2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

Canım bence 2 çıkması biraz tuhaf, forumda sorsana bi. Sakın ilaç falan alma derim ben, belki daha çok küçüktür. Çünkü daha düşük değerde negatif deniyo. Ay bak meraklandım şimdi, bence 2-3 gün daha bekle. Ama kaptırmadan kendini.

cnm eşim almaya gitmişti sonucu ve birşey demediler dedi onunda kafası karışmış.ama referans deger 5ml bulunan deger ise2 ml aynbi negatif evet ilk başta 2 ml olması normal degl gibi gözüküyor ama..daha öncede böyle bir ihtimal olabilrcegi düşüncesiyle gitmiştim test yapmaya o zmanda aynı deger çıkmıştı ve negatif demişlerdi...regl bekliyorum artık..
 
Kızlar, fıstıklar,bacılarım günaydın hepinizi tek tek öpüyorum.Ben fazla yazacak bir şey bulamıyorum belki çok sık aranızda olamasam da,(şartlar bunu gerektiriyor evimde bilgisayar yok, iş yerinde de fırsat buldukça girebiliyorum nete) kalbim gönlüm dualarım hep sizlerle,bunu bilin.Hepinizi çok seviyorum,EVET BU AY İÇİMİZDEN BİRİ VEYA BİRKAÇI HAMİLE KALACAK RABBİMİN İZNİYLE...Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içinkaydirigubbakcemile3
Sevgiler..........
 
cnm hayırlısı olsun..evet itiraf edeyimki üzüldüm bu sefer bekliyordum bilinçliydi bu kez..ilaç için evet sanırım biraz daha beklemeliyim ne zaman gelmek istiyorsa buyursun gelsin regl.birileri çıksada hamişim dese ya burcuda regl olmuş.sanırım bu ara bekledigimiz kimse kalmadı yoksa gözden mi kaçırdım bende aklımda tutamıyorum valla.cnm keseyi bilmiyorum maalesef..doktora sorsaydın keşke dediginde...neyse cnm hayırlısı sen kafana takma..üzme kendini oruç konusunda haklı arkadaşlar artık 2 kişisiniz belki 3 ne dersin.bu yüzden sadece kendini düşünemezsin...sonra kazasını yaparsın allahın izniyle..

Canım seni çok iyi anlıyorum ben de doktora gittiğim ilk ay ilaç da almıştım ve hemen oluverecek sandım çok ümitlendim, regl olunca çok ağladım. Hepsi geçti ama. Şimdi önümüzdeki ay ne yapmayı planlıyorsun? Ben ya doktora gidicem yada ovulasyon testi alıcam inşallah.
 
Mavi denizcim seni cok iyi anliyorum su an. Ama inan bana bu uzuntu yerini gelecek ayki calismalarin heyecanina birakacak.

Bende bugun dr. a gidicem insallah intefilite icin. Bu 7. ayimizdi. Iste hormon tahlilleri, ultrasonla yumurtlaliklara ve rahme baktircam ve insallah bu ay yada obur ay rahim filmi istiyorum. Yani beklemenin anlami yok.

cnm evet öyle regl olsam en azından yumurtlama zamanı yeni bir ümidim olur ve yeniden filmi başa sararız umarım bundan sonra başa sarmaz ve öylece kaldıgı yerden devam ederiz allahın iniyle.cnm doktora gitmekle iyi yapıyorsun..bencede beklemenin anlamı yok..gelin artık minikler çok bekletmeyin yaaa...
 
mavi deniz sıkma canını arkadaşım demekki bu ay nasip değilmiş düşünki hamiş kaldın ama hayırlı olmadığın için sorunlar yaşadın sonu hüsran oldu böyle düşününce evet insan geç oılsun hayırlı olsun diyesi geliyor gelecek aya inşallah canım

neşe hayatım her labaratuvarı kendine göre değeri var kiminde 21 kliminde 5 yani eğer negatif dedilerse negatiftir demekki değeri 5 tir hem forumdada aratınca 3-4 küsürlü olanların bile sonucunda adet oldukları yazıyor yinede adet olana kadar ilaç içmemekte yarar var neticede Allahın işi ama umutlu olmamak lazımn:KK66:

yasemin bencede tutmamalısın arkadaşım benki tutmamalısın diyorsam gerçekten tutmaman gerektiği içindir:))))yoksa ufak şeyleri bahane edenlere kızıyorum :)))

burcu kız bendemi bu ay doktora bi görsünsem diyorum sorunum yok ama yinede bi görünsem gerekenleri yaptırsam falan diyorum tedbir amaçlı iyi olur dimi yada ramazan çıksın öylemi yaptırsam kararsızım hazır adetim gitsemmi diye geçiriyorum ama bakalım neyse bu arada liste konusundada sana katılıyorum

her adet yeni bir ayın çalışmanın bebişin umududur:))))ha gayret arkadaşlarım yılmayın bebişimiz oldumu 9 ay çıkarırız çalışmaların acısını zaten bu olay en çok eşlerin işine geldi ya neyse:))))elbet bizede sıra gelir lohusa olacağız hamiş olacağız dimi:)))

evet cnm bende öyle düşünüyorum artık demekki nasip deglmiş üzüldüm ama fazla da dışa vurmak istemedim dün evlilik yıldönümümüzdü ve eşim benim sürpriler yapmış onu üzememzdim oda bebgimiz olsun çok istiyor ama bana belli etmez fazla ama daha öncede söylemişti bana.bu ay dglde önümüzdeki ay gebe kalacaksın diye hissediyorum içimden hep öyle geçiyor demişti nitekim bu ay tutmadı.hayırlısını nasip etsin rabbim..
 
Kizlar dr. dan geldim simdi. Bu arada adetimde tam evden dr. a giderken basladi. Doktorum cok guleryuzlu cok bilgili bir insan. Cok memnun kaldim. Bugun kan verdim prolaktin, tsh vs. lere bakilacak. Sonra bu persembe tekrar gidicez insallah ve bu sefer ultrasonla bakicak hemde vajinal ultrason hemde adetimin 3. gunu:)))) Bakalim nasil olucak. Ayrica esimdende spermiyogram istedi. Ben dr. a gitmeyi cok seviyorum. Helede boyle guleryuzlu bilgili olunca gercekten dahada memnun kaliyorum. Allahima sonsuz sukurler olsun.

cnm doktor bulmana sevindim kafana göre.hadi zoru başarıp gitmişsin darısı diger randevularına allah hayırlısını versin..
 
Benssenb haklı mavidenizcim, hakkımızda hayırlısı olsun. Bu ayda olmazsa hep beraber doktora gideriz, bak MenzilGülü gitti, Ona katılırız biz de. Hiç üzülme çiçeğim.
Benssenb canım lab sonuçlarını bilmiyorum da, bazen bebişlerimiz çok küçükken düşebiliyormuş, adet gecikmelerinin büyük çoğunluğu böyleymiş ama biz anlayamadan gidiyolarmış, belki bu yüzden normalden birazcık yüksek çıkıyor. Zaten hayırlı değilse vücud Yaradan'ın emriyle onu uzaklaştırıyor. Neyse öenmli olan önümüzdeki aylarda ne tedbirler alıcaz kızlar? Mavidenizcim sen ne yapmayı düşünüyorsun? Ben doktora gidip ilaç da aldım, doğal da denedim olmuyor, belki Razandan sonra Rahim filmi çektirmeye giderim, birascık korkuyorum laf aramızda mirmirmirmir

cnm sagol hepiniz sagolun desteginiz için..cnm ben şimdilik bişe yapmayacagım
adet söktürücüde şimdilik almam hafta sonuna kadar sonra doktoru arar sorarım.doktora gitme konusunda gelince ben zaten geçen aylarda gitmiştim geblik öncesi test yaptırmadan önce ben hatta yumurtayı güçlendirici ilaç falan verebilirmi diye somuştum şimdi bunun gerek olmadıgını bi 6 ay denemek lazım eger olmazsa tedaviye bakarız demişti bu durumda gitsemde daha çnceki gibi kontrol yapar ultrason vs falan şimdi bi sıkıntı yok rahim agzı yarası geçti enfeksiyon vardı oda bitti ultrasondada baktıgında herhangi problem yok herşey normal kist falanda yok dedi..bekleyecem böyle bir süre daha regl olsam rahatlayacam bende sıkıntı oluyor böyle.cnm sende ihmal etme çektir filmini bütün tedbirini al rabbim hayırlısıyla nasip eder üzülme...
 
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de doktora gittiğim ilk ay ilaç da almıştım ve hemen oluverecek sandım çok ümitlendim, regl olunca çok ağladım. Hepsi geçti ama. Şimdi önümüzdeki ay ne yapmayı planlıyorsun? Ben ya doktora gidicem yada ovulasyon testi alıcam inşallah.

cnm yanlış anlama ilaç falan almadım ben sadece ben folik asit falan kullanıyorum doktora sordum yumurtlama için ilaç kullanayımdiye şimdi kullanma ilk zamanlara vermiyoruz dedi biraz daha geçsin inş gerek kalmazda tabii.yaklaşık 6 ay olmazsa sonra bakıyorlar tedaviye..ilaçla falan beklemedim yani bu ay herşey normal çok şükür sıkıntı yok ama uzun süre d.kontrol ilacı kullananda hemen beklememek gerekiyor diye biliyorum vucuttan atması bile 3 ayı buluyormuş tabii bünyeden bünyeye degişir rabbim nasip ederse zaten 3 ayıda beklemez..benim adet düzensiz ne zaman yumurtlama dönemi tam anlayamıyorum 12.14.16.18. gün deniliyor ama akıntıya bakılırsa o zamanlarda olması gereken akıntı bende uzun süre devam etti ve hala da akıntım var ama bu sefer şeffaf degildaha beyazımsı normal akıntı gibi .yani yumurtlama günü kesinlikle degişmezmi.regl gününde olsan da olmasanda.anlamadım ben ya..
 
Mavi Deniz canım inşallah bi sonuca bağlanırsın benimde öyle düzensizdi ne kadar sıkıntı yapıyo bilirim. Akıntı herzamanki gibi mi oluyo normalden farklımı? ben şu yumurtlama gününü hiç anlamıyorum zaten. Kafanı rahat tut üzülme balım sakın

Rüyamda nesemeseyi hamiş gördüm bennnnnnnnnnn
bide hapise girmişim yemek yiyorum
buaralar cidden yemekle kafayı bozdum
enteresan olan burnuma kokular geliyo rüyamda görüyorum ama yiyemiyorum
canım hiç istemiyo sadece su..
tabi zorla yiyorum
 
arkadaslar doktora gıtmekte fayda var.en azından sızı bılgılendırır ıcınız rahat olur.bende ramazandan sonra gıdıcem ınsallah.benım tempo yıne baslıyo.rahım fılmındede alttan muayenedede hıc bısey yok.okadar sıkmayın kendınızı.bır anlık bısey.demekkı bu ay kımse hamıs haberı veremıcek.olsun saglık olsun.bırdahakı ay demek yenı bebıs umutları ve yenı calısmalar demek.daha ıyı ıste kocalarımızada yarıyor bu yumurtlama muhabbetlerı falan:)))opuyorum hepınızı.sızın sayenızde motıve oluyorum kızlar.ben hamıs haberını vermeden burdan gıtmıcem ınsallah...
 
Canım sanırım listeleri türbelere benzetip mum dikmek gibi bize de bir mum bırakıp gidiyorlar. Ama keramet bizde değil sırnaşık şey, burası bilgilendğimiz bir çeşit okul, sınıf ortamı. Bunun ayırt edilmesi gerek. Okula yazılıp devam etmeyenlerin çıkışı nasıl verilirse biz de aynısını yapalım çünkü burası türbe değil. Haftasonu yada vakit bulduğumda listeyi yenilerim inşallah canım. Bu arada akşamları benim için epey yorucu oluyor. Gündüz okulda koşuştrup eve gidince 2 erkeğe yemek hazırlamak, evi derleyip toplamak biraz yoruyor, hastalanmaktan korkuyorum birazcık. Haftasonu da sınavlarda görevliyim, inşallah dayanabilirim bu tempoya. En çok üzüldüğüm nokta da eşimle hiç ama hiç ilgilenemiyorum. Bu ay boş geçecek. Akşam 12'de uyuyakalmışım, sonra 3'te kalktım sonrasında da yarım saat daha uyudum ve işe geldim. Dua edin hayırlsıyla atlatayım Ramazanı.
Canim valla maasallah bu tempoya iyi dayaniyorsun. Allah kolayliklar versin.

Ben dun geceden beridir agridan kivraniyorum dogru duzgun uyumadim bile. Acaip agrim var bu ay mahvoldum gecen beridir ama az once agri kesici aldim. Daha once almadim cunku adeti uzatiyor filan diyorlar ya ama napim ya artik dayanamadim.
 
neşeciğim ALlah yardımcın olsun canım evet en kötüsüde eşinle ilgilenememen olmuş ama Allah büyüktür du bakalım biraz tempoya alıştınmı rahat edersin gibime geliyor bizde dedikodu olmaz çünkü doğal yalansız dostluklar kurduk Allah bozmasın ben çok memnunum arkadaşlarımdan

burcu canım çok sevindim doktorunun güler yüzlü olmasına bende dün eşimle konuştuktan sonra nette uzun bir araştırma yaptım ver bir doktor buldum çok zor oldu ama bugüne randevü aldım 3 gibi evden çıkacağım artık zamanı gelmişti gitmenin en azından dediğin gibi bi sorun varsada zaman kaybetmemiş olurum

yasemin benide gör rüyanda benide banane işte :))))yemeklere takmış olman doğal canım çünkü aşerme durumlarındasın artık umarım kolay atlatırsın

neşeee kız bu ay senmi haber vereceksin acaba bizlere hadi hayırlısı

mavi deniz üzülme bacım vardırbundada bir hayır hemen kendini toparlayıp yeni aya dopinklenmen lazım:))))kız bizde aylar umutlar tükenirmi hiççç:))))tükenmez çünkü biliyoruzki Allah biz ne yaparsak yapalım vereceği zaman verecek o yüzden dua ederek bekleyeceğiz tamammı bacım

librarian canım sen bu durumda bile bizlerle oluyorsun ya bu bize yeter çünkü sen arada bile olsa iş yerinden olmasına rağmen daimi bizlerin sohetine katılıp paylaşımda bulunuyorsun önemli olanda bu zaten bizim tepkimiz selam verip daha sesi çıkmayanlara

fatıma canım sende bugünlerde bizlerle paylaşımlarda bulunan arkadaşımızsın dikkatimden kaçmadı değil dilerim sohbetlerimizde daim olursun aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım

sizleri sefiyorum işte o kadarrrr:))))varmı diyeceğiniz:))))
 
neşeciğim ALlah yardımcın olsun canım evet en kötüsüde eşinle ilgilenememen olmuş ama Allah büyüktür du bakalım biraz tempoya alıştınmı rahat edersin gibime geliyor bizde dedikodu olmaz çünkü doğal yalansız dostluklar kurduk Allah bozmasın ben çok memnunum arkadaşlarımdan

burcu canım çok sevindim doktorunun güler yüzlü olmasına bende dün eşimle konuştuktan sonra nette uzun bir araştırma yaptım ver bir doktor buldum çok zor oldu ama bugüne randevü aldım 3 gibi evden çıkacağım artık zamanı gelmişti gitmenin en azından dediğin gibi bi sorun varsada zaman kaybetmemiş olurum

yasemin benide gör rüyanda benide banane işte :))))yemeklere takmış olman doğal canım çünkü aşerme durumlarındasın artık umarım kolay atlatırsın

neşeee kız bu ay senmi haber vereceksin acaba bizlere hadi hayırlısı

mavi deniz üzülme bacım vardırbundada bir hayır hemen kendini toparlayıp yeni aya dopinklenmen lazım:))))kız bizde aylar umutlar tükenirmi hiççç:))))tükenmez çünkü biliyoruzki Allah biz ne yaparsak yapalım vereceği zaman verecek o yüzden dua ederek bekleyeceğiz tamammı bacım

librarian canım sen bu durumda bile bizlerle oluyorsun ya bu bize yeter çünkü sen arada bile olsa iş yerinden olmasına rağmen daimi bizlerin sohetine katılıp paylaşımda bulunuyorsun önemli olanda bu zaten bizim tepkimiz selam verip daha sesi çıkmayanlara

fatıma canım sende bugünlerde bizlerle paylaşımlarda bulunan arkadaşımızsın dikkatimden kaçmadı değil dilerim sohbetlerimizde daim olursun aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım

sizleri sefiyorum işte o kadarrrr:))))varmı diyeceğiniz:))))

cnm fazla takmamaya çalışıyorum kafaya ve regl olmayı bekliyorum henüz gelen giden bir şey yok...dua ediyorum her namazda.rabbim bizlerin duasını kabul etsin..:Saruboceq:kız bizde seni sefiyoruz yok diyecegimiz bişe
 
Son düzenleme:
Mavi Deniz canım inşallah bi sonuca bağlanırsın benimde öyle düzensizdi ne kadar sıkıntı yapıyo bilirim. Akıntı herzamanki gibi mi oluyo normalden farklımı? ben şu yumurtlama gününü hiç anlamıyorum zaten. Kafanı rahat tut üzülme balım sakın

Rüyamda nesemeseyi hamiş gördüm bennnnnnnnnnn
bide hapise girmişim yemek yiyorum
buaralar cidden yemekle kafayı bozdum
enteresan olan burnuma kokular geliyo rüyamda görüyorum ama yiyemiyorum
canım hiç istemiyo sadece su..
tabi zorla yiyorum

Kıssss, hayır olsun. Çalşmalar durdu bizde, hiç umudum yok, en değerli zamanlar boşa geçiyor. Hayırlısı. Rüya tabirlerine baktın mı? Birde sana malum oluyormuş. O zaman var ya geli seni öperim her nerdeysen:)) Kız aşermen bile bize çok sevimli geliyor şu anda. Az zaman sonra hiçbişeyin kalmayacak sadece göbişin şişcek:)) Dayan birazcık daha.

cnm yanlış anlama ilaç falan almadım ben sadece ben folik asit falan kullanıyorum doktora sordum yumurtlama için ilaç kullanayımdiye şimdi kullanma ilk zamanlara vermiyoruz dedi biraz daha geçsin inş gerek kalmazda tabii.yaklaşık 6 ay olmazsa sonra bakıyorlar tedaviye..ilaçla falan beklemedim yani bu ay herşey normal çok şükür sıkıntı yok ama uzun süre d.kontrol ilacı kullananda hemen beklememek gerekiyor diye biliyorum vucuttan atması bile 3 ayı buluyormuş tabii bünyeden bünyeye degişir rabbim nasip ederse zaten 3 ayıda beklemez..benim adet düzensiz ne zaman yumurtlama dönemi tam anlayamıyorum 12.14.16.18. gün deniliyor ama akıntıya bakılırsa o zamanlarda olması gereken akıntı bende uzun süre devam etti ve hala da akıntım var ama bu sefer şeffaf degildaha beyazımsı normal akıntı gibi .yani yumurtlama günü kesinlikle degişmezmi.regl gününde olsan da olmasanda.anlamadım ben ya..

Ben de yumurtlama olayını çözemeyenlerdenim, sıcaklık ölçümü yaptım ama hiçbir işe yaramadı. Aslında en güzeli adetinin bitiminden itibaren günaşırı çalışma. Biraz zor oluyor ama en iyisi bu bence. Tabi bunu da denedim, olmadı :1no2:

arkadaslar doktora gıtmekte fayda var.en azından sızı bılgılendırır ıcınız rahat olur.bende ramazandan sonra gıdıcem ınsallah.benım tempo yıne baslıyo.rahım fılmındede alttan muayenedede hıc bısey yok.okadar sıkmayın kendınızı.bır anlık bısey.demekkı bu ay kımse hamıs haberı veremıcek.olsun saglık olsun.bırdahakı ay demek yenı bebıs umutları ve yenı calısmalar demek.daha ıyı ıste kocalarımızada yarıyor bu yumurtlama muhabbetlerı falan:)))opuyorum hepınızı.sızın sayenızde motıve oluyorum kızlar.ben hamıs haberını vermeden burdan gıtmıcem ınsallah...

Afeyin kışşşşş, ben de hamiş olsam da kurtulamazsınız benden, hepimiz hamiş olup çıkana kadar burdayım inşallah.

neşeciğim ALlah yardımcın olsun canım evet en kötüsüde eşinle ilgilenememen olmuş ama Allah büyüktür du bakalım biraz tempoya alıştınmı rahat edersin gibime geliyor bizde dedikodu olmaz çünkü doğal yalansız dostluklar kurduk Allah bozmasın ben çok memnunum arkadaşlarımdan

burcu canım çok sevindim doktorunun güler yüzlü olmasına bende dün eşimle konuştuktan sonra nette uzun bir araştırma yaptım ver bir doktor buldum çok zor oldu ama bugüne randevü aldım 3 gibi evden çıkacağım artık zamanı gelmişti gitmenin en azından dediğin gibi bi sorun varsada zaman kaybetmemiş olurum

yasemin benide gör rüyanda benide banane işte :))))yemeklere takmış olman doğal canım çünkü aşerme durumlarındasın artık umarım kolay atlatırsın

neşeee kız bu ay senmi haber vereceksin acaba bizlere hadi hayırlısı

mavi deniz üzülme bacım vardırbundada bir hayır hemen kendini toparlayıp yeni aya dopinklenmen lazım:))))kız bizde aylar umutlar tükenirmi hiççç:))))tükenmez çünkü biliyoruzki Allah biz ne yaparsak yapalım vereceği zaman verecek o yüzden dua ederek bekleyeceğiz tamammı bacım

librarian canım sen bu durumda bile bizlerle oluyorsun ya bu bize yeter çünkü sen arada bile olsa iş yerinden olmasına rağmen daimi bizlerin sohetine katılıp paylaşımda bulunuyorsun önemli olanda bu zaten bizim tepkimiz selam verip daha sesi çıkmayanlara

fatıma canım sende bugünlerde bizlerle paylaşımlarda bulunan arkadaşımızsın dikkatimden kaçmadı değil dilerim sohbetlerimizde daim olursun aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım

sizleri sefiyorum işte o kadarrrr:))))varmı diyeceğiniz:))))

Yok diyeceğimiz, biz de seni çok sefiyoruzzzzz. Benden umut yok bu ay, hayırlısı olsun bakalım.

Canim valla maasallah bu tempoya iyi dayaniyorsun. Allah kolayliklar versin.

Ben dun geceden beridir agridan kivraniyorum dogru duzgun uyumadim bile. Acaip agrim var bu ay mahvoldum gecen beridir ama az once agri kesici aldim. Daha once almadim cunku adeti uzatiyor filan diyorlar ya ama napim ya artik dayanamadim.

Amiiin Allah hepimize kolaylıklar versin. Canım sıcağa yakın ılık suya bolca şeker at ve iç, Allah'ın izniyle adet ağrısına iyi geliyor. Denenmiş, oaylanmıştır. Tüm ağrı çekenlere duyurulur.
 
neşeciğim ALlah yardımcın olsun canım evet en kötüsüde eşinle ilgilenememen olmuş ama Allah büyüktür du bakalım biraz tempoya alıştınmı rahat edersin gibime geliyor bizde dedikodu olmaz çünkü doğal yalansız dostluklar kurduk Allah bozmasın ben çok memnunum arkadaşlarımdan

burcu canım çok sevindim doktorunun güler yüzlü olmasına bende dün eşimle konuştuktan sonra nette uzun bir araştırma yaptım ver bir doktor buldum çok zor oldu ama bugüne randevü aldım 3 gibi evden çıkacağım artık zamanı gelmişti gitmenin en azından dediğin gibi bi sorun varsada zaman kaybetmemiş olurum

yasemin benide gör rüyanda benide banane işte :))))yemeklere takmış olman doğal canım çünkü aşerme durumlarındasın artık umarım kolay atlatırsın

neşeee kız bu ay senmi haber vereceksin acaba bizlere hadi hayırlısı

mavi deniz üzülme bacım vardırbundada bir hayır hemen kendini toparlayıp yeni aya dopinklenmen lazım:))))kız bizde aylar umutlar tükenirmi hiççç:))))tükenmez çünkü biliyoruzki Allah biz ne yaparsak yapalım vereceği zaman verecek o yüzden dua ederek bekleyeceğiz tamammı bacım

librarian canım sen bu durumda bile bizlerle oluyorsun ya bu bize yeter çünkü sen arada bile olsa iş yerinden olmasına rağmen daimi bizlerin sohetine katılıp paylaşımda bulunuyorsun önemli olanda bu zaten bizim tepkimiz selam verip daha sesi çıkmayanlara

fatıma canım sende bugünlerde bizlerle paylaşımlarda bulunan arkadaşımızsın dikkatimden kaçmadı değil dilerim sohbetlerimizde daim olursun aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım

sizleri sefiyorum işte o kadarrrr:))))varmı diyeceğiniz:))))

vaavv bayagi hizlisin, hadi hayirli olsun tabi beklemenin kimseye bir faydasi yok..
 
Amiiin Allah hepimize kolaylıklar versin. Canım sıcağa yakın ılık suya bolca şeker at ve iç, Allah'ın izniyle adet ağrısına iyi geliyor. Denenmiş, oaylanmıştır. Tüm ağrı çekenlere duyurulur.

Tesekkurler canim aldigim hapin etkisi hala devam ediyor ama gectiginde ki insallah bir daha agrim olmaz denicem mutlaka:)))
 
kızlar maalesef sonuç negatif senağlamaçıkan deger 2 ml sanırım 5 ml üstünde çıkması gerekiyor.ve bu kadar geçikmezdi benim adetim, galiba hamişim diye düşünüyordum.ama nasip dglmiş..rabbim bi bildigi vardır inş hayırlısını nasip eder bana...üzlmedim diyemem kızlar çok kaptırmasamda istenilen bir gebelikti bizimki güzel bir hediye olur ümidiydi. senağlamaçok canım sıkıldı regl olsam sıkıntımda hafifler yeni yumurtlama gününü bekleriz maalesef regl düzenli dgl doktor başka ilaç kullanma demişti bu yüzden kullanmakta istemiyorum.hayırlısı diyorum tekrar birkaç gün daha olmazsam doktora sorarım söktürücü kullanayımmı diye..menzil gülü umudumuz sensin güzel haber bekliyoruz..

Canım ben hamileliğimi öğrenmeden önce yani adet günümden 1 hafta önce kan testi yaptırmıştım 0,1 çıkmıştı değer, adet günümde idrar testi yaptım negatif çıktı bende adet olacağım sanmıştım iki gün daha bekledim akşam idrar tesiti yaptım silik çizgi çıktı bir gün sonra sabah idrarıyla yaptım testi yine silik çizgi çıktı. Silik çıktıktan iki gün sonra doktora gittim kan testi yaptı ve hamile olduğumu söyledi hatta ben inanamadım doktor hanım ben eşime haber vereyim mi dediğimde, tabi ver müjdeyi dedi. Arkadaşlar o yüzden adet gecikmeniz olusa hemen ilaç içmeyin. Bazen geç yumutlama olabiliyor. İlk kan tesiti yaptırdığımda hamileysem çıkar diye düşünmüştüm ama çıkmadı ,adet gününde idrar testinde de çıkmadı meğer hamileymişim :)
 
GökNur2006 canım sen hemen 1 ve 2. cuzlara başla. Eğer okuyabilirsen daha veririz. Yok mu başka isteyen kızlar? İsteme sırasına göre önce herkese 2 cuz verelim, Göknur'un fikri hoşuma gitti. Hadi bakalım bugün kimler sıraya girecek. Buradaki sıraya göre 3. ve 4. cuzlar için gönüllü duacılarımız aranıyor. Bakarsınız hatmi bitirir, içinde gizli İsm-i Azam'ı buluruz da dualarımız kabul olur. Hepimizin boy boy bebişleri olur. Ben gerçekten ümitliyim kızlar. Okumanız bittikten sonra hepimiz için en hayırlı,sağlıklı,mutlu bebekler isteyelim. Hepinizi çok seviyorum. Ben şimdi 1.sınıflarımızı kayda gidiyorum. Siz ayzın, vaktim oldukça okumaya çalışıcam. Bu hafta biraz yoğun. Herkese hayırlı Ramazanlar canım arkadaşlarımmmmmmmmm...

Tamam Neşe cim.Ben 1 ve 2 yi okurum.İnşaallah hatim indirebiliriz beraberce.
 
canım hayırlı olsun.allah saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın.korkma bolbol dua et canım bu mubarek gunde bebegıne hıc bısey olmaz ınsallah.vallahı ben senın bu mesajına sasırdım dogrusu.kız ben hamıle olsam varya bu sıteyı ayagı kaldırırım.hihoyyytkaydirigubbakcemile2allah hepımıze bu mutlu haberı duymayı nasıp etsın.hadı ben kactım.aksama kaynanamlar bendeler.optum hepınızııııı...

Çok teşekkür ederim canım.Aslında ben de hamile olmadan önce senin gibi düşünüyordum ama, keseyi görmeden kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim sanırım. Çevremde düşüğü olan insanlar aklıma gelince etkileniyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun...
 
Mavi deniz valla heyecanla bekliyorum sonucunu bence hamişsinnnnnnnnnnnnnnn (inşallaaahhh) başka belirti falan varmi???
Idrarda çok geç çikiyo şu kasik ağriyipta 5gün gelmezse şüphelenicem ben. Kasik ağrirsa olur normalde hemen yani benim öyleydi ağrimaya başlar ertesi gün olur. Ama benim defalarca diyorum hala olcakmişim gibi ara ara ağriyo....
Hadi sonucunu bekliyoruz heyecanla.....

Yasemimcim ben de aynen senin yaşadıklarını yaşadım. Normalde adet olmadan bir iki gün önce sancılarım olur kuvvetli bir sancıyla da hemen adetim gelirdi ama bu sefer çok ağrı çekmeme rağmen adet olmadım ,meğer hamileymişim. Benim de ağrılarım hala devam ediyor ara ara. Ama normalmiş bu sanırım, internetten okuduğumda öyle yazıyordu.

Bu arada cevap yazamadığım tüm arkadaşlar hepinizi çook öpüyorum.Hatırlı Ramazanlar...
 
X