2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

canımm inan bana çok ama çok sevindim bende hafta sonu yoktum ve gelir gelmez ilk buraya girdim şuan onlkine göörünüyorsun canlı canlı sevincimi tekrar dile getirmek istedim Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim arkadaşım çok mutluyum senin adına inanılmaz mutluyum yani:))))

gelelim bana yarın Allah nasip ederse doktora gidiyorum rahim filmi çektireceğim dilerim hayırlı haberlerle dönerim ama sana şunu soracaktım eğer doktor ilaç vermezse sen bana doğal bir ilaç söylemiştin adını vermedin ama selenyum çinko falan miligramlarını falan yazmıştın hepsini kapsıyormuş bana onun adını verirmisin hani kürle kullanırsan verim alabilirsin falan demiştin o ilacı diyorum yarın dönerken alayım olmazsa diye düşündüm bana yazarsan sevinirim canım

bu arada ne zaman doktora gideceksin???valla senden çok heyecanlıyım:))))
 
Cannnimmm benssenbem bak ben hamile kaldigimi ogrendigimde direkt dedim ki ben benssenb ye bu vitamini hediye edicem, ayrica bende 5 tane pre-seed kalmisti onu ve kullandigim ovulasyon testini gondermek istiyorum sana. Belki bir sebep olmus oluruz hamis olman icin. Bana ozelden adresini yazarsan yollarim en kisa zamanda canim.
 
Bana biraz musade esim cok acikti bende oyle gelir gelmez internetin basina oturdum heyecanla ve dunyayi unuttum. Hemen donmeye calisicam. Donemezsemde mutlaka cevap yazarim iki saat icinde canim.
 
canımsın benim güzel arkadaşım hamiş hamiş hiç yorulmanı istemem ama illaki yollarım diyorsan özelden adresimi yazarım ama dediğim gibi gerçekten hamiş hamiş yorulman beni çok üzer onun yerine yakın çevrende hamiş kalmak isteyen eşe dosta verirsen benim için oda makbul olur karar senin hayatım bana cevap yazarsın ona göre bende gerekeni yaparım sen durma zaten fazla pc başında artık hamişsin kız ben razıyım ara ara görmeye yeterki hayırlı geçiresin iyi dinlenerek emin emin ilerliyesin hamişliğinde o yüzden çok dikkatli ol kendini yorma ok canım hadi eşine bak sen başkazaman görüşürüz bende yatayım geç bile kaldım namaza kalkacağım öpüyorum seni arkadaşım

heyyy kızlarrrr nirdesiniz yawww????anam bir gittiniz pir gittiniz haaa Allahtan neşe burcu burdalar yoksa topikte in cin cirit atlıyor olacaktı:)))))neyse sizlerde öpüldünüz fıstıklar Allaha emanet olun
 
Canim yorulmak ne demek. Belki bir faydamiz olur. Bu arada insallah senden yarin guzel haberler bekliyorum. Sen bana adresini yaz ozelden.
 
Menzil gülü senin adına çoook sevindim.....Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almak ve büyütmek nasip etsin....İnan senin sevincin bizler içinde ümit oldu.....okurken bir ara içim doldu.....allahım diğer isteyen arkadaşlara ve bana da nasip etsin......bayram dönüşü bize çok güzel sürpriz oldu.....testi yaptığın gün regl günün ne kadar geçmişti ve vücudunda herhangi bir belirti varmıydı merak ettim ......
 
menzil gülü çok sevindim :teytey:gerçekten o kadar umutsuzdunki biz bile umutsuz olmuştuk ama mevlam yüzünü güldürdü..mucize gerçekten rabbimin mucizesi..cvp yazacaktım o sitem dgl yılmıştın benim yazılarımdan üzüldüm yazını:1shok::çok üzgünüm: okuyunca evet giren okur cvp yazar farkındayım ama o girenler sürekli başka şeylere cvp yazıp sadece benim yazımı es geçerse bir sorun var derim haliyle ki burada beklemedigimden alınırım çünkü ben sizleri öyle benimsemişim ki sabırsızlıkla kendim gibi sizlerinde haberlerini bekliyorum..neyse uzatmayacagım ayrıntılı yazacaktım ama diger yazını görünce çok sevindim ve varsın beni yanlış anlasın küssün isterse dedim benim tebrik etmem lazım ben unuttum gitti diye düşündüm..tekrar söylüyorum çok sevindim allah kucagınada almayı nasip etsin ama lütfen bundan sonra çok ama çok dikkat et kendine uzanma agır kaldırma kendini yorma...

kızlar ben dün sabah döndüm geri 1 hafta çok çabuk geçti tatil olarak ama sizleri özlemişim..bende son 2 gün şifayı kaptım grip oldum aptal gibi dolaştım aldıgım ilaçlardan dolayı sersem gibi dolaştım başımı nereye koysam orada uyuyakalacak durumdaydım nitekimde bazı yerlerde öyle oldu..bugün biraz daha iyiym..ama hala uykum var..
hepinize teke tek yazamadım arada ismini atlatıgım kişiler olur kırılmasın kimse.. nasılsınız gördügüm kadarıyla genelde benssenb neşe ve menzil gülü buralarda idi.diger arkadaşlar ses çıkmamış..kızlar bende saymadım bile kaçıncı günümdeyim diye biliyorsunuz yumurtlama günüm boş geçti diye bilirim hesaplamalara göre sadece 2 gün oldu diger günler boş geçti.yani benimde adetim düzensiz oldugundan yumurtalama döneminde düzensiz olabilecegini doktorum söylemişti ama ben fazla takılmıyorum bu günlere fazla okuyorum buralarda kimileri 19. gün yumurtlama başlıyor tutumuyor bir digerine yani..bizde elimizden geldigince degerlendirmeye çalışıyoruz..bende böyle degişen başka bir şey yok...burcucum bu arada sen kaçıncı gün hamile oldugunu ögrendin. normalde düzenlimiydi adetin..hepinizi öptm..
 
hoşgeldin mavi deniz

burcu canım şimdi geldim doktordan rahim filmini çektirdim sonucu 2 gün sonra alacakmışım ama kendi doktorum tüplerin açık olduğunu söyledi sadece raporu başka doktor yazıyormuş herneyse hamdolsunki bunuda atlattık eşimin sonucunada güzel dedi sen olmasan bugüne kadar dayanamaz çatlardım ya Allahtan imdadıma yetiştin:))))bu arada sende yırttın rahim filminden ohhh ne güzell:))))anestezisiz oldum ağrılımı diyenler için yazıyorum:arkadaşlar herkes kendini tanır şayet acıya dayanıklı bünyesi varsa işlem sırasında şiddetli bir sancı(tıpkı adet sancısının şiddetlisini düşünün) oluyor ama kısa süreli olmasından dolayı dayanabiliyorsunuz ama aksine dayanıklı değil canı tatlılardansanız anestezi kullanabilirsiniz şuan batikon ve birazda akıntı şeklinde kanamam mevcut o kadar birazda sancım var ama inanın adet olmaya yakın alt tarafta ne hissediyorsanız aynen onun gibi gerçi dediğim gibi ben dayanıklıyım belkide ondan bana çok gelmiyor:))))

neşe hadi sıra sende bacımm çektir filminide evdeki resim albümüne benimkinin yanına koyalım:))))ana istermisin sende çektirmeden hamiş kalll :)))))valla seni bilmemde ben çok isterim:)))))neyse öpüyorum canlarım

burcuuu canım yaa sen bana o vitaminin adını nasıl bulabileceğimi falan yazda ben seninki gelene kadar alayım hani dediğin vardı ya çinko selenyum falan hepsi bir arada olan bu konuda bilgi verirsen sevinirim kızlar keçi boynuzunada başladım haberiniz ola fazla tedbir göz çıkarmaz dimi:))))neyse hadi görüşürük
 
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy
noliiyiii burdaaaaaaaa

kim hamile dur dönüp okiyimmmm....
 
sizi çok özledimmmm siz beni sormamışsınız ama olsun... Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum utanarak. Kutlayamadım.
tatile Sideye gittim bayramda bebiş gelmeden başbaşa bir tatil uzun dönemede rastgelmişken çok iyi oldu bol bol bebiş gördüm sevdim konuştum. Net falan nerdee.

Burcuuuu morbilmemne heeeeeeee.....
olmaz heeeee...klava:
Mucize diyorum mucize... :teytey:Allah herkese nasip etsin... Tüm isteyenlere nasip etsin.
Bu ne büyük bayramdır Allahım. Bende Berat kandilinde öğrenmiştim meleğimi....... Bende umutsuzdum meğer gelmiş.......
Nasıl sevindim anlatamam. Darısı neşemeşeme rahelime benssenbime mavi denize tüm isteyenlere inşallah......:Saruboceq:
Ve burcum inşallah benim gibi sorunsuz rahattttt bir hamilelik geçirirsin.. Flucplus almaya başladınmı? Kendine çok dikkat et. hoplama zıplama amuda hiç kalkma.. :1hug::1hug:Boooooool boool su iç. Ya hala inanamıyorum........:dance: buarada biz 3aylık olduk teyzeleri geçiyoruz bile.. kıpırdadığını hissediyorum bazen karnım top gibi.. Bayramdan sonrası için görüşürüz demiştik doktorumuzla.
Bu hafta müsait oluğum gün gidicem inşallah. En son kalp atışlarını görmüştüm hala gözümün önünde şimdi karnımda bi oraya bi buraya.... zaten çok az olan mide bulantılarım daha az devam ediyo ara ara. Ama dişlerim kanıyo onu anlamadım.benneyaptımki Bide bende gribim malesef.. burnumu boşverdim öksürmek çıldırtıyo beni..Bol bol bal ıhlamur yarına öksürüğümde kalmıcak inşallah.

Canlarım tek tek alıntı yapamadım ama kaçırdığım sayfaları okumaya çalıştım. Neşemeşe canımsın Mutlu haberi sendende alıcaz inşallah. Biraz bu düşünceleri at kafandan. bişeyi düşündükçe erteleniyor. Önce kendini toparla eşinle uzlaş. Herşey yoluna gircek bacım emin ol. Dualarım seninle hepinizle.... :1hug:


Benssenbim sabırsızlıkla bekliyoruz sonuçları sana süpriz yapsın bebişin ne güzel olur...........
 
Ohh beeeee topik eski haline donmus.

Yasemin hanim kim sormamis seni valla oklava geliyor. Kiz ben hepinizi soruyorum ama siz gormuyorsunuz. Cok tesekkur ederim canim. Ayyy ne guzell ya 3. ayda hareket hissediliyormuki??


Mavi denizcim ben zaten bana alindigini anladim. Ama napim o gun cokda yorgundum ve senin yine sitem ettigini gorunce bir kizivereyim dedim:))) Yoksa elbetteki gercekten kizmis degilim. Yaseminede sanada gecmis olsun. Yumurtlama gunum bos gecti demissin, ya belli olmaz biliyormusun belkide yumurtlama gunun degildi o dedigin gun. Ben cuma gunu hamile oldugumu ogrendim. Adetlerim ufak bir kac gunluk oynamalar oluyordu ama duzenliydi.

Benssenbem ohh beee hadi buda gecti cok sukur. Varya bence sen hemen hamile kalabilirsin bak soyluyorum. Sadece yumurtlama gununden emin oilman gerekiyor, herhalde sen asagi yukari biliyorsundur yumurtlama gununu. Cunku senin adetlerin duzenli. Canim benim, bizim vitaminimizden Tuykiyede yok, ama Turkiyedede bircok bunlari iceren vitaminler var. Mesela GNC diye bir vitamin market var, ordan bakabilirsin, baska cok yerlerdede olmali, yani isim bilmiyorum ama bunlari iceren cok vitamin markasi olmali dur ben internetten bakip sana bulmaya calisayim.

Lotuss75 canimcim cok tesekkur ederim. Ben adetimin 31. gunu ogrendim ama eminim bundan 4 gun oncede test yapmis olsaydim cikardi cunku adetten 4 gun oncesi tespit edebilen testler mevcut burada ama hic ihtimal vermedigim icin buyuk bir rahatlikla sadece adetimi bekledim yoksa on kere test yapardim:))) Belirtiye gelince, ben hamile oldugumu ogrenmeden onceki gun kendi kendime dedim ki yahu insan hamile olsa anlar herhalde anlardim ama su anda resmen adet agrim var demistim. Yani belim agriyordu birde vajinanin hemen ust kisminin ici, yani ayyyynen benim adet olmadan onceki agrilarim oldu, hicbir farki yoktu. Birde sunu farkettim, yere comelmistim bir is yapiyordum, kalkarken sol kasigima bicak gibi bir agri saplandi bu iki kere oldu. Forumda bunun kendisine oldugunu soyleyen bir hamis arkadasta vardi. O yuzden aklimda kalmis ve bu bana olunca dedim ki amaaan demekki buda hamilelik belirtisi degilmis cunku ben adet olacam bana oldu dedim, daha oncede olmamisti bu bana. Demekki hakikaten hamile iken oluyor. Yani birsey yok anlayabilecegin ben gercekten adet olacagimdan neredeyse emindim, hic ihtimal vermiyordum.

Kizlar cok tesekkur ederim tekrar hepinize. Rabbim butun isteyen bayanlari ve eslerini bebislerine hayirlisi ile kavustursun.
 
Yasemin bu arada sen sut iciyormusun. Dislerin neden kanar ki?? Ama bak eger sut icmezsen dislerinde kayiplar, curukler olusabilir. Cunku bebek direkt senden cekiyor kalsiyumu.
 
yasemin canım hoşgeldin ohh be hele şükür bugün hareketlilik söz konusu topiğimizde çok şükür beee:))))seni soracak birileri yoktuki bayramdan bu yana topik neşeye burcuya bana kaldı:)))iyi olmanıza sevindim bak bebişine bir arkadaş daha geliyor kalabalıklaşıyoruz kızlar ohhh ne güzelll iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım benim

burcu ilaç konusunda yinede teşekkür ederim bitanem sen bana özelden gerekli vitaminleri ve günlük en fazla alınması gereken gramajları yazarsan burdaki aktarlardan araştırabilirim gerçekten haklısın bende birohhh dedimm hamdolsunki hiçbir sorunumuz mevcut değilmiş bunu bilerek yola devam etmek benim için çok daha güzel olacak inşallah dediğin gibi gelecek ayda ben yada bizden biri yada birçoğumuz müjdemizi veririz aşağı yukarı yumurtlama günümü biliyorum ama aklıma akılan 2 soru var

1.rahim filmi yumurtlama gününde değişiklik yaparmı
2.rahim filmini çektirdiğimiz ay korunmamız şartmı

doktorun ne dedi diyeceksiniz doktorum korun dedi ama tıbben doktor olarak bunu demem gerektiği için diyorum dedi yoksa benim hemen hamile kalan hatta doğumunu yaptığım çok hastam oldu dedi yani bi nevi formaliteden demek zorundayım der gibi konuştu netten araştırmalarıma göre genelde doktorların çok nadiri korunun demiş ama yinede korunmazsam sonucunda kötü şeyler yaşarmıyım diyede düşünmeden edemiyorum bana bi akıl verin kızlar ne yapayım???burcuuu doktorcuğum yardımına ihtiyacım var bu konudada:))))bi el atıver kızzz
 

Canim benim o konuyla ilgili maalesef bilgim yok. Ama sen 1 hafta korun sonra iliskiye devam edin madem dr. un oyle dedi. Birde kit kullan bu ay bakalim yumurtlaman degismismi.
 
Teekkür ediyorum MenzilGülümüz, ben gerçekten zor bir dönem atlatıyorum ve çok karışık duygular içindeyim. Sizlerin hep takipçisi olucam. Hadi kızlar ne bekliyoruz hemen yeni evimize taşınalı. Ne demiş büyüklerimiz "tebdili mekanda ferahlık vardır" Bakalım yeni yerimizde kimler hamiş haberiyle bizi mutlu edecek?
 
canım mrb bayağıdır giremedim siteye bayram tatili yoktum istanbulda sonrada grip tadım tuzum yok nasılsın diğer arkadaşlarada merheba diyorum ben biraz geride kaldım galiba kimler hamile kaldı inşallah herkes de hareketlilik vardır biz çalışma aşamasındayız bu aralar bide grip olunca çekilmiyor ilaçda alamıyorum haliyle bakalım artık 18 adet tarihim bide hamile arkadaşlara bişey sorucam ben bu ay yumurtlamam olmadı bu neden olur bugün 17.günüm ama yumurtlama akıntısı felan olmadı neden ki bide ilişkilerimiz gün aşırı düzenli oldu yani 14.günde sol yumurtalığımda ağrı oldu hiç böle olmamaıştım nesecim neden acaba diğer hamile olan arkadaşlarada soruyorum
 
nmb2358 canım ovulasyon testi ile mi yumurtlamadığına karar verdin? Hem daha erken olabilir, belki geç yumurtluyorsundur.
 
ahanda kaçaklar toplanmış hanımlar nerdesiniz sesinizsoluğunuz çıkmıyooo arada durumunuzdan haberder edin sizi özleyen merak eden birileri var bende buraya girerim ama yeni başlıktamı yoksa burdan mı devam etcezzz acil cevap neşecimmm hııı bi de nedendir bilmem ben de bu aralar çok pessimistim böle kara kara düşünür oldummm mevsim geçisinden heraldeee hı bi de benim ahiretliğimin ismide neşe ben ona nene derimm
 
Semacım yeni başlığa taşındık oraya bekliyoruz canım. Ne istersen de güzelim, içinden nasıl geçiyorsa öyle de, ben hiç kızmam. Hepiniz benim canımsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…