• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

SuLtan42

Uykucuuu
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
4.493
6
116
36
Almanya
" ramazan bayramında görücüye çıkacak olanlar buyrun "
adli konumuz bayram gectigi icin ve güncelligini kaybettigi icin kapanmis fisfisfis

Görücüye cikacak olan gizlar burdan devam edelimmmm :smiley-cool: :dance: :nazar:

evett topiğimiz kapanmış malesef. sözü olan arkadaşlar vardı geçen hafta sonu. onlardan haber bekliyoruz şimdi kaldığımız yerden devamhihoyyyt

bende bende bende gelcemm kaydirigubbakcemile4 ıns hayrlısı olsunda keısn demıyom ama 2009 2010 olmadan benım gıbı guzel bı kız kesın koca bulur :roflol: hayatımda bırı var zatı :utangac:

kızlar açılmış sonunda kk yaahihoyyyt
kaç gündür nasıl bekliodum.
hadi nerdesiniz gelinde kaynatalımmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

kızlar açılmış sonunda kk yaahihoyyyt
kaç gündür nasıl bekliodum.
hadi nerdesiniz gelinde kaynatalımmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ne kaynatcaz nan kaynana mı :roflol:
hem başlığı okudun demı evlencen mı ona gore :dilcikar:

davetiye süpermiş yalnız :roflol:

tamam veletleri evde bırakırız, altın da takarız. yoksa atarsın dışarı sen.

yok ben atmam koruma tutcam guvenlık ıcerı almasın altınsız olanı :roflol: benım koca hazr sız kendı derdınıze yanın :dilcikar:

oo kizlar gelmissiniz bile :jeyyar:
valla benim is görüsmem vardi o yüzden ancak geldimkaydirigubbakcemile2
yeni arkadaslarda hosgeldiniz :1hug:
mutlulukrecetem ve digerleride geldimmi tam olurrrrrrrr :asigim:

(bu arada evet bizde kac gündür giremedik kk ya benneyaptımki )

madem yeni bir başlık açılmış ben de katılayım aranıza. 2009 temmuz gibi görücüye çıkıcam sanıyorum. kesinleşmiş bir şey yok ama bu yaz olacağı kesin. ben şimdiden heyecanlanıyorum.. kafamçokkarıştı

Hoşbuldum a.s

aaa şuna bak yaa. bizim hazır değil mi kocamız yanii, sen benim topiğimi takip etmedin mi cicimm. istedindik kısım biss:1closedeyes::dilcikar:

okudun nolmuş kart gelın olcan sen ozmana ben taze gelın :dilcikar:
sultan nan amma gec geldın ha :oklava: kk tatıle ayrılmıştı tasındıkk yenı yuvamıza

madem yeni bir başlık açılmış ben de katılayım aranıza. 2009 temmuz gibi görücüye çıkıcam sanıyorum. kesinleşmiş bir şey yok ama bu yaz olacağı kesin. ben şimdiden heyecanlanıyorum..

Hoşbuldum

oo hosgeldin canimm iyiki katildin aramiza:1hug:, demek sende görücüye cikacan,
zati bende 2009 agustos gibi görücüye cikacam belki:jeyyar: daha kesin degil ama, yani nasipse :1rolleyes:

okudun nolmuş kart gelın olcan sen ozmana ben taze gelın :dilcikar:
sultan nan amma gec geldın ha :oklava: kk tatıle ayrılmıştı tasındıkk yenı yuvamıza

nörem giz is görüsmesindeydim :oklava:

Üffff bizimde vuslat 2010'da :D:D:D

Kızlar zaman geçer mi ya:(:(

gecer gülüm geceeeeeeeer :roflol:

Alüü canlarim ben geldimmm

hosgeldin hayatimmmmm Şeniz

evlenirim tabi.
aşkım bi evet dememe bakıo hıh:dilcikar:

dimi giz :1rolleyes:

merhaba kıslarr. . . Allah iizin verirse haftaya pazar sevdiceğimle ilk adımı atıcaz ve sözlenicezz.sonunda abim razı oldu :))) yupiii, , ,oleyyyyyyyyyyyyyyyy

Back