2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!


Rahelcim demek asilamaya karar verdiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun. Peki esinden spermiyogram istendimi? Yani asilamayi rahim filmi ve spermiyogram oncesi hemen onermiyorlar. Once dogal yolla hamile kalmak icin ugrasiliyor. Bu arada sizin kacinci ayinizdi?
 
Kızlar birkaç gündür epey yoğundum anca girebildim. Bilgisayarıma format atıldı, internet sayfam aniden kapanıyordu. Bizim çalışmalar tamamen durdu, tekrar canlanması içi elimden geleni yapıyorum ama nafile, eşim babasından çok çekiniyor. Bu ay da böyle geçsin bakalım önümüzdeki ay doktora gidicem inşallah kendi kendime karar verdim. Kızlar benim adetim önümüzdeki hafta, içimizden kimler yakın zamanda oruç yiyecek benim gibi?
Lotuss75 canım üzme canını, bu olaya kafamızı taktıkça düzenimiz bozuluyor, raat olmaya çalış bak kendilğinden yoluna girecek inşallah. Mavi deniz ben hala senden ümitliyim, hayırlısı bakalım. Rahelcm pazartesi günü gelişmeleri bize yaz, merak ediyoruz, bakalım doktorun nasıl bir yol takip edecek?Fatıma Zehra sen takipte kal :)) ve duacımız ol ama arada o güzel sohbetinden mahrum bırakma bizi de. Tuubaycım yeğenlerimize slm söyle bizden, Yasemink'in bebişi gibi bize güzel haberleri var mı sor bakalım. Menzil Gülü kısss eşimin istediği zaman da ne dimek, kıss sen istemiyon mu yoksam? Bak bebiş mutlu evlere gidiyormuş, bu görev olmamalı kızlar bizim için. En azından ben böyle düşünüyorum.
Bu günlerde iftarlar epey yoğun, giremeyen arkadaşlar üzülmeyin, hepimiz için dua edelim yeter. Bizim için önemli olan hayırlısıyla bebişerimize kavuşmamız. Hepinizi tek tek öpüyorum bu arada cuzlarımı çokyavaş okuyabiliyorum hiç vaktim olmuyor ama yetiştiricem inşallah. Hayırlı ramazanlar.
 

kaydirigubbakcemile3 Guldurdun beni kizz. Tabiki bende istiyorum. Ama iste o kadar siklikla iliski sonrasi biraz insan yoruluyor.

Benim adetimin 6. gunu yani son gun insallah yarindan itibaren orucumu tutacagim insallah... Cuzlerede yarin baslarim insallah...

Kizllarr napiyorsunuz simdi isim siralamak istemiyorum neler yapiyorsunuz anlatin??
 
slm kızlar bugün sitede sorun vardı bir türlü girilmiyordu sizlerede belkide o yüzden ugrayamadınız..nasılsınız ?neşemeşe fatıma zehra.tuubay sagolun dilekleriniz için düşük ihtimal olsada inş öyledir rabbim bu mübarek ayda dualarımız kabul etsin..bende hala tık yok sanki regl olacakmışım gibi ara ara kasıkların agrıyor so0nra geçiyor...sanırım 42 gün falan oldu regl olmayalı..eve giderken idrar testi alacam yarın sabah bide onu deneyecem tekrar..bi ümit belki kan testini erken yaptırmışımdır diye kandimi avutuyorum...geç döllenme olduysa..hayırlısını istiyorum rabbimden...sizlere iyi iftarlar şimdiden bende birazdan çıkacagım..
 
selam arkadaşlarımmm

ben önce geçmişi kumakla başlayacaktım ama geçmiş olmamış:))))herkes ramazan dolayısıyla yoğunmuş bende şiledeydim dün gece gelince malum anca şimdi girebildim nasılsınız bakalım???

rahel canım aşıla konusunda hakkında hayırlısı olsun nasip olursa benim yarın randevum var doktorda yumurtalara bakacak sanırım ilkkez gidişim ama burdaki gidenlerden o kadar tecrübelendimki doktorun hangi aşamada ne yapacağını bile kestirebiliyorum:))))

mavi deniz hala adet olmayışına inanamıyorum hayırlısı olsun arkadaşım benimde içim kıpır kıpır oldu valla

nese canım forma attırmakla iyi yapmışsın diğer türlü işkence olurdu sayfa kapanıyor falan,gelecek ay doktora gidecek olmana kararlılığına sevindim yılmak umutsuzluk sana yakışmıyor

yasemin Rabbim rüyalarını hayırlara çıkarsın Peygamber efendimiz(s.s.v) efendimiz yorumlasın

menzil kız benim adet bu ay 4 gün sürdü dolayısıyla hemen orucuma başladım ama yarın muayene olduğu için tutamayacağımneyse bi yarın kaldı zaten diğer günler oruca devam

lotus fatıma librarian canlarım sizleride öpüyorum hayırlı iftarlarr şekerlerim:)))
 

Canım yarın sabahı merakla bekleyeceğim, hadi hayırlısı. Benim senden hala ümidim var.


Canım umutsuzluk kimseye yakışmıyor da bazen de geliveriyor ve gitmek bilmiyor işte. Ama geçti bittiiiiii.


Kızlar size bişi sorucam; benim yarın muhtemel adet tarihim, bugün sabahtan beri adetten önce gelen haberci gibi bişiler geliyor ama tam onun kadar koyu renk de değil, çok açık. Acaba diyerek orucumu namazımı bırakmadım ama hala geliyor ve ne yapacağımı bilemedim. Herzamanki gibi değil. Günlük gelen de değil. Bu gece de böyle devam ederse bana ne önerirsiniz canlarım? Şeytan diyor; git bir test al bak, çünkü ne zaman test alsam o gün hemen reglim geliveriyor :roflol:. Umutlanmak için de çok erken dimi? Bu gelen de kimin nesi? :teytey:.
 
canım kimi arkadaşlarda adetten önce 3 gün dahi leke gelip sonra adeti sökülen var ki senin söylediğine göre seninkine leke denilmez ama dinimizce adet dönemine yakın tarihlerde ki senin yarınmış tam adet olmasada adete yakın rengi değişik akıntı bile olsa adet sayıp 10 gün beklemek gerekiyormuş bu durumdada ibadet namaz ,oruç yapılamıyormuş ama 10 günü geçtikten sonra sular seller ggibi olsada ibadetine başlayabiliyormuşsun yani senin tutmaman gerekir
 
Mavi denizcim bende senden umutluyum bakalim hayirlisi olsun hakkinda canim...

Benssenbcim muayene sonucun insallah iyi cikar. Nesemese icin verdigin bilgi icinde cok tesekkurler..

Nesemesecim sen yarini bir bekle bakalim eger gelmezse o zaman yap testini bence. Hakkinda hayirlisi olsun canim.

Kizlar ben kendimi cok yorgun ve isteksiz hissediyorum bugunlerde buraya biseyler yazmazsam yada kisa tutarsam beni bagislayin.

Herkesi opuyorum...
 

Canım ne oldu canın mı sıkkın? Paylaş bizimle, sakın bir yere kaybolma, kabuğuna çekilme, bunun sonunu çok iyi biliyorum depreşif oluyo insan :1no2:. Bu çalışmalar hepimizi yoruyor ve üzüyor ama bize pes etmek yakışmıyor, hadi topla kendini, neye üzüldüysen paylaş bizimle. Kendini yalnız hissedersen herşey daha da kötüye gidiyor. Bu bana sık sık oluyor biliyorsunuz artık. Bak bu ay doktora da gidiyorsun bizi hergün bilgilendir canım bakalım sonuç nasıl olacak?


Canım çok teşekkür ediyorum. Hala dünkü gibi devam ediyor, biraz daha devam ederse akşama eve giderken test almayı düşünüyorum inşallah bir ara yapabilirim. Sabah olması şart mı? Kayınpederim evde yokken yapsam, acaba testlerden ne kadar önce tuvalete çıkmak gerek? Ne kadar önce su içmeyi bırakmak gerek? Biliyor musunuz çünkü ben okuldayken yada sabah yapamam. Canım bugün tavsiyelerinize uyarak orucumu yedim zaten dünkünün de kazasını yapıcam içim hiç rahat etmedi.


Canım sonucunu 4 göz 4 kulak ile bekliyorum. Hadi bize olumlu yada olumsuz ne çıkarsa sonucunu çabucak yaz canım ve olumsuz çıkarsa sakın depreşif olmayalım, oki??? kaydirigubbakcemile5 çalışmalara devam kızlarrrrr...
 
Kızlar sizinle bişi paylaşmak istedim. Dua etmeye devam. Hem çalışıcaz hem manevi olarak dualarla destekleyeceğiz ve inşallah en hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşucaz.


"Esma-Ül Hüsna İle Nasıl Tedavi Yapıldığına Dair Biyoloji İlminin Mucidi Dr. İbrahim Kerim Anlatıyor:


Esma-ül Hüsna'nın tüm hastalıklara şifa olduğunu keşfettim. Gözümle gördüğüm, şahit olduğum bir olayı anlatayım: Bir arkadaşımın gözleri iltihaplanmış, kıpkırmızı kesilmişti. İki elini gözlerinin üstüne koyarak 'YA NUR, YA HABİR, YA VEHHAB' esma-i şeriflerini okumaya devam etti ve bir süre sonra Allah'ın lütfuyla gözleri eski haline geldi.


TEDAVİ ŞEKLİ İSE ŞÖYLEDİR: Ağrıyan yere elini koyarak Esma-ül Hüsna'yı okumaya devam etmek...



KEMİK HASTALIĞI = EL-KAVİ

DİZ HASTALIĞI = ER-RAUF

KALP HASTALIĞI = EN-NUR

KALP DAMARLARININ TIKANMASI = EL-VEHHAB

SİNİR HASTALIĞI = EL-MUĞNİ

BAŞ AĞRISI = EL-ĞANİ

GUATR = EL-CABBAR

GÖZ HASTALIĞI = EN-NUR, EL-HABİR, EL-VEHHAB

GÖZ DAMARLARININ RAHATSIZLIĞI = ER-RAUF

MİDE HASTALIĞI = ER-REZZAK

BÖBREK HASTALIĞI = EL-HAYY

BAGIRSAK HASTALIĞI = ES-SABUR

PANKREAS = EL-BARİ

ROMATİZMA = EL-MÜHEYMİN

GÖZ SİNİRLERİ = EZ-ZAHİR

TANSİYON = EL-HAFIZ

KULAK HASTALIĞI = ES-SEMİ

YAĞ BEZELERİ, ÇIBAN = EN-NAFİ

AKCİĞER HASTALIĞI = EL-CABBAR

OMURGA HASTALIĞI = EL-BEDİ

SAÇ DÖKÜLMESİ = EL-KAVİYY

KAS HASTALIĞI = ER-REZZAK

DAMAR HASTALIĞI = CELLE CELALUHU

KANSER = EL-LATİF, EL-ĞANİ, ER-RAHİM

SİNUZİT = ER-RAFİ

RAHİM HASTALIĞI = EL-HALIK

KARACİĞER RAHATSIZLIĞI = ER-REŞİD

BACAK HASTALIĞI = EL-MÜTEAL"

ALINTIDIR.
 
canlarım merhaba.........

sizi çok özlemişim ben:1hug: çok yoğundum buaralar sınavlarım vardı. Hem okulla uğraşıyorum hem işle hemde evde ütü yemek falan filan pestilim çıkmak üzere...

rahelim rüyalar görüyorum. gebelikte normalmiş ama dimi? karışık karışık rüyalar görüyorum ki zaten bekalığımda da benim rüyalarım meşhurdu-tatlicadiarzu-

mavi deniz bence hamişsin kendimden yola çıkarak dedim. aynı şeyler bende de olmuştu biliyosun.. Ama hayırlısı neyse o olsun.. Adetinin gelmeme nedeni hamişliktir inşallah.

menzil gülüm neden yorgun ve isteksizsiz seni üzen bişey mi oldu. Yoksa Allah korusun hasta falan mı olcan. Aman dikkat et kendine..

benssenb hoşgeldin kısss ne gezdin bu yaz yahu.. darısı bize bende bayramda gitmek istiyorum ama bellide değil..

nesemesem ben seni rüyamda görmüştümhihoyyyt rüyalarım çıksın diye bekliyorum umudumda full.
 
Kızlar hepinize selam.......Umarım herkes iyidir...ben dün doktora gittim aşılama derken tüp bebek kararı alındı..Ne düşüneceğimi pek bilemiyorum açıkcası...yalnız tüp bebekten önce ufak bir operasyon geçirmem gerekiyormuş..Rahimde ufak bir perde varmış risk oluşturmaması için önce ona müdahele edecekler..Anlayacağınız karma karışık duygular içerisindeyim..Allah hayırlısı versin..
 
slm kızlar malesef test negatif çıktı..anlamadım ben bu işten bebek yoksa regl olayımda rahatlayayım barii sıkıntı oldu sürekli kasıklarım agrıdıgından karnıma sancı girdiginde işte hasta oluyorum falana diyorum helede akıntı geliyorsa arkasından hemen wc ye gidiyorum...ama gelmiyor inatçı şeyy...kızlar sizlerde durumuma bakılırsa hepiniz ümitlendiniz bende öyleydim şuanda neye inanacagımı neyi düşünecegimi bilmiyorum..sahurda son ilacı içecem bu akşamla birlikte 2 tane kaldı çünkü.perşembe günüde olmazsam arayacam tekrar doktoru...
 

cnm bende inanamıyorum tamam bekarken buna benzer bir durum yaşadım ama kist vardı o zaman.şimdi yok yeni gitmiştim doktora..hayırlısı artık..

cnm benimde düne kadar ümidim vardı hala ama bu testten sonra zayıf olan ihtimalim dahada düştü..karmakarışık oldum yaaa...bazen sinirden aglamak istiyorum senağlama
cnm sende lekelenme olmuş ama oruç ve namazı kılmaman gerekir diye biliyorum ben toplu igne ucu başı kadar bile gelse.malum akıntıyla karışık geliyor ilk genelde benim öyle oluyor.10 güne kadar sorun dgl.testi hemen yapma bence insan bekleyemiyorda bu durumda ne zor işler bunlar..kanaman artacakmı azalacakmı geri bunuda iyi gözlemlemen lazım belki 2 gün gelip sonra bitecek..(yerleşme kanaması olur hıı ne dersin)

cnm sizler gibi bende umutluydum ama hüsrana dönüyor maalesef.bekliyorum artık ama sıkıntı başladı bendede..allahım ne olur yardımını esirgeme bizlerden..
cnm sen neden kendini kötü hissediyorsun umutsuzluga kapılma lütfen..burayıda ihmal etme yaz kaybolma bir yere..merak ettirme bizi..tekrar doktora ne zaman gidecektin
?


cnm inş senin başına gelen benimkinede gelir ama o kdar zor ve düşük ihtimal ki hatta yok artık..bekliyorum reglimi bu sefer..ama artık huysuzlanmaya başladım ben..bakalım allah sonumuzu hayıra çıkarsın artık..sende fazla kendini yormadan yap işlerini tek başına dglsin artık karnındaki minicigi düşün..hadi kolay gelsin..
 

Canım ben adet olucam galiba, iaşret normal gelemye başaldı ama hala adet değil, hayırlısı.


Canım önce aşılama denemeleri gerekmiyor mu? Tüp bebek son aşama diye biliyorum. Ben artık doktorlara da inanmaz oldum.


Canım hiç üzülme hayırlısı olsun. Ben de adet olucam sanırım en azından o gelsin diyorum. Sen de gecikmeden doktora danış bitanem. Hala umudumuz devam ediyor. Demekki bu ay da hayırlı değilmiş bizim için. Olsun, eşlerimiz bize yeter demişti geçmişte bir arkadaşım. Allah sağlığımızı huzurumuzu bozmasın.
 

cnm aşılama tüp bebk sıralamasını tam olarak bilmiyorum ama tüp bebek en son aşama diye sanki hatırlıyorum bir yerden hayırlısı olsun belki doktor fazla ugraştırmak istememiştir.rahim filmi çekilmişmiydin sen peki..perde olayını bende anlamadım pek ,,duymamıştım daha önce...kendini kötü hissetme lütfen.
 

rahelcim eğer aşılamada fazla umut verilmiyorsa gerçekten gereksiz yere hem maddi hem de manevi sıkıntı yaşamaya gerek yok. hakkında hayırlısı inşallah. ben bir kez aşılama denedim, evet çok kolay bir işlem ve de 250 ytl tuttu ilaçlar hariç ( yani tüp bebeğe göre çok uygun) ama negatif sonucu aldığımda öyle zor olduki keşke dedim direk tüp bebek deneseydim. tüp bebek konusunda ihtiyacın olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. sorularını cevaplarım. başlangıçta biraz zor karar veriliyor ama bi başladınmı heyecan içinde bitiyor hemencik merak etme. inşallah allahım muradınıza erdirsin canım..
 

cnm kafama fazla takmamaya çalışıyorum ama bir yerde daralıyorum..cnm önceki yazılarımda yazmıştım okumadınmı..zaten ben doktora danışıpta şuanda ilaç kullanıyorum geçen geçen regl olmadan önce tüm kontroller yapıldı herşey normal dedi rahim agzı yarası vardı enfeksiyon vardı hepsi geçti şükür.en sonda yumurtalama dönemine yakın kan testi vermiştim bazı degerlere bakacaktı hamileleikte sıkıntı olmasın diye.bi sıkıntı yok şükür..ama regl düzensiz cuma günüydü sanırım aradım progestan kullan 5 gün sabah akşam dedi..yarın son bitiyor ilaç olmazsam perş.arayacam bakalım yine karnım hafiften sancılandı regl olacakmışım gibi.ben wc ye gidip bakayım...bi gelsede rahatlasam...haklısın allah saglıgımızı huzurumuzu bozmasın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…