2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ay kıyamam, sen sakla bunu bi yerde, ilk isteyenin önüne koyarsın bunu, işine geliyosa dersin, ne biliyim artık güvenlikçi mi olur başkası mı olur :teytey:

Şaka bir yana, Allah gönlüne göre versin, olucak inş. o da, takılma o kısmına, sen çeyizi düz şimdiden ki, bi durum olduğunda oyalanmadan gidebilesin a.s.

guvenlıkcıye kadr ben bı müdür ayarlıycam ınş:jeyyar: bu arada saol balım amin ceyıs daha napım anam benı evden kovcak daha almıyom bısey en az 3 5 ay

hadi hayırlısı böcükçüm, aklımızda bulunsun rastlarsak eli yüzü kendisi düzgün bi müdüre sana doğru yönlendiriveririz :jeyyar:

ya ben aylardır bişey almıyodum, buraya takılmaya başladıktan sonra çok pis gaza geldim, yine başlicam ne var ne yok almaya, ama bizim evde yer kalmadı , hayılısıyla artık şu işi bi nihayete kavuşturabilseydik biz de bu sene :teytey:

gasoline benm hiç bişeyim yok nezman bu ceyiz bölümüne takılmaya basladım heveslendim gittim bulasıkla camasır mkinemi aldım delikafadulden kısa dogruda inş tamamlıcam sizin durumunuz ne

gulpembe, bendeki durum şu; uzuuun zamandır süren bi ilişkim var, ticker dan da anlaşılacağı gibi kaydirigubbakcemile2
En iyi ihtimalle bu sene sonu olur heralde , veya 2010 yazına doğru.

Çeyiz kısmına gelince, çalışmaya başladıktan sonra bayağı birşey aldım, nevresim takımları, uyku seti , battaniyeler, bikaç yorgan-elyaf (yün vardı zaten) , porselen günlük yemek takımı, çatal kaşık günlük ve misafirlik, ıvır zıvır bi dünya şey, küçük mutfak aletleri, tencere takımları, tavalar, düdüklü, fritöz, bıçak seti, çaydanlık, cezve , çay seti, bir kamyon tupperwarehihoyyyt, sarılacak danteller hazır, anneciğimin yaptığı el işlemeleri, bohçalar, oda takımları, seccadeler, bi dünya havlu ve oyalı örtü gibi klasik şeyler, bornozu şusu busu aaayyyyy ne çok saydım anacımm :))) Hem buraya yazamadığım şeyler var aldığım hem de daha alıcak bi sürü şey var halaaaa :))

Beyaz eşya kısmına ben girmiyorum :)

Ama içimdeki canavar hala durmuyo kötükedihüso

Son düzenleme:
tatlım sen bayagı bişey almıssın yarı yarıya tamamlamıssın benm hiç biri yok makinelere girdim kampanyalar vardıya o cıksın aradan dedim hayırlısıyla istediğin zman olur inş ALLAH yardımcımız olsun

amin gulpembecim :)
ya bişey sorucam, beyaz eşya alma işini pek bilmiyorum, alıp bir yerde muhafaza mı ediyosun yoksa bayi de kalıyor mu? nasıl oluyo?

şekerim ben normalde magazada bırakcaktım evlenceğim güne yakında alcaktım ama babam olmaz dedi adama nasıl güvencez batar giderse dedi ve makineleri eve aldırttı ha gene değişim yapabiliyorum bizim evmizde yer varda babam sorup duruyo makine var ortada damat yok delikafadulden

gasolıne cnm hayrlısı olsun ınş bu uzun yolun sonunda mutlu olursun tatlım
bende aldım senın saydıklarından hepsı var bende camasr mak bulasık mak aldım
ama mağazanın müdürünü tanıyorum hatta burdan ark yardımcı olduğum bıle oldu arcelıkte
benımkısı 7 yıl garantılı evlendığım zmn başlıycak garantısı suan mağazada ve yenı model gelırse değişme ımkanım var evde yer yok zatı dursun
ınş 2009 ekımde nışanlanırım öle düşünüyorum ama sır gerısını sölemem

sekerlerim ben cıkyıorum hepinize ii aksamlar diliyorum sevgiyle kalın ALLAHa emanet olun

ya hakkaten böcük, sır mır deyip çıktın kenara ama merak ettik şimdi :)) sevinmemiz lazım galiba ama detay da bilsek güzel olurdu :lepi:

Beyaz eşyayı mağazada bırakma konusunu bugün arkadaşımla konuştuk da, o da dedi nası güveniceksin ya batarsa diye, ancak çok güvendiğin tanıdığın biri olcak ki bırakabilesin.
Peki bu değişim olayı nasıl oluyo? Yani istediğin herhangi modelle mi? yoksa bugün aldığın fiyata göre mi? Belli bir model grubunda mı? Nasıl açıklayabilir misinz size zahmet?

kız 10 kadar kişiye nasıl tek tek fincanda yapcam.ona şey düşünüom bakır cezve alcam soğuk suda iyi köpürüomuş.beklicem karıştırmadan.
tmm kapıyı ben açmam çiçeği alırım:)
bide karabiber işine gelince ya ona hazırladığım kahveyi başkası alırsa nolcakkafamçokkarıştı

canım bende tuzlu kahve yapmıştım. normal kahveleri getirip dağıt. damadınkini en son getir, zaten millet anlıyo gülüşmeler başlıyo kaydirigubbakcemile3 misafirler gelip oturduktan 5-10 dak sonra girip el öpmüştüm ben.

gasoline benm hiç bişeyim yok nezman bu ceyiz bölümüne takılmaya basladım heveslendim gittim bulasıkla camasır mkinemi aldım delikafadulden kısa dogruda inş tamamlıcam sizin durumunuz ne

aa sen niye beyaz eşya alıyosun ki bacım, beyaz eşyayı erkek tarafı alır.

aynen valla kahvekolikcim bende anlamadim, niye beyaz esya aliyosunuzki, beyaz esyalari tamamen erkek tarafi alir fisfisfis

kizlar napionuz ya uyuyomusunuz bile :1rolleyes:
ne var ne yok pek ugriyamiyom, 2 cümle yazip cikiom ancak

beni soracak olursaniz gamyoncuiremsu
iyim sükür, calisiom ama bu hafta tatilim var iste söledigim gibi,
sürücü kursuna gidip geliyom iste
italyan bi cocuk var, ismi romeo :asigim:
onla gülüp eglenioz iste nörek :utangac:

kizlar napionuz ya uyuyomusunuz bile :1rolleyes:
ne var ne yok pek ugriyamiyom, 2 cümle yazip cikiom ancak

beni soracak olursaniz gamyoncuiremsu
iyim sükür, calisiom ama bu hafta tatilim var iste söledigim gibi,
sürücü kursuna gidip geliyom iste