- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- Konu Sahibi madamcocomo
- #1.181
ne oldu yahuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimm balımm napıyosunz bakalımmelisdeniz hoşgeldin şekerim...
nedemek aranıza alırsanız
topik senin canım
kimse yok bu akşam(
canıma rkadaşım benimm çok sevindimm aynı topikte bi daha berebriz ve evlilik daşızzzhoşgeldin melisim
tabiki burdasın artık balım
sumakkkkkk hoşbulldumm bebemmgeldim kızlarrrrr ,bugün hiç uyuyamadım ya parca parca oldu hep
dün de esım supriz yaptı bana hehe alışverise götürdü
hiç aklımda yokken ama boşa geçti kızdım herifime neden önceden haber vermıyorsun süslenirdim dedim ,ben yürüyüşe cıktık dıye şey ettım :78:
sonrasında sen cok güzelsin karım dedi affettım ama bişey almadım sadece mutfak ıcın aldım.
ben kılo alıorum tabı kı almaz mıım evlendıgımden berı üzerine neredeyse 10 kilo koydum
ekmek yemıorum ben ,sevmiyorum da aksmaları da az yemege dıkkat etmeye calısıyorum
ama pasta börek ıyorum aksamları cayla onu kesmem lazım ..
bı de hergün yürüyüş yaparım
bu kadar.2 yıl plates yaptım ,ama bebek ıcın yapamıyorum..
melis hosgeldın kızz
benimkide uyuduu kızzzzkocam maç izliyo maçın etkisi mi acaba
he hee topik topik gezdim acuk ama çok deil:))iyidir valla
kimse yok
öyle bakınıyorum şekercim
snn hızına yetişilmiyor
dün kovaladım seni
en son rüya yorumlarında yakalamıştım
kurdişimm yakaldın beniimelissssssssssss
kız hangi şarkı o adını söyleyin ben işyerindeki bilgisayardan böyle şeylere bakamıyorum video filancok begendım valla :)
kk da tanısıp işi reele döktüğüm samimi bir arkadasım kı uzun zamandır görüşemedık ,beni rüyasında görmüş
bir kız kardesım varmış ,hamilemisin yoksa dedı ,nasıl sevındım nasıl sevındım anlatamam :92:
evet melisim iyiki bakmışın buraya:81:geldimm balımm napıyosunz bakalım
canıma rkadaşım benimm çok sevindimm aynı topikte bi daha berebriz ve evlilik daşızzz
sumakkkkkk hoşbulldumm bebemm
benimkide uyuduu kızzzz
günaydın naneli şeker günaydın sd34 kendi adıma iyiyim kızlar sizler nasılsınız