2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

hallolur hallolur Allahın izniyle, zihnine açıklık , ellerine kuvvet :)) hadi bakalım

te inş delikafadulden ama benm burdan kopmam gerek onların olması için cıkıyorum ama aklımda burda

aaman çalış çalış nereye kadr:delphin: hala omuzlarım ağrıyo nevresımlerı taşımıstım ya:(
iş yapasım yok patron varken az yaptım sımdık gene geldım canlarım

gulpembe nevresımlerı benım etkımde kalarak gördüğün kesın

evet canım ya calıs calıs da ama benm calısmam gerek 2ay calsıyorum 3 ay oturuyom ben suan calısma vaktim geldi.. he vala anacıgım burda görüyorum nevresimleri gece ruyalarıma giriyo yokya canım cekiyo demek delikafadulden

ah şu nevresimler yok muu? evde 7-8 tane nevresim takımı var çeyizde, ama burada görmeye başladıktan sonra yine almak istiyorum yine almak istiyorum hala almak istiyorum delikafadulden .
Allah tan azıcık da olsa iradem var da şuanda almıyorum bişey, ama ben başka bir kurban buldum kendime :jeyyar::jeyyar:
iş arkadaşımın hiç çeyizi yokmuş, şimdi ufaktan ona almaya başlicazz. Ona danışmanlık yapıcam sengözlerimebaksanab O şekilde avutucam kendimi

offff kafam çok karışık yahu bırı benle evlenmek ıstıyor napsam kı ılla ekımde nışan yapalım dıo ama ben tekrar hata yapmaktan korkuyom:delphin:

gasolinecıgım banada yardım edebilirsin böcüğümde yardım etcek bana ikiniz artık avunursunuz benmle :utangac: hım böcügüm bu önemli bir konu nerden bu cocuk nasıl tanıstınız ben biraz calıcam geliyom sekerlerim

böcükçüm, belki yeni olduğum için konuyu bilmiyorum, yeni mi tanıştınız nasıl oldu o yüzden yanlış bişey söylemek istemem. Bu konular risklidir zaten, ananem evlenilecek kişi için "kavun değil ki koklayıp alasın" derdi. Kalbinin ve ailenin sesini dinle bence, aceleye getirmeden de kararını verebilirsin sanırım.
Ama biraz detay versen fena da olmaz hani

bana da aynı şey oluyo :)) çalışırken mutlaka altta da bir KK penceresi açık duruyo, arada bir F5-yenile yapıyorum, yeni birşey var mı diye :)) bakmadan edemiyorum, cevap yazacağım şeyler olmasa bile okuyasım geliyo hihoyyyt

ne olcak böle bilmiyorum fena halde bagımlı oldum önceden bir derdim var bölümünü okurdum öle 2 günde bir girerdim ama sabah işe gelir gelmez ilk işim bu sayfa oluyor :teytey:

ay kıyamam yaa fisfisfis zor durum. ben benzer bi durumu çok önceleri yaşamıştım, yaklaşık 8 sene önce. İlk erk.arkadaşımla (yani şimdiki balım, herşeyim) ayrılmıştık ve beni çok sevecek biriyle tanıştım, çok sevdi beni gerçekten ve çok değer verdi, hemen evlenmek istiyodu ama olmadı tabi, benim yazımda o yokmuş. İlk aşkımla tekrar barıştık ve bugüne kadar geldik... Kalbinin sesini dinle, ben öyle yaptım ve çok mutluyum.. Sadece mantık da bi işe yaramaz çünkü. Aşık olduğun, sevdiğin, değer verdiğin, sana değer veren, düzgün olan, dürüst olan, tembel olmayan, lafını sözünü bilen, oturup kalkmasını bilen, en adam olan hangisi?
anaaaam ne yazdım ben öyle :) ideal erkek oldu bu biraz ama neyse kafamçokkarıştı

geldim canım okudum cok zor bir durum bence biraz daha bekle derim kossun biraz peşinden oyalabildiğin kadar oyala zaten olcaksa da olur ama bekle derim

aman sıze bısey soranda kabahat:dilcikar: hıç akıl vermıyonuz
zamanımız var zaten balım ekıme kadr 8 ay cok daha kim öle kim kala o nişan tarhı sayıyor ben takstlerımın bıtmesını sayıyorum:roflol:

kizlar napionuz ya uyuyomusunuz bile :1rolleyes:
ne var ne yok pek ugriyamiyom, 2 cümle yazip cikiom ancak

beni soracak olursaniz gamyoncuiremsu
iyim sükür, calisiom ama bu hafta tatilim var iste söledigim gibi,
sürücü kursuna gidip geliyom iste
italyan bi cocuk var, ismi romeo :asigim:
onla gülüp eglenioz iste nörek :utangac:
kavga etmez sever beni romiyoo romiyoo romiyoo romiyoo
sabaha kadar kucaklar beni romiyoo romiyoo romiyoo romiyoo kaydirigubbakcemile3

yine bulmuşsun bi kabukluu

Son düzenleme:
Back