2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

evet tatlım hersey istediğimiz gibi olsun herseyin hayrlısı benm ekimden sonra isteme falan olcak inş ALLAHım sen yardım et bize böcügüm ekimi beklemicek sanırım

Ohh ohh maşallah bu ekim ayıda pek bir bereketli geçeceğe benziyorr:jeyyar:
Eğer fikrimizi değiştirmeseydik benimde ekim olacaktı:çok üzgünüm:
Ama olsun herşeyin hayırlısıı olsun. İnşallah kızlar Allah gönlünüze göre verir. Herşey umduğunuz gibi olur..

hayırlısı olsun inş herkes için kıslarrrrr :Saruboceq:
Rabbim gönlümüze göre versin a.s.
Hersey bekledigimiz umdugumuz gibi hatta daha da güzel gecsin yerimseniben

hadi bakalım ben eylülüm böcügüm velvedim gasolinecıgım hadi safak sayalım ekim için ama dediğim gibi isteme olcak egerki hersey böle güzel giderse ayyy cok heyecanlıya

os geldin eylülüm nasılsın bakam nerelerdeydinnn

os ne kıss :) os buldumm diyim bendesengözlerimebaksanab
Pek giremiyorum iş yerindeyken çok girince uyarı felan alırım diye..Bide Kk geç açılıyor sayfaları beklerken sinir oluyorumm bende çıkmak zorunda kalıyorum:kızgın:
Bugün işyerinde biraz temizlik yaptım masamı dolabımı düzelttim. ne dağınık olmuşum öyleee..İyice dağıtmışımlaelaelaelaelae
Off kıslar canım çok sıkkııınnnnnnn...
Yarın büyükbabamın EMR si çekilcek. İnşallah kanser başka yerlere sıçramamıştırr..Korkyorum..Dünden beri evdeki herkes ruh gibi:çok üzgünüm:..

:roflol: düşünmem lazım daha ekım dedıysek daha 8 ay var

nan neden gulpembe neden beklemıycek dedın ekımı

bu arada eylul noldu yahu ekım olcaktı falan demışsın değiştı mı tarh

os ne kıss :) os buldumm diyim bendesengözlerimebaksanab
Pek giremiyorum iş yerindeyken çok girince uyarı felan alırım diye..Bide Kk geç açılıyor sayfaları beklerken sinir oluyorumm bende çıkmak zorunda kalıyorum:kızgın:
Bugün işyerinde biraz temizlik yaptım masamı dolabımı düzelttim. ne dağınık olmuşum öyleee..İyice dağıtmışımlaelaelaelaelae
Off kıslar canım çok sıkkııınnnnnnn...
Yarın büyükbabamın EMR si çekilcek. İnşallah kanser başka yerlere sıçramamıştırr..Korkyorum..Dünden beri evdeki herkes ruh gibi:çok üzgünüm:..

bende sen gibiyim bigün fena yakalancam ogunde heralde işten atıldıgım gün olcak :çok üzgünüm: ama deger be :enbuyukkk: tatlım hiç üzme kendini büyükbaban eski toprak ALLAH onu siz bagıslıcak güçlüdür tüm dedeler :1hug:

eylülcüm, Allah şifa versin , inşallah daha kötüsü çıkmaz. Dua edicem..
gülpembe, sen şimdi şafak sayalım dedin ya, ben de heyecan yaptım hihoyyyt sanki benim saymamla olcakmış ya :delphin:

:roflol: düşünmem lazım daha ekım dedıysek daha 8 ay var

nan neden gulpembe neden beklemıycek dedın ekımı

bu arada eylul noldu yahu ekım olcaktı falan demışsın değiştı mı tarh

olsun 8 ay neki göz acıp kapatıncaya kadar geçiyor vala....içimden bi ses yakın bi zmanlarda olcak diyoo hadi hayırlısı ama sen yinede bekler derim ben

eylülcüm, Allah şifa versin , inşallah daha kötüsü çıkmaz. Dua edicem..
gülpembe, sen şimdi şafak sayalım dedin ya, ben de heyecan yaptım hihoyyyt sanki benim saymamla olcakmış ya :delphin:

sayalım be anacıgım bide dua edelim sevdiklerimize saglık iş ve para versin ALLAHım

Canım Eylül-Ekim olacaktı ama kız kardeşime yol verdim. Sonuçtan onlar bize göre daha önde.Yani enişte bey beyaz eşyaları aldı evin içini yaptırdı hem izmirde kız kardeşim ist. olduğu için daha zor onlarınki o nedenle eylül de onların olacak çok değil 1 yıl sonra benim nişanımm..Çok mu yoksa:çok üzgünüm:
Amannnn zaman zaten su gibi..Anlamıyorsun bilee..Bizde nişana kadar tüm eşyaları alırız..Nişandan sonrada evin içi için uğraşırız..
Böylesi hem daha güzel...
Böcük sende düşüne düşüne bir hal olacan haaa..Ekimi beklediğine göre düşünmüşsün zatenn hadi hadi naz yapmaaa:mymeka:

yok cnm 1 yıl dedığın nedır kı:teselli:ınş rabbım sanada kolaylık versın senı cok seven bı aşkın var:utangac: nede olsa
naz etmıyom cnm ama varya ınsanlar cok yanlış anlıyor oyuzden aşk hayatım sır gıbı oldu:1ninca: yoksa anlatrdım hatta bana ocakta gelelım ddı ıstemedım sımdıde 15 gun sonra gelelım dedı gene olmaz dedım aılesı ızmıte gtcek ekımde gelcekler benım aılemde aynı gtcekler kışa gelırler anca oyuzdenn hem borcum cok nışanı ben yapcam kendı başıma anca bırıkır para nışanlığım hazr ama resmını bulsa koycam sıze:asigim:

824806332.jpg

ust kısmı buna cok benzıyor ama tek parca beımkısı turkuaz bakalım bulursam eklerım netten almıstım zatı resmı ona gore dıktrmıştım

bu arada eylulum allah şifa versın balım en onemlısı sağlık

gözü olanın gözü cıksın böcügüm ALLAH o tiplerden bizleri korusun:oklava: bende realdeki kişilere anlatmıyorum hep sizlere diyorum vala

böcük boşver yanlıs anlayanlarıı sen bize anlat yawrımm
biz iyi niyetliyiz sonucta ne kötü anlıcazzzz
hayırlısı olsun hakkında inş

picture.php

ay heycandan kendı albumumde olan seyı unutmuşum

bunun turkuazı cantanın olduğu tarafta tül seklınde katla var gerısı aynı

QUOTE=eylül25;5471667]Saol canım benim.Allah kabul etsin dualarını..
Bende sayacak ama ay ay..Böylesi daha çabuk geçer.
Hayatımızda şafaklar hiç eksik olamacak gibime geliyor.
Ben asker yolu beklerken saydım ay ay:) hemencicik geçti
Şiimdi nişan için[/QUOTE]

olsun be beklyelim anasını satam askerliklerini iş kurmlarını te böle olsum zati -tatlicadiarzu-

Back
X