- 28 Şubat 2009
- 6.545
- 7
- 39
- Konu Sahibi madamcocomo
- #1.361
beni de bağlayabilirsin itiraz etmem
sen burdasın şekerim onlar kayboluyolar ama senide hapsediyorum bu topiğe kaçamazsın.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de bağlayabilirsin itiraz etmem
iyiyim askbocügüm sen nasılsın oğluşumda iyi şimdi uyuyor birazdan uyanır bende onun uyanmasını bekliyorum arkadasıma gitcem beni bekliyo kızcağız gerçi çağan onun kızına rahat vermiyo pek oturamıyoruz onların peşinde gezmekten ama hava güzel çıkalım dışarıya sen nasılın canım?
nihan
kad_er
kurdelam
sizleri buraya iple bağlıycam
ayrılamıyon bizden canım ondandırhaha
bağla ama sonra sıkılma bizden
nihan gittim gene geldim delimiyim ne
:82::82:sen burdasın şekerim onlar kayboluyolar ama senide hapsediyorum bu topiğe kaçamazsın.........
milletin huzurunu sağlayalım diye uğraşıyoruz :82:slm kızlar bende geldim ama kimse yok derfat kurdelam nasılsınız kızlar nanelişeker mahsuru yoksa ne işinde çalışıyossun Allah yardımcın olsun yoğun olunca çok zor oluyo iş
derfat oğluşun nasıl
polismisin kı :44:milletin huzurunu sağlayalım diye uğraşıyoruz :82:
milletin huzurunu sağlayalım diye uğraşıyoruz :82:
evet canım kızı çekiştirip duruyo oğlum başladı çapkınlık yapmaya herkese sırıtıyo ağzı hiç lapanmıyo 7 tane dişimiz var herkese gösteriyoruz...benim bilgisayar kafayı yediya kendi kendine kapanıyo açılıyo
iyiyim askbocügüm sen nasılsın oğluşumda iyi şimdi uyuyor birazdan uyanır bende onun uyanmasını bekliyorum arkadasıma gitcem beni bekliyo kızcağız gerçi çağan onun kızına rahat vermiyo pek oturamıyoruz onların peşinde gezmekten ama hava güzel çıkalım dışarıya sen nasılın canım?
accukkk çapkınlık var demekki :82:
var ya olmazmı.......
erkek milleti değil mi işteeee
kızlar sonra görüşürz, burası biraz yoğunlaştı. fırsat bulunca açarım gene.
öptüm hepinizi deeee
dayısına çekmiş nolucak
ooo ozaman kaçınılmaz oğlanda zaten dayısına çekermiş
kızlar kocacım bana ortopedik yastık almış ben sitemiyordum ama lmış bi kere hediyesi buymuş öğrendim ama benim için istediğim bi şeyi daha almış bizim masaüstüydü bilgisayarımız bundada boynum çok ağrıyodu çok kullanmıyodum notebook alıyomuş çok sevindim raghatça nete girebileceim
iyiyim canım sen nasılsın
özletme kendini kız
aa bebiş düşündüğünü bilmiyordum
benimde bi 10 gün sonra belli olacak bakalım hayırlısı:97::97:
nihnaşom fırsatım çok olmuyor gündüzleri girmeye çalşıyorum ama zamn pek olmuyorr
biliyosun ev işi taşınma felan derken bide eski işime geri dönüyorummhaftada 4ğün sendikanın dosyalarını yedeklicemöylee bebiş istiyoz işte bakalım kuşum
canım kaç kilosunkii boyun kaçç 6 ayy biraz uzuzn ca bi zamn deill olur kısmetse istemek başarmanın yarısı dimiiiAslında düşünmüyorum demek pek doğru olmadı canım ama benim kilo sorunum var. Yaklaşık 6 ay sonra fazla kilolarımı verdikten sonra yani biz de başlarız inş. çalışmalara Şu an diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum da, o sebeple 6 ay dedim
[