- 3 Mart 2008
- 1.306
- 14
- 42
canımm inan bana çok ama çok sevindim bende hafta sonu yoktum ve gelir gelmez ilk buraya girdim şuan onlkine göörünüyorsun canlı canlı sevincimi tekrar dile getirmek istedim Allahım hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim arkadaşım çok mutluyum senin adına inanılmaz mutluyum yani:))))
gelelim bana yarın Allah nasip ederse doktora gidiyorum rahim filmi çektireceğim dilerim hayırlı haberlerle dönerim ama sana şunu soracaktım eğer doktor ilaç vermezse sen bana doğal bir ilaç söylemiştin adını vermedin ama selenyum çinko falan miligramlarını falan yazmıştın hepsini kapsıyormuş bana onun adını verirmisin hani kürle kullanırsan verim alabilirsin falan demiştin o ilacı diyorum yarın dönerken alayım olmazsa diye düşündüm bana yazarsan sevinirim canım
bu arada ne zaman doktora gideceksin???valla senden çok heyecanlıyım:))))
gelelim bana yarın Allah nasip ederse doktora gidiyorum rahim filmi çektireceğim dilerim hayırlı haberlerle dönerim ama sana şunu soracaktım eğer doktor ilaç vermezse sen bana doğal bir ilaç söylemiştin adını vermedin ama selenyum çinko falan miligramlarını falan yazmıştın hepsini kapsıyormuş bana onun adını verirmisin hani kürle kullanırsan verim alabilirsin falan demiştin o ilacı diyorum yarın dönerken alayım olmazsa diye düşündüm bana yazarsan sevinirim canım
bu arada ne zaman doktora gideceksin???valla senden çok heyecanlıyım:))))