• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

Yani insan özenir biraz dimi altın haram dedi gümüş aldık onuda kayıp etmiş yenisini alıcam içinede japon yapıştırıcısı sürücem :jeyyar:

aklı nerdeymıs nan nasıl kybetmıs boynuna assın ozmn :roflol: aman ara açmayım barı nan ekrkler ıste ne beklersınkı baska ama enısteye de ayağını denk alsın ne demek takmam neyım :mymeka: japon ıyı fıkır kesın yapkaydirigubbakcemile3

mutluluk h gelsın anacım

Kız boyuna asmada iyi fikir he :jeyyar: Kavga etmem onunla bunun içinde alttan laf sokuyorum sadece sırnaşık şey

ben mesela ılk alyansımı hıcdeğiştrmezdım olmasa bıle evlenınce sısmalasam bıle boynuma asardım kolye gıbı yensını takrdım ama ılkı hep kıymetlı olurdu :asigim:

Yani insan özenir biraz dimi altın haram dedi gümüş aldık onuda kayıp etmiş yenisini alıcam içinede japon yapıştırıcısı sürücem :jeyyar:

gafcım cok hossun yaa:roflol:japon yapıstırıcı cok ıyı fıkır.ayol bız kadınlar cok fenayız hee:jeyyar:

Benimde evde bi sürü yüzük oldu ilk kendi aramızda sözlenmiştik gümüş alyans o duruyo sonra tek taş almıştı bana oda duruyo sözlendiğimizdeki alyans duruyo bide nişan yüzüğüm oldu :teytey: diyo bana bütün parmaklarına yetecek kadar yüzüğün var sırnaşık şey

ay canım sorma benımkıde yuzuk delısı.kendı aramızda yuzuk takmıstık 3kere degıstırdık.nısan alyansımız daha yenı ama sımdıden ılerde su yuzkten alırız degıstırırz demeye basladı.anlasılan yuzuk koleksıynmz olack bızımnaniknanik

Benimde evde bi sürü yüzük oldu ilk kendi aramızda sözlenmiştik gümüş alyans o duruyo sonra tek taş almıştı bana oda duruyo sözlendiğimizdeki alyans duruyo bide nişan yüzüğüm oldu :teytey: diyo bana bütün parmaklarına yetecek kadar yüzüğün var sırnaşık şey

bak gene yuzklerı fırlattıma pısman oldum :roflol: benımde tektaşımla söz yuzüğm vardı normalde pek sevmem yuzk takmayı alışana kadr 4 ay gectı tam alıstım attım sımdık bı boşluk vr:çok üzgünüm: ama doldurulması yakın syılır :jeyyar:

öyLe umuyorum :1rolleyes:
gerci daha alpere mektup yazmam lazim -tatlicadiarzu-
iyi düsünmeliyim ,bana yardimci ol :roflol:

yardimci olmam mi nasil pis pis gülüyordu benimkine yazdigin mektubu okurken..

intikam vakti geldi yasasin kötülük :roflol:

öyle bi mektup yazacaz ki dillere destan olacak enistemiz degil mi :roflol:

alpere mektup :roflol: yaa hiç güleceğim yoktu kızlar valla alemsiniz :roflol:

mrb kızlar yine ne kaynatıyosunuzz valla maşaallah bıkmıyonuzda birbirinizden gözümmm...!!:):):)

aaa bıkılır mı ayoll:1hug:

OOOHH ne güzel valla ben çalışıcam mecburen çünkü evimiz yok malesef onu alana kadar çalışmam lazım

istanbulda tek maaşla geçinebilene aşk olsun zaten. hem çalışmak iyidir bi işe yaramak, kendi paranı kazanmak, kendine güvenebilmek. çalışmak taraftarıyım. böcük iyi bişey sanıyor çalışmamayı. bütün gün evde patlar insan kadın programları mı izleyeceksin kuzum?

Evet hiç bir zaman bir kadın kadar fazla düşünemezler tamamen katılıyorum.Biz nişanlandık ama benimkine alyans taktıramıyorum sıkıntılı saat bile takmaz işi gereği iş yerinde takamıyo ben istiyorumki işten hariç zamanlarda taksın ne biliyim bugün buna takmış durumdayım :çok üzgünüm:

canım benim ya bende bozulurdum. benimkide şantiyede takamam diyor sinirleniyorum:oklava:

kahvekolık bacım neden benden alıntı yapmadın hıc :mymeka: bende calısmayı sevıyorum ama dıkkat edersen cocuk olunca anne sevgısını kendım yasatmak ısterım dedım yanı kreşlere falan vermek ıstemem dedım nacızane fıkrım bacım ayrıca evımız varsa ben bu dunya ıcın daha fazla calısmak ıstemem bırazda obur dunyayı dusunum nan bugun yarın güm dıe gıdersekk ayy hayrlı ölumler olsun sıznde ıcınızı karartım ha :roflol:

kahvekolık bacım neden benden alıntı yapmadın hıc :mymeka: bende calısmayı sevıyorum ama dıkkat edersen cocuk olunca anne sevgısını kendım yasatmak ısterım dedım yanı kreşlere falan vermek ıstemem dedım nacızane fıkrım bacım ayrıca evımız varsa ben bu dunya ıcın daha fazla calısmak ıstemem bırazda obur dunyayı dusunum nan bugun yarın güm dıe gıdersekk ayy hayrlı ölumler olsun sıznde ıcınızı karartım ha :roflol:

al hadi senden de alıntı yaptımsırnaşık şey
sonuna kadar haklısın da ben erkek milletine güvenmiyorum. yada şöyle söyleyeyim erkeğe el açmak istemiyorum. yani markete bile giderken bana para ver diyeceksin. bi yerde bişey beğeneceksin kocan para verirse alabileceksin bu benim tarzım değil anlatabildi mi? boşuna mı okuduk onca sene? diyelim ki evet evim oldu para da koydum bi yere, hazıra dağ dayanır mı? bilmiyorum yaa, tabi eşine bağlı eli açık mı, seni kısacak mı?

offfffffff offffffffffffff bıktım hayattan herkesten herseyden ...........
Allahım sen hayırlısını ver yar ve yardımcım ol dayanma gücü ver
sabrediyom sabır sabır...

al hadi senden de alıntı yaptımsırnaşık şey
sonuna kadar haklısın da ben erkek milletine güvenmiyorum. yada şöyle söyleyeyim erkeğe el açmak istemiyorum. yani markete bile giderken bana para ver diyeceksin. bi yerde bişey beğeneceksin kocan para verirse alabileceksin bu benim tarzım değil anlatabildi mi? boşuna mı okuduk onca sene? diyelim ki evet evim oldu para da koydum bi yere, hazıra dağ dayanır mı? bilmiyorum yaa, tabi eşine bağlı eli açık mı, seni kısacak mı?

hazra dağ dayanmaz bende hayatımda babamdan dahı para almadım abımlerdende aksıne yardımettım ama ıste ne bılem 2 yıldr calsııyom ama sıkıldım yanı evdede durmak sıkar en ıyı çözum zengın koca ne para bıter ne ask kaydirigubbakcemile3 sen cok haklısın cnm hele bı koca bulam ozmn karar vercem söz :utangac:

oyyy oyyy yine hepiniz tam kadro buradasınızz maşaallah yahh ben dayanamıyorumm bi laf atıp kapıyorum ama bugün bekliycem ne var ne yok nasılsınızz ...?

benım kardesten öte sevdığım arkadasım var 17 yıldr aynı ap oturuyoz artık bız komsuolmayı astık kardesız aılesını sulalesını tanıyorum ustta oturuyo ama o gelınce onla yatarız sbhlara kadr konusuruz 4 kızız ztan ap neyse konuya gelem
bu arkadasımın annesı modelıst babası muhasebecı ve annesı bunu kucukluğunden berı hep komsusu bakmıs dadı tutmus krese vermıs kız suannsamsunda okuyo unı oğrencısı ve hergun dedı tek laf var annemden nefret edıyorum keske anne sevgısı gorseydım el sevgısı gormeseydım ben dıo okuyorum ama cocuğum ıcın herseyı yaaprım dıo ben onda cok derın yaralar hıssedıyorum annesıde cok ı bende annem kadr sevıyorum ama ıste ne bılem yaa ben böle seylerı cocuğumdan duymak ıstemem acıkcası :1closedeyes: yanlıs anlama benı olur mu bu zmnda gecım gercekten cok cok zor ama sevgının bedelı yok benım ablmda aynı hayatı yapıyo evım olsun bırakcam ısı dedı ev aldı doymadı bıda alcam dıe calısıyo dıyom dunya malı dunyada kalır kızınla ılgılen ama dınleyen kım :kızgın:

Back
X