canım biz burda paylaşımda bulunuyorsak bu sadece bebek üzerinemi olmalı?hayır bu kadar samimi kurduğumuz dostluklarımızda günlük yaşamımızdan sorunalarımızıda paylaşacağızki birbirimize desteğimiz vede vereceğimiz nasihatlar bize yardımcı olabilsin hayırlısıyla git hayırlısıyla dön inşallah herşey yoluna girecek canım sadece biraz sabır gerekiyor kanımca seninde bayramın mübarek olsun tatlım
arkadaşlar benim lekelenmeler başladı zaten öncedende belirttiğim gibi umut edip kendimi kaptırmamıştım o yüzden üzülmedimde şimdi sökülmesini bekliyorumki rahim filmi için randevü alabileyim bu arada herkesin bir sıkıntısı var açıkçası benimde dünden beri biraz kafam karışık kızlar biliyorsunuz ben ilkkez doktora gittim eşim çok istememekle birlikte benide kıramadı git dedi fakat şimdi benim rahim filmi onunda spermiyogram verecek olmasına çok isteksiz yaklaşıyor psikolojim kaldırmıyor ya sonuç kötü çıkarsa ben yıkılırım o zaman diyor
((bir yandan üzülüyorum çünkü gerçekten yıkılacağını biliyorum ama bir yandanda bunlar eninde sonunda yapılacak ayrıca gidip vermeside ona ölüm gibi geliyor bilmiyorum kızlar bu konuda bana neler önerirsiniz?eşime çok ılıman vede anlayışlı davranıyorum ama zoraki verecek olması ve verdikten sonraki sonucun ona verecek zararları düşündükçe korkuyorum
((fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlarım