- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay eşin 4-5gün çalışma perhizi yapacaktı yaptı mı canım??? Unutmuşum sana hatırlatmayı.
Bizde çalışma cumartesi gününe kadar oldu ama 1 haftadır zorunlu kesintiye uğradı. Yerleşme olacağını sanmam çünkü adetime 1 hafta var daha o adet zamanı olmuyor muydu???
Hayir adet zamani degil yumurtlamadan sonraki 5-7. gunler oluyor yani olabilir.
Yani esimin iliski yapmamismi olmasi gerekiyor ama zaten bayagi oldu yapmiyoruz yumurtlamamdan beridir:))) Pardon yaa yumurtlamadan birkac gun sonrada oldu ama yinede bayagi bir gundur olmuyr
Maasallah Allah saglikli hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin. Ayy ne guzel:))
mavi denizcim 3 yıllık evliyim ben, ilk yıl ayrıydık zaten. sonra da 2 yıl denedik. bunu son 1 yılında da dr.a gittik. prob. yoktu şükür ama olmuuyordu. 3 ay hap kullandım, 1 kez aşılama oldu ama negatif. biz de daha fazla beklemek istemediğimizden ve bu tedavilerle vakit kaybetmemek için direk tüp bebek istedik ve 10+4 hamileyim. acele etmemizin sonucu olarak da biz istedik 1 bebek allahım verdi 3 bebek. bu kadar acele ettiniz, istediniz alın size 3 tane dedi. allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin ama bence tek tek.
Kizzllarr ben dr. dan geldim yine. Rahim yumurtaliklar yumurta rezervim hersey normal Allahima sonsuz sukurler olsun. Bir tek FSH duzeyi biraz yuksek cikti ama dr. benden adetimin 3. gunu kan testi istemisti ama ben 1. gunu yaptirdim o testi o yuzden doktor bir daha bugun kan aldirmami istedi bakalim sonuc insallah iyi cikar. Birde esimin spermiyogrami icin yarin gidicez insallah.
Rahelcim tesekkur ederim. Sende durumlar nasil? Yumurtlama oldu mu olucak mi?
Nesemesecim iliski olmadi diyorsun o zaman yerlesme kanamasi olamaz ama belkide tam hatirlamiyor olabilirmisin iliski olup olmadigin belkide yerlesmedir??
Canim hakkinda hayirlisi olsun.
Kızlar 1den fazla mesaja alıntı yapmak istiyorsanız mesajların altındaki NQ'ya basın ve sol atta cevap yaza tıklayın. Seçtiğiniz her mesaj, mesaj yazma alanına alıntı olarak gelecektiir. Benim gibi unutkanlara duyurulur, hem daha kolay.
kızlar merhaba herkese selam....burcu ve benssenb sonuçlarınızın iyi olduğuna sevindim...
neşecim sende düşünme boşver bu ay olmazsaki inşallah olmuştur daha önümüzde uzun bir dönem var..
beni merak ettiğiniz için teşekkürler 18 eylül adet tarihim..yalnız ben pzt doktora gidiyorum bakalım ne diyecek..Ben aşılama talep edeceğim..bu ayda normal yol ile olacağını sanmıyorum açıkcası..
mavideniz sende gelen giden yok umarım bebiş vardır..
yasemin,zehra,lıbrarıan sizlerde iyimisiniz?
kızlar neredesiniz....
ben doktoru aradım bugun dün ulaşamamıştım regl olamadıgımı geciktigimi söyledim bebkmi var yoksa dedi.kendisi test yapacaktı ben yaptırdıgımı söyledim kanda negatif dedim ozaman fortual iç dedi. sonra ben 2ml çıktı sonuç negatif diye biliyorum öyle dgl dedim ne olur olmaz diye bi,rde geç döllenme olabilirmi duyuyorum böyle şeyler dedim ortalama ne kadar geciktigini söyledim.sonra bana sonucu faksla dedi sonra aradım ne diyecek diye bana forlutal kullanma progestan kullan sadece 5 gün boyunca dedi sabah akşam başka bir şey de demedi ama ben akıllı neden o zman sormadım bu sonuç neden böyle çıkıyor bir ihtimal varmı diye?? neyse sonuç itibariyle önce forlutal verdi sonra test sonucunu görünce onu kullanma progestan kullan sadece dedi.niye anlamadım ama ben. neyse bi 5 günde bunu kullanırım bakalım o zmana kadar olurum büyük ihtimalle zaten olmazsa kesin bir şey vardır o zaman...kızlar böyle işte bugün akşam başlarım kullanmaya sanırım..
SELAM MAVİDENİZ,
benimde regl olmayışımın 12.günü....3 idrar testi ve 1 kan testinden sonra bebek ümidim sona erdi...şimdi de regl olamamayı kafaya takmış durumdayım...DR tsh ve prolaktin testi istedi yaptırdım TSH düşük çıktı ...sonuçları dr götürücem bakalım ne diyecek????
Yok ya ümitlenmeyeyim kızz, sonu kötü oluyor(
Canım siz yumurtlamaan sonra çalışmalara ara mı veriyorsunuz? Benim doktorum günaşırı mutlaka demişti adetten adete.