kızlarrrr ben geldimmmmmm
günlerdir buraya pek uğrayamıorum ama gerçekten geçerli sebeplerim vardıyerimseniben
sevglimle çok zor günler atlattık ve perşembe günü itibariyle rabbiminde izniyle yepyeni bi hayata başladık
bugüne kadar sıkıntılarımı pek paylaşmadım sizinle bu topiğin eğlenceli havasını bozmamak için.çünkü bende buraya moral bulmak için geliodumkaydirigubbakcemile5
inşallah Yüce Rabbim bundan sonrası için bizim için güzel bir kader yazmıştırda çektiğimiz sıkıntıların karşılığını görürüz aşkımla beraberrr.onu çok seviyorum ben:asigim::asigim:
hepinizi çok seviyoruma.s.inşallah hayatınızdaki herşey kalbinizden geçenler kadar güzel olurrrr:Saruboceq:
Tırnaklarıyla kazıyarak canım ben bu nişan olayını çok direttim ailesinin durumu şimdilik pek yok borçları var ikimiz yaptık herşeyi o yüzden bu bizi birbirimize daha çok bağladı ve ikimiz yaptığımız için çokta mutluluk verdi nişandaki mutluluğumuzu herkes söyler gözleriniz parlıyodu diye :asigim:
Tırnaklarıyla kazıyarak canım ben bu nişan olayını çok direttim ailesinin durumu şimdilik pek yok borçları var ikimiz yaptık herşeyi o yüzden bu bizi birbirimize daha çok bağladı ve ikimiz yaptığımız için çokta mutluluk verdi nişandaki mutluluğumuzu herkes söyler gözleriniz parlıyodu diye :asigim:
yok nan ben daha cok gücüğüm 21 yyasında çıtırım olmas evlılık
manıtam var 7 hafta 3gundr ondan harıc ıkı gorucumde sırada beklıyo ama evlenmeyı dusnmuyom kaleden dondrdum bıkere topu bıraktımhayatı cok sevdmde noldu salla gtsı sağlık huzr olsun yetr erkek nekı be yaa
sagol canim benim takip ediyorum zaten sizin topigiayy hepsını okudum nan ayy delı mıyım neyım :1shok: neyse
mutlulukreçetem ıns senıde everek en son ben kalcam gıbı :çok üzgünüm: ceyıs mı allah tam benımm ılgı alanım al al al btmes hıc bıtmes
vaay yeni bi arkads daha katilmis aramiza,
demek bizim gayfegoligin arkadasisin:jeyyar:
hosgelmissin canikim aramizaaaaa
hoşbulduk caniklerim...sırnaşık şey
kahvekolikcimle mutlulukrecetem düngece mafiş oldular yahuu 2 gibi yattık üçümüzde..
biraz zor kalkarlar ben alışıgım oyüzden kalkabildim ama hala gülmekten ölücem nerdeyse inşallah onlar gelince sizlerlede tanısıcam kızlar ...
hepinizin Allah gönlüne göre versin..:dance:
Amin..:Saruboceq:
inşallah nasip olur bakalım..konu kapanırsa ..
19 yasıyorum şuan ben size göre küçüğüm ama dün mutlulukreçetemle kahvekolikcime baktımda maşallah 18liklere taş cıkartırlar sizlerde öylesinizdir eminim tanışınca anlicam bakalım
benden yaslisin 87 10 ekim terazi burcuyum sekerimmm hihoyyythepınız yaslısınız bende 87 10 nisan koc burcuyum ohh
Aynen canım salla gitsin değmez hiç bişey için zaten bu devirde seven kıymetli değilki :teselli:
günlerdir buraya pek uğrayamıorum ama gerçekten geçerli sebeplerim vardıyerimseniben
sevglimle çok zor günler atlattık ve perşembe günü itibariyle rabbiminde izniyle yepyeni bi hayata başladık
bugüne kadar sıkıntılarımı pek paylaşmadım sizinle bu topiğin eğlenceli havasını bozmamak için.çünkü bende buraya moral bulmak için geliodumkaydirigubbakcemile5
inşallah Yüce Rabbim bundan sonrası için bizim için güzel bir kader yazmıştırda çektiğimiz sıkıntıların karşılığını görürüz aşkımla beraberrr.onu çok seviyorum ben:asigim:
hepinizi çok seviyoruma.s.inşallah hayatınızdaki herşey kalbinizden geçenler kadar güzel olurrrr:Saruboceq:a.s.
canımmm yahhh :):):) biliyomusun aksiliklerlee yarımkalmışlıklarla yapılan evlilik daha güzel oluyomuşş ki benimkide öyle olduu bişeyi kolayca elde etmektemi daha değer katar o şeye yoksaaa zorlaa tırnaklarınla kazıyarakmıı :):):) ...
bben:asigim::asigim:
hepinizi çok seviyoruma.s.inşallah hayatınızdaki herşey kalbinizden geçenler kadar güzel olurrrr:Saruboceq:a.s.
Ah canım benim olupta yapmamaları daha sinir eder insanı siz yeni yuva kurmuşken birbirinize alışırken bide borç tuz biber olur.Bizde o yüzden düğünü erteledikki evliyken birbirimizi borçlar yüzünden yıpratmayalım en güze senelerimiz heba olmasın diye. Ama ailesinin olsa eminim en iyisi yaparlar.Benim düşüncem bide kendimiz alırsak ne istersem alırım pahalıda olsa sesim çıkmaz ama onlar alırsa boyun eğmem gerekir yine beğendiğim olur ama kısıtlı bi bütçeyle olur.. Dediğin gibi canım herkes kandine yapar görümcende görür yaptığını kendinde görmese mutlaka cocuklarından Rabbim çok büyük a.s.
uyuyordum canim malum dün gece iki deli pesimi birakmadi kaydirigubbakcemile2hosgeldın mutluluk recetem:)
nerelerdeydın canım gozlerımız senı aradıkaydirigubbakcemile2
uyuyordum canim malum dün gece iki deli pesimi birakmadi kaydirigubbakcemile2
onlar kendilerini biliyor isim vermiyorum :jeyyar::jeyyar:
Nasilsin eftalyam?
uyuyordum canim malum dün gece iki deli pesimi birakmadi kaydirigubbakcemile2
onlar kendilerini biliyor isim vermiyorum :jeyyar::jeyyar:
Nasilsin eftalyam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?