile sipariş ettim sözlümle liseden beri çıktığımızdan dolayı pastanın üstüne ilk çıkmaya başladığımızdaki bi resmi koydurdum üstümüzde formalar :1rolleyes: altınada 2001/... SONSUZA KADAR yazdırdım ama aşkıma süpriz olacak yerimseniben çok heyecanlıyımmm çooookkkkkk:nazar:

merhaba kıslarr. . . Allah iizin verirse haftaya pazar sevdiceğimle ilk adımı atıcaz ve sözlenicezz.sonunda abim razı oldu :))) yupiii, , ,oleyyyyyyyyyyyyyyyy

du kız san rapor verım
GAF nışanı ıcın cocukluk askına suprıs yapcekmış pastanın ustune resımlerını koycakmıs unıformalı
sultan ıkı iş arasndakı sıkışmıs ıkı hastane secmıs herhal bırı uzak ama sevıyo bırı yakın ama sevmıyo babasına danıscak
eftalyaa nışanlandı
turkıyem bohçasını saydı durdu
ben ölece gezınıyom unutuklarımı da bı zahmet oku be yaa :roflol:

sağol kız alemsin yaŞeniz
eftalyacım hayırlı uğurlu olsun tatlım:1hug:
ya bir kişi daha vardı nişanlanacak hatırlayamadım
eftalyayla bir kişi daha vardı ama
vazgeçilmezim senin de hayırlı uğurlu olsun tatlım senin abinmi baban mı istemiyordu galiba öyle hatırladım
neyse olacak ya inşallah...:nazar:

gaf senin de hayırlı uğurlu olsun canım
çok sevindim ya bu haberlere...

gaf senin de hayırlı uğurlu olsun canım
çok sevindim ya bu haberlere...

yaww sen nasıl bı ınsansın anacım ya okadr uğrastım yazdım sana madem okuycaktın nıye sordun hee :dilcikar: :oklava: bıda yok sana havadıs mavadıs

yerimseniben kıskanıyodur tabi.Sizinlemi yaşıyo sizin evinize karışıyo...

anam babam niğdede yaşıyo ben abımle yasıyodum sonra evlendı ne halt yıyceksse :1closedeyes: mecbur beraber olduk
sözlendım ayrıldım ben ayrıca ozmndan başladı gozu benı yollamakta ama gıden kım gtmedım sözlumden ayrıldım ozmn bıle sureklı ayy ceysını odana al dedı durdu aldım hepsını sınırlendım napım sonra annem geldı zıyarete bu ne bee dedı gıç kadr oda olmuş bura neyse bende sınırlndım odamdakı pcyıde kendı yatak odasına aldı bunlar bende butun esylarımı annemın odaısna koydum onunkılerı attım dısarı :jeyyar: cok fenayım demı neyse akşam saf dedı gıttım baktımkı kolı ezıldı ezılcekk hemen sbh 7de kalktım eskı halıne getrdım hep goruntu guzel hemde ole ust uste olmaısndan ıyıdr demı benım esyama odama dokunmasında ne halt yerse yesın çunku ben cok nefret ederım annem babam bıle dokunmazlar huyumu bılıyolar ya ama oda öğrenmış oldu

merhaba kızlaaaaar
18 ekim itibariylee aşkımla sözlendiiikkaydirigubbakcemile2
herşey çoook güzeldi hala etksindeyim
işten fırsat buldukça önce uzuuuun uzun anlatçam
bi de fotolarımı albüme ekleyecem
beni izlemeye devam edinhihoyyythihoyyyt

merhaba kızlaaaaar

olur senı ızlerızde ara ara kanal yayında kalkıyo yanı kapsama alanı dışı oluyoo hee bıde sen takvıme koyarsan ben gorememkı arkdas lıstemde yoksun ee eklersın artık benı kaydirigubbakcemile4

canim iyi düsün tasin.. bana sorarsan, bence uzagi sec.. sonucta sen onu istiyorsun, yarin bir gün icinde kalir keske onu yapsaydim dersin..Ama tabi iyi düsün canim.. Bide bakalim degerlendirmeleri nasil olacak, umarim hersey istedigin gibi olur bitanem Şeniz

Bu arada beni de sayabilirsiniz, babam gelsinler dedi sositososito
canım hayırlısı olsun.sonunda erdin muradınaŞenizhihoyyyt

merhaba kızlaaaaar

hıh buldum bir da sen vardın eftelyayla birlikte
hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim sizin adınıza:1hug:

mutluluk reçetem kahvekolik sultancım nerdesiniz şekerler...
mutluluk reçetem baban evet mi dedi ayy çok sevindim inan ya
iyi hadii nşallah hayırlısıyla canım...

Back