Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh ne güzel canım ALLAH kendi evini temizlemeyi nasip etsin
HımmmCADIARZU demet evet dedinki eylül gelsin diyorsun.
Eh hayırlı olsun canım sevindim adına:1hug:
Ohh ohh maşallah bu ekim ayıda pek bir bereketli geçeceğe benziyorr:jeyyar:
Eğer fikrimizi değiştirmeseydik benimde ekim olacaktı:çok üzgünüm:
Ama olsun herşeyin hayırlısıı olsun. İnşallah kızlar Allah gönlünüze göre verir. Herşey umduğunuz gibi olur..
os geldin eylülüm nasılsın bakam nerelerdeydinnn
os ne kıss :) os buldumm diyim bendesengözlerimebaksanab
Pek giremiyorum iş yerindeyken çok girince uyarı felan alırım diye..Bide Kk geç açılıyor sayfaları beklerken sinir oluyorumm bende çıkmak zorunda kalıyorum
Bugün işyerinde biraz temizlik yaptım masamı dolabımı düzelttim. ne dağınık olmuşum öyleee..İyice dağıtmışımlaelaelaelaelae
Off kıslar canım çok sıkkııınnnnnnn...
Yarın büyükbabamın EMR si çekilcek. İnşallah kanser başka yerlere sıçramamıştırr..Korkyorum..Dünden beri evdeki herkes ruh gibi:çok üzgünüm:..
:roflol: düşünmem lazım daha ekım dedıysek daha 8 ay var
nan neden gulpembe neden beklemıycek dedın ekımı
bu arada eylul noldu yahu ekım olcaktı falan demışsın değiştı mı tarh
eylülcüm, Allah şifa versin , inşallah daha kötüsü çıkmaz. Dua edicem..
gülpembe, sen şimdi şafak sayalım dedin ya, ben de heyecan yaptım hihoyyyt sanki benim saymamla olcakmış ya![]()
bende sen gibiyim bigün fena yakalancam ogunde heralde işten atıldıgım gün olcak :çok üzgünüm: ama deger be :enbuyukkk: tatlım hiç üzme kendini büyükbaban eski toprak ALLAH onu siz bagıslıcak güçlüdür tüm dedeler :1hug:
Canım Eylül-Ekim olacaktı ama kız kardeşime yol verdim. Sonuçtan onlar bize göre daha önde.Yani enişte bey beyaz eşyaları aldı evin içini yaptırdı hem izmirde kız kardeşim ist. olduğu için daha zor onlarınki o nedenle eylül de onların olacak çok değil 1 yıl sonra benim nişanımm..Çok mu yoksa:çok üzgünüm:
Amannnn zaman zaten su gibi..Anlamıyorsun bilee..Bizde nişana kadar tüm eşyaları alırız..Nişandan sonrada evin içi için uğraşırız..
Böylesi hem daha güzel...
Böcük sende düşüne düşüne bir hal olacan haaa..Ekimi beklediğine göre düşünmüşsün zatenn hadi hadi naz yapmaaa:mymeka: