2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

Kızlar 1den fazla mesaja alıntı yapmak istiyorsanız mesajların altındaki NQ'ya basın ve sol atta cevap yaza tıklayın. Seçtiğiniz her mesaj, mesaj yazma alanına alıntı olarak gelecektiir. Benim gibi unutkanlara duyurulur, hem daha kolay.
 

Hayir adet zamani degil yumurtlamadan sonraki 5-7. gunler oluyor yani olabilir.

Yani esimin iliski yapmamismi olmasi gerekiyor ama zaten bayagi oldu yapmiyoruz yumurtlamamdan beridir:))) Pardon yaa yumurtlamadan birkac gun sonrada oldu ama yinede bayagi bir gundur olmuyr
 
Son düzenleme:

Yok ya ümitlenmeyeyim kızz, sonu kötü oluyor(
Canım siz yumurtlamaan sonra çalışmalara ara mı veriyorsunuz? Benim doktorum günaşırı mutlaka demişti adetten adete.
 
arkadaşlar anca bu saatte girebildim dün doktordan çıktıktan sonra kayınvalidemlerdeydim gece geldik bugünde hazır oruçlu değilken evimin temizliğini güzelce bi yapayım dedim hamdolsun onuda bitirdim o yüzden şimdi girme fırsatım oldu yarın nasip olursa bende niyetleneceğim temizlendim bu akşam doktor konusuna gelince aynen burcu gibi rahim duvarı rezervleri kalınlığı herşeyi gayet iyi hiçbir sorun yok dedi tahlil yaptı onlarda temiz bu ay gidişata bi bakalım gelişmelere göre hareket ederiz dedi bu arada daha adetimin 4.günü ve iki tarafta yumurta molekülleri gördü ve işte bunlardan birkaçı büyüyerek yumurta oluyor dedi eğer gerekirse belki gelecek ay senden rahim filmi eşindende spermiyogram isteyebilirim dedi salı günün tekrar randevü verdi

eee sizler nasılsınız sizler anlatın bakalım gelişme varmı

mavi deniz canım sahurda fena olmuşsun geçmiş olsun adetinin bu kadar gecikmesi iyimi kötümü bilmiyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun ama doktora bir görün derim

neşe kız umutsuzluk yok diyen senmi bu ay çalışmalar olmadı diye umutsuzlanıyorsun hem yumurtlamadan 5 gün önceki spermle bile hamile kalan olmadımı bu sitede oldu o zaman umutsuzluk yok anlaşıldımı arkadaşım

burcu seninde doktor sonuçlarına sevindim benimki tamamen şansa oldu eşimle konuşup onayını aldıktan sonra 1 güne doktoru araştırdım ve ona gitmeye karar verdim gerçi randevuyu almak gerçekten zor oldu benim için

librarian canım en güzelini yapıyorsun belirti arasak ne oluyorki en güzeli adet gecikmesini beklemek sonrasındada test yapmak yada tahlil çünkü belirtiler her zaman yanıltıcı olabiliyor yani psikolojik

rahel teşekkür ederim iyi dileklerin için canım,bu aradaarkadaşlar sormuş ama cidden bende merak ettim sende durumlar nasıl ne kadar kaldı adetine
 

cnm ne güzel ama okadar zor oluyorki bakımı yardım eden olur herhalde allah analı bablı büyütsün allah kucagına almayıda nasip etsin üçünüde.benimde ikiz yegenim var.çift yumurta ikizi ama onlar zerre kadar benzemiyorlar biri varki daha fırlama 9 aylık ama tutabilene aşkolsun.cnm benimde ilk denemelerim ama gel gör ki adet düzensiz olunca daha sabırsız oluyorsun beklemek için stres sıkıntı falan..cnm dilegin için de amin diyorum..
 
evet canım doğru söylüyorsun bakımları çok zor olacak ama inan şu anda bana doğumdan sonrası değil öncesi çok zor geliyor. her an tehlike, bişey olcakmış, kanama olcakmış gibi. gelişimleri normal olacak mı, haftasında olmazlar zaten de çok erken doğum olurda kaybedermiyim... hep bir korku ve endişe var. çok büyük risk üçüz hamilelik. inşallah sağlıllı şekilde doğarlar hayırlısıyla da bebek bebek hadi arık ne duruyonuz diyenlerein eline tutuştururum baksınlar.
sen de çok acele etme. ne kadar stres sltında olursan o kadar uzaklaşacaksın bebeğinden bak emin ol. bizim hiçbir sorunumuz yoktu ama ben çok iyi biliyorum ki benim fazla sıkıntı ve stres yapmamdan olmadı. yumurtlama zamanlarını bilirsin zaten. o günlerde biraz dikkat edersin, beslenmene de çok dikkat et ve gerisini allaha bırak. bebek olurmu acaba bu sefer düşüncesi ile ilişkide olmaz asla. aklından bunu çıkartmaya çalış bak hemen hamile kalacaksın allahın izniyle.
 

cnm bir problem olmadıgına sevindim.inş diger sonuçlarda normal çıkar...

Canim hakkinda hayirlisi olsun.

cnm ben gebe olabilirmiyim düşüncesini kusmayla karşılaştırmadım.benim dışımda herkes birden gebe olabilirim düşüncesi oldu.eşim annem ablam işten arkadaş vs sonrasında sizler..hayırlısı diyorum bende...

cnm gördügün gibi bende deneyeyim dedim soracaktım sana bir kaç gündür unutuyordum umarım becerebilmişimdir birden fazla alıntı yapmayı..
 
tuubay tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ama böyle düşünerek olumsuzlukları sen çağırırsın pozitif düşün hep deki Allah neyi yazmışsa onu yaşayacağım de ve kendinistresten uzak tut haklısın 3üz riskli hamilelik olabilir ama hiç risksizde olabilir yani kendini heran birşey olacakmış gibi şartlandırırsan kendi bünyeni bozar olmayanıda oldurursun rahat ol arkadaşım alnımıza yazılandan kaçışımız yok

kızlar nirdesiniz yaaa gerçi malum ramazanda yoğun oluyor insan benimde akşama misafirlerim var birazdan kalkacağım mutfağa ama şimdi 1 cüz okumalı sonra mutfağa geçmeliyim belki gece yarısı gelirim hepinizi öpüyorum
 
kızlar merhaba herkese selam....burcu ve benssenb sonuçlarınızın iyi olduğuna sevindim...
neşecim sende düşünme boşver bu ay olmazsaki inşallah olmuştur daha önümüzde uzun bir dönem var..
beni merak ettiğiniz için teşekkürler 18 eylül adet tarihim..yalnız ben pzt doktora gidiyorum bakalım ne diyecek..Ben aşılama talep edeceğim..bu ayda normal yol ile olacağını sanmıyorum açıkcası..
mavideniz sende gelen giden yok umarım bebiş vardır..
yasemin,zehra,lıbrarıan sizlerde iyimisiniz?
 
neşecim inş içindeki sen dogru tahmin ediyordur.dondurma fazla yemedim bu ara neyse dün sahurdada biraz kötü oldum ama fazla su içmedim özellikle geri çıkartırım yediklerimi diye..dayanmaya çalışıyorum..
benssenb cnm sagol geçmiş olsun dilegin için.valla bende anlamadım iyimi kötümü neyse hayırlısı doktoru aradım zaten yazarım şimdi..

tuubay cım sende fazla panik yapma dua et cnm..sadece çogul gebelikte dgl tek olan gebeliklerde bile risk olabilir..sen içini ferah tutmaya çalış..bende fazla takmamaya çalışıyorum ama bir yerde farkediyorum ki yine ona odaklanmışım..hayırlısı diyorum..

rahel cim henüz gelen giden yok..bekliyorum bende ya bebk ya regl bebek yok denecek kadar az bir ihtimal ya....sen de nasıl gidiyor...
 

canım bız ıyıyız cok sukur bır yaramazlık yok.demek asılamaya karar verdın.ınsallah hayırlısı olur.eger asılama tedavısıne baslarsan senı burdan takıp edrız artık.bende asılama yolunda bır bırey oldugum ıcın sahsen.ozel hastanede falanmı yaptırıcan asılamanı.rapor falan cıkarttırıcanmı.neyse sen ıslerını yoluna koyunca anlatırsın artık bızlere.hadı kolay gelsın.herkese sevgıler..ben burdayım sızı takıpteyım bıyere kayboldum sanmayın he..:sm_cool:
 
kızlar neredesiniz....
ben doktoru aradım bugun dün ulaşamamıştım regl olamadıgımı geciktigimi söyledim bebkmi var yoksa dedi.kendisi test yapacaktı ben yaptırdıgımı söyledim kanda negatif dedim ozaman fortual iç dedi. sonra ben 2ml çıktı sonuç negatif diye biliyorum öyle dgl dedim ne olur olmaz diye bi,rde geç döllenme olabilirmi duyuyorum böyle şeyler dedim ortalama ne kadar geciktigini söyledim.sonra bana sonucu faksla dedi sonra aradım ne diyecek diye bana forlutal kullanma progestan kullan sadece 5 gün boyunca dedi sabah akşam başka bir şey de demedi ama ben akıllı neden o zman sormadım bu sonuç neden böyle çıkıyor bir ihtimal varmı diye?? neyse sonuç itibariyle önce forlutal verdi sonra test sonucunu görünce onu kullanma progestan kullan sadece dedi.niye anlamadım ama ben. neyse bi 5 günde bunu kullanırım bakalım o zmana kadar olurum büyük ihtimalle zaten olmazsa kesin bir şey vardır o zaman...kızlar böyle işte bugün akşam başlarım kullanmaya sanırım..
 


SELAM MAVİDENİZ,

benimde regl olmayışımın 12.günü....3 idrar testi ve 1 kan testinden sonra bebek ümidim sona erdi...şimdi de regl olamamayı kafaya takmış durumdayım...DR tsh ve prolaktin testi istedi yaptırdım TSH düşük çıktı ...sonuçları dr götürücem bakalım ne diyecek????
 

slm lotus kafana takma diyecem ama biliyorum ki bu hiçte kolay olmuyor bazen bebk konusundan özellikle bu ay hiç ümidim yokken bazende acaba diyorum ve bende seninki gibi aralıklarla idrar testi yaptım 2 3 kere ve negatif idi..en sonki kan testindende bu negatifi onaylıyordu ama doktorun önce forlutala sonra (test sonucunu gördükten sonra)progestan vermesi kafada soru işareti bırakıyor...bende takmamaya çalışıyorum mümkünse unutmaya çalışıyorum yeni reglim olmuş bitmiş gibi..sende öyle yap azorda olsa yap bunu...umarım sonuçların normal çıkar..sonuçları bizede yazmayı unutma..ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek düşünüyorsun..allah hepimizein yar ve yardımcısı olsun..dilerimki rabbimden şu mübarek ayın hürmetine bizlere sevindirici haber vermeyi nasip etsin..(amin)
kızlar bugün fazla girmediniz buraya hayırdır ters giden birşeyler yoktur umarım..yarın görüşmek üzere hayırlı iftarlar diliyorum hepinize..bende 6 çıkacam bugünde midem kasıldı ara ara ve kasıklarımda aynı zamanda..
çok konuştum tamam sustum ve gidiyorum...
 
Kızlar hepinizin günü aydın olsun..Mavidenizin dediği gibi burayı aksatmışsınız bakıyorum:mymeka: umarım herkes iyidir ve ters bir durum yoktur..
Fatmacım aşılamaya karar verdim ama doktorum ne diyecek bilmiyorum..Ama ben daha fazla beklemek istemediğimi söyleyeceğim. Pzt randevum var bakalım..Ben üniversite hastanesine gidiyorum.SSK ile tedavi görüyorum.Aşılama için rapor alınmıyor diye biliyorum.İlk defa yaptıracağım için prosedürü bilmiyorum henüz..Gelişmeleri anlatırım..
Mavideniz canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..Dediğin gibi biraz garip bir durum olmuş doktorun hap değiştirmesi felan ama umarım senin için en iyisi olur..
diğer kızlar nerdesiniz? Doktora gidenler gelişmeler ne alemde?
Yasemin yeni rüyalar yok mu?naniknanik Mesela beni hamile felan görmedin mi:roflol:
 
mavı denız ınsallah hamıssındır canm.hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz.bu ara mesaj yazmasamda hep sızı takıpteyım kızlar.herkese hayırlı gunler.
 
teşekkürler benssenb mümkün olduğunca rahat olmaya çalışıyorum.
mavi deniz inşallah hamilesindir. keşke dr. bi sorsaydın niye diye. neyse hayırlısını diliyoruz tabi.
rahel evet aşılama için rapor alınmıyor ama kullanacağın iğne ve ilaçların devlet tarafından karşılanmasını istiyorsan ilaç raporu çıkartman gerek. hayırlısı inşallah. umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebek sahibi olur.
 
Yok ya ümitlenmeyeyim kızz, sonu kötü oluyor(
Canım siz yumurtlamaan sonra çalışmalara ara mı veriyorsunuz? Benim doktorum günaşırı mutlaka demişti adetten adete.

Ara vermek demiyelimde akisina birakiyoruz yumurtlama sonrasi, sadece esim istedigi zaman oluyor ama zaten yumurtlama sonrasi onmeli degil. Fakat adet sonrasi haftada en az 2 kere olmali cok ara vermekte spermlerin yavaslamasina sebep oluyormus.
 
Bu arada biz dallasta birkac Turk aileyi ziyarete geldik. Bugunde iftardan sonra donucez insallah. O yuzden dunden beridir giremedim nete.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…