2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

aa sen niye beyaz eşya alıyosun ki bacım, beyaz eşyayı erkek tarafı alır.

[/B][/QUOTE]

günaydın sekerlerim gününüz güzel geçmesi dileğiyle....tatlım biz erkek arkadasımla ikimiz kurcaz evmizi ailelerden cok az yardım alıcaz sıkıstıgımızda aramızda öle sen bunu al ben bunu alam yok ben taksitte sıkısınca erkek arkadasım ödicek te öle yane gasolinecıgım benm anlastıgım magaza bana sunu söledi benm aldıgım makineden bi üst seri cıkartırsa onu değiştircek ve ben vade farkı ödemicem zaten değişse ne olcak evlendiğimde de devamlı değişcek ki

Günaydın sana da şeker :teytey:

Beyaz eşya konusunda sana katılıyorum gülpembe, aslında bizde de adetlere göre beyaz eşyaya (mutfaktakiler dahil) kız tarafı karışmaz. Ama ben o kadar katı değilim o konuda. Sevgilim şuanda ev almak için çalışıp duruyo. Şimdi ben ona, yok adetler böyle ben karışmam demem ki, kıyamam bi kere kaydirigubbakcemile5
O yüzden gerekirse ben de yardım edicem ona, o yüzden merak ettim çeyizlik nasıl alındığını. Açıklama için de teşekkür ederim. :)

tabi ki şekerim suan için biz ev alamıcaz ben sevgilim daha hayata yeni basladı tam anlamıyla cok zor ev almamız ama ilerde inş calısarak alrız ALLAH yardım etsin bize

gunaydın kızlar bgunn benı özlen cok işim var
beyaz esya konusuna gelınce bızde camasr bulasık ve fırını hep babam aldı normalde sulalemde asla kızlar almaz yatak odasını bıle almazlar herseyı erkek tarafını bırakırlar sonrda evde herbısey eksık olur sınır oluyorum

o yuzden ben camasr ve bulasık mak aldım ankestra setını ortak alıp öderız yatak odasınıda ben alcam artı ceysıım var
erkek tarafı düğün altınlar yemek odası oturma grubu halılar(yatak odası ve ıkı halıda ben alcam) yanı ıkımızın yuvası olcak o bakımdan kımse zorda kalmasın huzr olsun

özle balım bende cıkamıyom ama işlerde yığılıyor frıca yemeyım sen yaz ben en kısa zmnda gelmeye calıscam balım belkı patron aman bırak sonra yaparız dersede hemen gelırım:)
bu arada ruyamda sabha kadr deprem oldu ayol tırstım valla hayrdır ınş
bı yerım acıkta kalmış herhal:roflol: öptum

aynı durumdayım bende patron gelip soruyo ettnmi çizim ne var ne yok diye -tatlicadiarzu- koleksiyona basladık ve mayısta herseyi ile bitmesi gerek ama ben kkdan ayrılıpda iş yapamıyorumki hayırlara gitsin sekerim bende bol bol nevresim takımı gördüm delikafadulden öpüyorum bende

böcük günaydın, kolay gelsin ve hayırdır inş. :)

gülpembe, siz de en kısa zamanda inş. hayırlısıyla kendi evinize yerleşirsiniz ve orda birlikte yaşlanırsınız :lepi:

ben elektrik firmasında halkla ilişkilerde çalışıyorum.gerçi asıl mesleğim öğretmenlik:( ama tayin bekliom:(ya siz??

inş istedğin yere düşer tayinin tatlım bende tekstil firmasında tasarım işi ile ilglileniyorum bay bayan denim agırlıklı işte suanda kolleksiyon hazırlamam gerek

ben de çelik mutfak eşyası üretimi yapan bir firmada Satınalma yapıyorum.

gülpembe senin ne işle iştigal ettiğini soracaktım ancak yazıyormuş zaten tasarımcı diye, bir de koleksiyondan bahsetmiştin galiba, hatırladımm :) sormuyorum, geri alıyorum :1ninca:

:jeyyar: evet mayısın basına kadar bitirmem gereken 50 erkek 50 bayan var ve ben daha çizimlerini etmedim :1no2: güzel işleriniz varmıs kısslar

Back
X