2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

meraba arkadaşlar aranıza hoşbuldum.çok heycanlıyım.içim içime sığmıyor.ne yapılır.nasıl olur neler ikram edilir ufak ufak detaylar dönüyo sürekli kafamda:)
meraba cnm aramıza hg hayırlısı olsun inş:Saruboceq:
haftaya aşkım gelip annemle tanışcak.sora ben annesine misafir olcam.3 haftanın sonundada istemeye gelcekler.acaip paniğim kızslar:)
Allah kolaylık versın hepimize inş yerimseniben
aminnn canım.inş. sizde aynı telaşı yaşarsınız
AMİN herkes yaşasın bu telasları inş cok güzel tatlı heycanlar :1rolleyes:
saolun canlarım.ama telaşlıyım işte.aklıma gelmeyenler olursa hatırlatın lütfenn

tabi cnm takıldıgın yer olursa sen sor cekınme yardımcı oluruz:1hug:

psıqo h geldın cnm ne tatlı heycanlar bunlar yahu
kahve bıde bana yapsana bıseyler dantel falan

ya kızlar acaip bi telaş oluyor.kahve nasıl köpüklü olcak.kapıyı benmi açcam soradanmı gircem.neler ikram edilcek ne giycem falan filan.oyyy oyyyyy

aynen velved bizde daha ortada bişeyde yok :D ama beni şimdiden sardı heyecanı kusum seni düşünemiyorum bile

aynen velved bizde daha ortada bişeyde yok :D ama beni şimdiden sardı heyecanı kusum seni düşünemiyorum bile
ayy öylee gülpembem valla önümüzdeki ayda olcak bunların hepsii delikafadulden
senin ne zaman canım.hazırlıklara başladınmı.istemeyemi gelcekler yoksa istendinmi

cnm ben bir istendim ama teyzesi eniştesi filan bakmaya geldiler gibi oldu :utangac:
ama istemede olduuu cok güzeldi hersey güzel gecti :1rolleyes:
simdide kendisi ailesi gelcek mart ayında işte cok az kaldı yerimseniben
yeniden isteme olcakk hersey bastan aynı heycan bendede var yani :asigim:

QUOTE=velved;5450557]ayy öylee gülpembem valla önümüzdeki ayda olcak bunların hepsii delikafadulden

cnm ben bir istendim ama teyzesi eniştesi filan bakmaya geldiler gibi oldu :utangac:
ama istemede olduuu cok güzeldi hersey güzel gecti :1rolleyes:
simdide kendisi ailesi gelcek mart ayında işte cok az kaldı yerimseniben
yeniden isteme olcakk hersey bastan aynı heycan bendede var yani :asigim:[/QUOTE]

anladım tatlım.senin yine bana nazaran azdır.bizim aileler ilk kez karşılaşcaklar.ben etek gömlek giymeyi düşnüom.tek derdim saçlarım .saçlarım kısa:(çıt çıtmı alsam napsam karar veremiom:çok üzgünüm:

canım hayırlısı olsun cok sevindim ayyy sizleri okudukcca okadar mutlu oluyorumki darısı bize artık bakalım planlarımız suan için ramazanla kurban arası söz inş sevdiğimin işleri düzgün giderde bende size yazarım dediğim gibi bizde hiç bişey yok -tatlicadiarzu-

anladım tatlım.senin yine bana nazaran azdır.bizim aileler ilk kez karşılaşcaklar.ben etek gömlek giymeyi düşnüom.tek derdim saçlarım .saçlarım kısa:(çıt çıtmı alsam napsam karar veremiom:çok üzgünüm:

ne güzel ne giycene bari karar vermişin delikafadulden
cnm saclarını sorun etme nıyekı kısa olsun nolcak yerimseniben
cıt cıt filan diyosun cok sorun ediyosan olabilir bu bak kaydirigubbakcemile5
canım hayırlısı olsun cok sevindim ayyy sizleri okudukcca okadar mutlu oluyorumki darısı bize artık bakalım planlarımız suan için ramazanla kurban arası söz inş sevdiğimin işleri düzgün giderde bende size yazarım dediğim gibi bizde hiç bişey yok -tatlicadiarzu-

hayırlısı olsun gülpembem inş olur en kısa zamanda a.s.

canım bende sen gibiydim.1 ayın içinde kaç arkadaşım nişanlandı evlendi.allahım diodum banada nasip et.karşı taraftanda tık yoktu.ama herşey birden gelişti.ben bile inanamıom.gerçi düğüne yine çok bizim 2 sene beklicem ama.yinede olsun sözlenip nişanlamakta yeterrrr:nazar:

ne güzel ne giycene bari karar vermişin delikafadulden
cnm saclarını sorun etme nıyekı kısa olsun nolcak yerimseniben
cıt cıt filan diyosun cok sorun ediyosan olabilir bu bak kaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun gülpembem inş olur en kısa zamanda a.s.

evet canım.bakalım artık aaraştırıyorum.

canım bende sen gibiydim.1 ayın içinde kaç arkadaşım nişanlandı evlendi.allahım diodum banada nasip et.karşı taraftanda tık yoktu.ama herşey birden gelişti.ben bile inanamıom.gerçi düğüne yine çok bizim 2 sene beklicem ama.yinede olsun sözlenip nişanlamakta yeterrrr:nazar:

anladım canım artık herseyin hayırlısı benmde öle bütüna arkdaslarım nisanlandı falan herkesler sorup duruyo bişey yokmu diye ama karsı taraf istese bile imkanlar el vermiyo bazen benm sevgilim 2008 mayısda askerden geldi daha yeni bi işe girdi herseyi yavasca yapmaya baslıcaz inş 20,06,2010 da evlilik günümüzz :Saruboceq:

ya kızlar acaip bi telaş oluyor.kahve nasıl köpüklü olcak.kapıyı benmi açcam soradanmı gircem.neler ikram edilcek ne giycem falan filan.oyyy oyyyyy

kahvenın en ıyı köpurmesı ıcn sana bırazdna lınk vercem ınanmıycaksın ama fıncanda yapcaksın kahveyı sonra damat adayına karabıber koycan sonra kapıyı sen açma baban annen yada baska bı buyuk sonra sen uzak dur senınkı ıcerı gırınce onun elıınde cıcek olur onu al sonra aıle buyuğü olan bıryle gır sırayla el öp

Back
X