VAzgecilmezim canim benim cok mutlu oldum, bak dedim sana
hep böyle mutlu ol canimcim
Kızlar hayırlı geceler ben geldim.Baydır uzak kaldım bide sitede açılmayınca zaman uzadı :çok üzgünüm: size havadislerim var :asigim:
Sonunda babamı ikna ettik cuma akşamı nişanım var. :sm_cool: herşey hazır kıyafetler bohçalar alındı pastamı bile sipariş ettim sözlümle liseden beri çıktığımızdan dolayı pastanın üstüne ilk çıkmaya başladığımızdaki bi resmi koydurdum üstümüzde formalar :1rolleyes: altınada 2001/... SONSUZA KADAR yazdırdım ama aşkıma süpriz olacak yerimseniben çok heyecanlıyımmm çooookkkkkk
merhaba kıslarr. . . Allah iizin verirse haftaya pazar sevdiceğimle ilk adımı atıcaz ve sözlenicezz.sonunda abim razı oldu :))) yupiii, , ,oleyyyyyyyyyyyyyyyy
bacim hosbulduk... is görüsmen nasil gecti `?
Allahımmmm bu da bana kart diyo yaaa. :çok üzgünüm:sultandan öğrenmiş olmalı, yedim seni sultan yedimmklava:
merhaba kıslarr. . . Allah iizin verirse haftaya pazar sevdiceğimle ilk adımı atıcaz ve sözlenicezz.sonunda abim razı oldu :))) yupiii, , ,oleyyyyyyyyyyyyyyyy
kahvekoliğimm eccük sen benü başkasyla karıştırdın sanırsamm :))) benimki askerliğini yaptı canım .2 ay oldu geleliilsun yinede saol bitanem .Rabbim herkesi sevdiğine kavuşturur inşallah
hayııııırr seninkine demiyorumm. abin askerdi de izin almamışmıydı bu konu için. başkasıyla karıştırmış olabilirim öyle değilse özür dilerim ya canım :çok üzgünüm:
canim iyi düsün tasin.. bana sorarsan, bence uzagi sec.. sonucta sen onu istiyorsun, yarin bir gün icinde kalir keske onu yapsaydim dersin..Ama tabi iyi düsün canim.. Bide bakalim degerlendirmeleri nasil olacak, umarim hersey istedigin gibi olur bitanem Şeniz
Bu arada beni de sayabilirsiniz, babam gelsinler dedi sositososito
canim bencede iyi düsün, cünkü buranin kisini biliyorsun, 1 saat yol dedigin 2 saate uzayabilir bide karda kista.. en iyisi dedigin gibi babanla bi konus
ooooooooooo evet seni nasil unuturum hayatimmmmmm ,senide sayiyorummm. ettik 3 oh oh :dance: :teytey:
bu arada bende orayi secicem galiba, ama yarin önce babamla bi konusiyim, düsünücem tasinicam iyice bacim tsk fisfisfis Şeniz
hayııııırr seninkine demiyorumm. abin askerdi de izin almamışmıydı bu konu için. başkasıyla karıştırmış olabilirim öyle değilse özür dilerim ya canım :çok üzgünüm:
Allahımmmm bu da bana kart diyo yaaa. :çok üzgünüm:sultandan öğrenmiş olmalı, yedim seni sultan yedimmklava:
ooooooooooo evet seni nasil unuturum hayatimmmmmm ,senide sayiyorummm. ettik 3 oh oh :dance: :teytey:
bu arada bende orayi secicem galiba, ama yarin önce babamla bi konusiyim, düsünücem tasinicam iyice bacim tsk fisfisfis Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?