2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

herkese meraba kızlar ne zamandır gelemedim
özledim valla nasılsınız
son durumlar varmı bilmediğim şekerler...

Evet takvimimiz nerdeyse aynı kaydirigubbakcemile5 yok canım zaten bu aralar ikimizde strez kavgalıyız gene :1closedeyes:

duzelır hıc bıseyy olmass takma fasla ayy sana komık bısey anlatam komık ama benı sınır eden
ceyıslerımı kolıledım neyse annemn odasına koydum yemek takımı celık tencere2 catal kasık murtafk esyası derken neyse goruntuyude cırkınlestrmeden koydum dun yengem bı yere yığmıs onları kırılcakları alta ağırları uste koymus cok sınır oldum sbh kalktım 7de onlrı eskı halıne koydum bıda bana aıt olan bıseyın yerını değiştrme dedım kötükedihüso
nan bıgun gıdıyom tabak bulamıyom haa yemeğe hergun yerı değişen şeyler oluyo kaydirigubbakcemile

herkese meraba kızlar ne zamandır gelemedim
özledim valla nasılsınız
son durumlar varmı bilmediğim şekerler...

du kız san rapor verım
GAF nışanı ıcın cocukluk askına suprıs yapcekmış pastanın ustune resımlerını koycakmıs unıformalı
sultan ıkı iş arasndakı sıkışmıs ıkı hastane secmıs herhal bırı uzak ama sevıyo bırı yakın ama sevmıyo babasına danıscak
eftalyaa nışanlandı
turkıyem bohçasını saydı durdu
ben ölece gezınıyom unutuklarımı da bı zahmet oku be yaa :roflol:

ha bıde vazgecılmezım haftaya pzar sözlencek sankı arada bırını yanlış dedım ama çaktrman haa

kıskanıyo benı ayol daaha nolsun işte :dilcikar: ılk once odana koy dedı nan şey kadr odaya hangısı sığsın sonra ben ona kızdım annemın odasına baktım benımkılerı dağınıık durmasın bahanesıylen cıkardı kendı esyalarını koyuyo annemın odasına hemen olaya muduhale ettım kendı ceysımı koydum ohhh uyanıkım anam napım dun bıde utanmadan dıo değiştrdım dıe sımdık gorunce :1shok: olcak kımbılır ne duşuncek ahh bu gorumce ahh ama o ev benım nan cık aradan derım :roflol:

:roflol:
:roflol::roflol:canın saolsun bitanesi
bak yolluyorum
a.s.a.s.====bunlar sana uğurböceğim
bide sana nazarlık====

benı bunlarla kandrcanımı sandın adresımı verıyom kargo yap yapmazsan senı kk ya ırezıl edrım bılmış ol :roflol:

merhaba kıslarr. . . Allah iizin verirse haftaya pazar sevdiceğimle ilk adımı atıcaz ve sözlenicezz.sonunda abim razı oldu :))) yupiii, , ,oleyyyyyyyyyyyyyyyy

sağol kız alemsin yaŞeniz
eftalyacım hayırlı uğurlu olsun tatlım:1hug:
ya bir kişi daha vardı nişanlanacak hatırlayamadım
eftalyayla bir kişi daha vardı ama
vazgeçilmezim senin de hayırlı uğurlu olsun tatlım senin abinmi baban mı istemiyordu galiba öyle hatırladım
neyse olacak ya inşallah...

gaf senin de hayırlı uğurlu olsun canım
çok sevindim ya bu haberlere...

gaf senin de hayırlı uğurlu olsun canım
çok sevindim ya bu haberlere...

yaww sen nasıl bı ınsansın anacım ya okadr uğrastım yazdım sana madem okuycaktın nıye sordun hee :dilcikar: klava: bıda yok sana havadıs mavadıs

merhaba kızlaaaaar
18 ekim itibariylee aşkımla sözlendiiikkaydirigubbakcemile2
herşey çoook güzeldi hala etksindeyim
işten fırsat buldukça önce uzuuuun uzun anlatçam
bi de fotolarımı albüme ekleyecem
beni izlemeye devam edinhihoyyythihoyyyt

olur senı ızlerızde ara ara kanal yayında kalkıyo yanı kapsama alanı dışı oluyoo hee bıde sen takvıme koyarsan ben gorememkı arkdas lıstemde yoksun ee eklersın artık benı

canım hayırlısı olsun.sonunda erdin muradınaŞenizhihoyyyt

hıh buldum bir da sen vardın eftelyayla birlikte
hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim sizin adınıza:1hug:

mutluluk reçetem kahvekolik sultancım nerdesiniz şekerler...
mutluluk reçetem baban evet mi dedi ayy çok sevindim inan ya
iyi hadii nşallah hayırlısıyla canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…