canımsın benim güzel arkadaşım hamiş hamiş hiç yorulmanı istemem ama illaki yollarım diyorsan özelden adresimi yazarım ama dediğim gibi gerçekten hamiş hamiş yorulman beni çok üzer onun yerine yakın çevrende hamiş kalmak isteyen eşe dosta verirsen benim için oda makbul olur karar senin hayatım bana cevap yazarsın ona göre bende gerekeni yaparım sen durma zaten fazla pc başında artık hamişsin kız ben razıyım ara ara görmeye yeterki hayırlı geçiresin iyi dinlenerek emin emin ilerliyesin hamişliğinde o yüzden çok dikkatli ol kendini yorma ok canım hadi eşine bak sen başkazaman görüşürüz bende yatayım geç bile kaldım namaza kalkacağım öpüyorum seni arkadaşımCannnimmm benssenbem bak ben hamile kaldigimi ogrendigimde direkt dedim ki ben benssenb ye bu vitamini hediye edicem, ayrica bende 5 tane pre-seed kalmisti onu ve kullandigim ovulasyon testini gondermek istiyorum sana. Belki bir sebep olmus oluruz hamis olman icin. Bana ozelden adresini yazarsan yollarim en kisa zamanda canim.
yasemin canım hoşgeldin ohh be hele şükür bugün hareketlilik söz konusu topiğimizde çok şükür beee:))))seni soracak birileri yoktuki bayramdan bu yana topik neşeye burcuya bana kaldı:)))iyi olmanıza sevindim bak bebişine bir arkadaş daha geliyor kalabalıklaşıyoruz kızlar ohhh ne güzelll iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım benim
burcu ilaç konusunda yinede teşekkür ederim bitanem sen bana özelden gerekli vitaminleri ve günlük en fazla alınması gereken gramajları yazarsan burdaki aktarlardan araştırabilirim gerçekten haklısın bende birohhh dedimm hamdolsunki hiçbir sorunumuz mevcut değilmiş bunu bilerek yola devam etmek benim için çok daha güzel olacak inşallah dediğin gibi gelecek ayda ben yada bizden biri yada birçoğumuz müjdemizi veririz aşağı yukarı yumurtlama günümü biliyorum ama aklıma akılan 2 soru var
1.rahim filmi yumurtlama gününde değişiklik yaparmı
2.rahim filmini çektirdiğimiz ay korunmamız şartmı
doktorun ne dedi diyeceksiniz doktorum korun dedi ama tıbben doktor olarak bunu demem gerektiği için diyorum dedi yoksa benim hemen hamile kalan hatta doğumunu yaptığım çok hastam oldu dedi yani bi nevi formaliteden demek zorundayım der gibi konuştu netten araştırmalarıma göre genelde doktorların çok nadiri korunun demiş ama yinede korunmazsam sonucunda kötü şeyler yaşarmıyım diyede düşünmeden edemiyorum bana bi akıl verin kızlar ne yapayım???burcuuu doktorcuğum yardımına ihtiyacım var bu konudada:))))bi el atıver kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?