- 17 Aralık 2010
- 6.641
- 1
- Konu Sahibi madamcocomo
- #10.501
saol canım benim çok şükür şimdi daha iyiymiş yavrum,evet inci yok görünmüyor inş yaramaz bi durum yoktur tatlım ya
Sende yoksun iki gündür.
Sevindim oğluşunun iyi olmasına. Geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım benim çok şükür şimdi daha iyiymiş yavrum,evet inci yok görünmüyor inş yaramaz bi durum yoktur tatlım ya
Ben iyiyim sen nasılsın
Yoktun dün ya da denk gelmedik.
Valla bilmiyorum hamile kalana kadar kilo verebilir miyim de en azından hamileyken de yürürüm daha az alırım.
Zaten ilk 3 ay rahat veririm heralde değil mi Sibel? Hamileyken felan yürüyüşün olmusuz etkisi var mı?
Geçmiş olsun Vefa.
Allah sabır versin.biz çalışa
Maalsef n kadınların kaderi bu.
canım bugün hiç giremedim özelden yazıcam numaramısağol canım aslında tlfdan anlatarak sorsam daha iyi olacak sanırım sen özelden yaz canım nonu ben ararım senii
kızlar günaydın oğlum hasta oldu geceden beri istifar ediyo hiç bişeyde yemiyo doğru dürüst ,sabah ohalde babannesine götürdüm bıraktım işe geldim,içim çok huzursuz yavrum bezgin bitkin bi haldeydi.iştende izin alamıyorum bugünü nasıl bitireceğim bilmiyorum((
Ben de geldim sonunda.
Herkes iyidir inş.
Sumak döndün mü İzmir'e?
1 ay sonra geliyorum nasipse :)
Ben de geldim sonunda.
Herkes iyidir inş.
Sumak döndün mü İzmir'e?
1 ay sonra geliyorum nasipse :)
yok donmedım cnaım buradayım hala
haftaya esım gleıcek bakALIM AYIN 5İNDE FILAN IZMIRDE OLMAM LAZIM kpss sınavına gırıcemorada ıste
sız napıyorsunuz
1aya gıdıerım canım beklıyorum senı :)
Napiiim ya çalışıyorum sen nasılsın? Minik kızın nasıl?
Antalya nasıl?
Kızlar eltim hamileymiş, bugün öğrendik onlarla birlikte
Çok sevindim, sağ salim kucağına almak nasip olur inş.
cok sevındım ne zamandır ıstıyorlardı dımı o geldıgınde oyle dmeıstı cunku hayırlsı olsun hatırlarsa benım adıma da kutla tebrık et :9
sumaak 10 dk beklemiyim dedim mesajla.
facede var eşi.
ah tam cıkıyordum canım
bılmıyorum ne yapsak at ıstersen ters tepmez herhalde
sen neler yapıyorsun hıc gorusemıyoruz artık
ben tatıldeyım cok uzagım nete kac zamandır cok ozledım sneı de
ben ıyıyım mınıkte ıyı cok neselı buralarda masallah kalablaık eglencelı ,,
burası sıcak denıze gıdıyoruz sık sık oyle gecıyor gunler
böyle de içim içimi yiyor benim sağlığından endişe ediyorum..
napıyım canım bildiğin gibi. face falan girmemenden tahmin ettim tatilde olduğunu..