- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
slm kızlar sayfalar ilerlemiş maaşallah hepinize tek tek tşk butonuna basmadım buradan tşk ediyorum hepinize..neşecim eşin neyin intikamını almış anlayamadım aranız sanırım daha iyi gibi sevindim allah muhabbetinizi artırsın minik minik yavrucuklar versin...bende bal çörek tarçın yapmıştım ama bunu kocalarımız mı yiyecekti ben yiyordum(sakın gülmeyin öyle diye okumuştum bir yerde)bunu biraz zor yediririm diye düşünüyorum çünkü ben bile yerken yüzünü buruşturuyor nasıl yiyordun diye.içinde çörek otu varya.
rahelcim hayırlısı olsun..inş.igneler işe yarar..
neşecim benimde bir başlık önerisi aklıma gelmedi aşagı yukarı aynı amaç arkadaşların önerisi gib başlıklar aklıma gelmişti özellikle en hayırlı zamanını bekleyen hamiş (anne) adayları. hep birlikte olduktan sonra başlık önemli dgl.burcucum siz küre bşladınız galiba hadi inş işe yarar tekrar ne zaman test yapacaksınız.kızlar bir bakmışsınız bayramdan sonra hepimiz tek tek müjde vermeye başlarız buradan.inş..
sınav sonucum henüz belli dgl ögleden sonra belli olacagını söylediler ögledne sonra ararım kursu..hayırlısıyla inş geçmişimdir sınavı..kendinize iyi bakın..
mavi denizcim corek otu bal tarcini bayanlar yiyorlar yumurtayi gelistiriyor ama ben erkek interfilitesi bolumunde bunu kocalarina yediren ve hamile kalanlari gordum ondan bende yediriyorum simdi.
Sinavindan insallah gecersin.